Aci Srbinu okrenuli leđa EU, Ameri, Turci a bogami i Rusi

Vučić predsednik Ćacilenda i okoline se godinama javno hvali odličnim odnosima sa svima od Australije do Amerike. Moj brat Si, moj brat Erdogan, naš velki prijatelj Makron! Tramp Srbin naš prijatelj! Moja sestra Merkel, moj tata Musliju.. moj odličan prijatelj Kurti, moj brat Rama ...

Šta se desilo da su mu svi sem Kurtija okrenuli leđa?

Ameri sankcije i takse najveće Srbiji, tamo na onom samitu nisu hteli ni na večeru da ga pozovu, nije bilo mesta za njega nego mu naručili čizburger iz Meka i poslali ga u hodnik da jede.. EU ga odjbala maksimalno, Erdogan naoružao Kosovo... evo i Rusi neće da ga slušaju pa kuka kako su ga i oni razočarali!

Da li je vreme da spoljnu diplomatiju ponovo preuzme Dačić kome je to bolje išlo.. pevao je Osman Agu Erdoganu i ovaj nas nije dirao.. plus su bratski Esvantini i Zelenoortska ostrva dok je mali Sloba bio glavni za odnose sa inostranstvom povukli priznaje Kosova!
Дачек, Дачек, Дачек! Па шта може поћи по злу? :super:

Tako ti je to, kad hoćeš, da seduckaš na 4 stolice i jednoj hoklici. Ne ide to tako. Jedno društvo, mora konkretno da se izjasni u kom pravcu želi da ide. A ne da vlast šara, malo tamo, malo vamo. Malo Istok, malo Zapad. Hoće kaki, neće kaki. Pa tek tada te niko ne voli. Jer si izgubljen slučaj. Treba jasno definisati na referendum. Hoćemo li u EU, ili Briks, ili neke još niže i beznačajnije pi*de materine.

Jel zbog utakmice?
Pa jbg... sport je to...
У овој утакмици спорта није било.

Зато смо и изгубили.

Исто као и кошарка, одбојка, ватерполо...

... проклетник је упропастио све чега се дотакао.

Тек ћемо да осећамо последице Ћаци државе.

Види, кад Драган Стојковић Ћаци изгуби, то се види голим оком. Јасно је.

Оно што се не види на први поглед, јесте кад неки други Драган Стојковић Ћаци седи у свим осталим институцијама у Србији. Ту се пропаст не види тако очигледно као на утакмици са фахријевим сународницима где је резултат егзактан и види се на први поглед и цела нација га види.

Али, исти такав Ћаци седи и на челу школе и у водоводу и у ЕПС-у и у свим институцијама. И резултати су попут резултата Драгана Стојковића Ћација. И тако свуда.

У овој утакмици спорта није било.

Зато смо и изгубили.

Исто као и кошарка, одбојка, ватерполо...

... проклетник је упропастио све чега се дотакао.

Тек ћемо да осећамо последице Ћаци државе.

Види, кад Драган Стојковић Ћаци изгуби, то се види голим оком. Јасно је.

Оно што се не види на први поглед, јесте кад неки други Драган Стојковић Ћаци седи у свим осталим институцијама у Србији. Ту се пропаст не види тако очигледно као на утакмици са фахријевим сународницима где је резултат егзактан и види се на први поглед и цела нација га види.

Али, исти такав Ћаци седи и на челу школе и у водоводу и у ЕПС-у и у свим институцијама. И резултати су попут резултата Драгана Стојковића Ћација. И тако свуда.
Dobro

Back