38imak
Elita
- Poruka
- 19.878
Postoje li drugi narodi u Evropi, koji u toliko ogromnom procentu zele da slugerisu FSB diktatorima? 
Zbog cega?

Zbog cega?

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoje li drugi narodi u Evropi, koji u toliko ogromnom procentu zele da slugerisu FSB diktatorima?
Zbog cega?
Боже, колико си ти заморан и досадан...Postoje li drugi narodi u Evropi, koji u toliko ogromnom procentu zele da slugerisu FSB diktatorima?
Zbog cega?
![]()
kolko vidim , a to vidi i cela planeta, podanicki narod je onaj koji sam sebe unistava radi Rotschildovog profita................samo ne reci da ne znas koji su to narodi.Postoje li drugi narodi u Evropi, koji u toliko ogromnom procentu zele da slugerisu FSB diktatorima?
Zbog cega?
Vrhunac podaništva je kad sebe nateraš da govoriš, pa i veruješ da je pederluk normalna stvar.
Da sebe nateraš veruješ da je pol stvar izbora, a ne biologije.
Kad sebe nateraš da veruješ da je dobro da deca od čertiri godine treba da imaju pravo da odluče o operaciji promene pola...
A sve to pod pritiskom establišmenta pod kojim, i tako nateran na takva ludila, misliš da nisi podanik.![]()
Powered by kremlin.Какве ти интернет странице посећујеш па наилазиш на ово????
To su jedini narodi gdje se ne mjeri BDP po glavi stanovnika, nego sjaj čizme vođe po jeziku podanika.Postoje li drugi narodi u Evropi, koji u toliko ogromnom procentu zele da slugerisu FSB diktatorima?
Zbog cega?
srbi su najmanje podanicki narod od bilo kojeg oko njih, svake godine protesti svake godine tuca s pajkanima...hrvati sta rade? 2 nedelje bojkota i to nisu postovaliPostoje li drugi narodi u Evropi, koji u toliko ogromnom procentu zele da slugerisu FSB diktatorima?
Zbog cega?
Kako najmanje?srbi su najmanje podanicki narod od bilo kojeg oko njih, svake godine protesti svake godine tuca s pajkanima...hrvati sta rade? 2 nedelje bojkota i to nisu postovali
2020, 2021, 2022, 2023, 2024-2025 sve protesti. Jak mi je to podanicki narod
Какве ти интернет странице посећујеш па наилазиш на ово????
Ovakve!Powered by kremlin.
Cim vidis fiksaciju homoseksualcima, odma znas da je u pitanju kremaljska kuhinja.
Ovakve!
Longtime biology professor says public college fired him for teaching X and Y chromosomes determine biological sex
https://www.thefire.org/news/longti...ollege-fired-him-teaching-x-and-y-chromosomes
Oćemo li malo o onima što se osećaju kao mačke i psi, a ostali su obavezni da ih tako tretiraju?
![]()
Ок. И колега Комша је интернетом ишао по опскурним интернет сајтовима (углавном неке новине избосне), али ти си већ претерао и у односу на њега.
једноставно, ма колико да су путеви интернета чудни, гледај пажљивије да користиш интернет.
Боже, колико си ти заморан и досадан...![]()
A što si takav čovek. Izazoveš me da se potrudim da nađem što si tražio, da bi me ti sad vređao, kad to i učinim.Молим те да о својим фетишима пишеш на ЉиС-у, а не на Политици.
ma daj bre vi hrvati ste toliko mucni da mi je drago sto smo bombardovani na nivo moldove samo da ne delimo drzavu sa vamaKako najmanje?
Većina vas se želit riješiti SNS-a i staviti nekog tko obožava rektalni alpinizam u putleru.
Georgia teacher fired for reading a book to students about gender identity
https://www.nbcnews.com/nbc-out/out...reading-gender-identity-book-class-rcna100598
Imaš i video ovde, a NBC valjda nije opskuran.
Srbi se barem bune koliko-toliko. Rusi i Bjelorusi baš vole da ih se gazi i ponižava.Postoje li drugi narodi u Evropi, koji u toliko ogromnom procentu zele da slugerisu FSB diktatorima?
Zbog cega?![]()
Pa što će bojkot kad većina očito dobro živi..ma daj bre vi hrvati ste toliko mucni da mi je drago sto smo bombardovani na nivo moldove samo da ne delimo drzavu sa vama
Eto srbi ne valjaju kad ne protestuju...srbi ne valjaju kad protestuju...srbi ne valjaju nikako, vama nista ne valja a niste sposobni ni bojkot proizvoda da uradite kako treba
Video je sa suđenja, i potvrđuje neslobodu na zapadu koja ide dotle da kažnjava profesora zbog čitanja knjige.Ја кад ми је до шамарања мајмуна, гледам нормалне видео снимке.