- Poruka
- 5.806
AJDE kidajte Becki konjusari ....
Jeli turčine, koliko imaš turske krvi? 70 ili 80 posto?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AJDE kidajte Becki konjusari ....
Znam ja kako ste nestajali kad su vam Dubrovčani došli u sred Trebinja!
Ima jedan pravoslavac koji vas je klao ko da otvara paštete!
Lijepo je što poznaješ hrvatsku povijest.
Sad nabroji nekog velikana Srbina!![]()
Jeli turčine, koliko imaš turske krvi? 70 ili 80 posto?![]()
Jeli turčine, koliko imaš turske krvi? 70 ili 80 posto?![]()
Lijepo je što poznaješ hrvatsku povijest.
Sad nabroji nekog velikana Srbina!![]()
moj stic .... Milan M. inace dejstovavo u Vukovaru ... iii na Ovcari ziva istina
A VI SADA KAZNITE MENE KADA OVO ***** USTAŠKO SME DA PIŠE OVAKVE
STVARI
OTAVARAO SRBE KAO PAŠTETE
KAVATERNIK I OSTALI VELIKANI
SRAMOTA
Да је ово држава, момцима би приредили дочек....у центру града!Vaterpolisti Srbije i Hrvatske, rođeni 1993. godine, potukli su se nekoliko sekundi pre kraja međusobnog duela četvrtog kola turnira u Gružu, kod Dubrovnika.
Do tuče je došlo pri vođstvu Srbije od 7:5, a utakmica je kasnije ipak završena pobedom naših mladih delfina rezultatom 7:6, što je bio prvi poraz domaće selekcije na turniru.
Hrvatski mediji prenose da je incident izazvao naš golman Vojislav Mitrović, koji je dva puta udario u glavu Marka Macana, kapitena hrvatskog tima i vaterpolistu Juga, ističe Index.hr.
Posle toga, navodno je moglo da dođe do masovne tuče, ali su tenziju spustili selektori Hrvoje Hrestak i Dejan Joković.
Index dodaje i da je srpski golman potom isključen i da mu je Joković očitao bukvicu zbog nesportskog ponašanja, a isključenje je zaradio i rezervni golman našeg tima Jovanović, koji je skočio u bazen ubrzo posle izbijanja tuče.
Ovo su informacije iz ugla hrvatskih medija, a kako su incident videli i doživeli igrači Srbije, verovatno će se saznati po njihovom povratku u Beograd.
Pored Srbije i Hrvatske, učestvuju još Italija, Slovačka, Mađarska i Crna Gora.
http://www.mtsmondo.com/sport/football/text.php?vest=141372
Opet srbochetnichki agresori tuku Stradun....![]()
Posalo sam prijavu za to. Pravi ustaski recnik.
moj stic .... Milan M. inace dejstovavo u Vukovaru ... iii na Ovcari ziva istina
Ti si đubre ustaško.![]()
Nisam ni sumnjao da su jedino zločinci za tebe velikani!![]()
Vaterpolisti Srbije i Hrvatske, rođeni 1993. godine, potukli su se nekoliko sekundi pre kraja međusobnog duela četvrtog kola turnira u Gružu, kod Dubrovnika.
Do tuče je došlo pri vođstvu Srbije od 7:5, a utakmica je kasnije ipak završena pobedom naših mladih delfina rezultatom 7:6, što je bio prvi poraz domaće selekcije na turniru.
Hrvatski mediji prenose da je incident izazvao naš golman Vojislav Mitrović, koji je dva puta udario u glavu Marka Macana, kapitena hrvatskog tima i vaterpolistu Juga, ističe Index.hr.
Posle toga, navodno je moglo da dođe do masovne tuče, ali su tenziju spustili selektori Hrvoje Hrestak i Dejan Joković.
Index dodaje i da je srpski golman potom isključen i da mu je Joković očitao bukvicu zbog nesportskog ponašanja, a isključenje je zaradio i rezervni golman našeg tima Jovanović, koji je skočio u bazen ubrzo posle izbijanja tuče.
Ovo su informacije iz ugla hrvatskih medija, a kako su incident videli i doživeli igrači Srbije, verovatno će se saznati po njihovom povratku u Beograd.
Pored Srbije i Hrvatske, učestvuju još Italija, Slovačka, Mađarska i Crna Gora.
http://www.mtsmondo.com/sport/football/text.php?vest=141372
Opet srbochetnichki agresori tuku Stradun....![]()
Ne znam za Dubrovnik, ali Srbi su gradili CG primorje, posle zemljotresa![]()
Srbi osvajaju Dubrovnik
Koja glupi naslov tema!!
Vaterpolo je kontaktni sport.Ni prva ni zadnja tuča u bazenu i oko njega.
Gadno je kada se publika umješa i sve izmakne kontroli...
Neće im biti ovo zadnja međusobna utakmica..
Trebali bi ih treneri učiti i nekim drugim stvarima osim same igre..
moderacijo,ako ste vec banovali ljubu,sto niste toliko korektni pa i banovali i ove prostake "freak tb clan" i "Миле саКлисе"..
laci,jel to tvoja smjena?![]()
Šta to,naprimer?To su klinci,nemaju razloga da se osećaju krivim ni zbog kakve prošlosti niti da dozvoljavaju da neko pljucka po njima.Srbi osvajaju Dubrovnik
Koja glupi naslov tema!!
Trebali bi ih treneri učiti i nekim drugim stvarima osim same igre..
TEBE BI TREBALO BITI SRAMOTA OGLASAVATI SE ... ti bi trebao biti banovan pod hitno
rodijace,mi rvati moramo drzat zajedno..![]()
Šta to,naprimer?To su klinci,nemaju razloga da se osećaju krivim ni zbog kakve prošlosti niti da dozvoljavaju da neko pljucka po njima.