OZEZI_OZEZI
Zainteresovan član
- Poruka
- 168
Sad ce bivsa bratija da tuzi mladog Voju vojvodu zato sto je razbio nos koji je pod zastitom uneska.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Srbi gradili, Srbi i rushili (Dubrovnik)![]()
Provokacija,laž i licemerje.Dovoljno je videti kako izmišljate i lažete na temama o ratnim dešavanjima i očekuje da vam se izvinjavamo 5-6 puta dnevno.Ne bi, ne brini.
Navikli smo na ponašanje srbijanskih "sportista".

Dalmatinac si tu si rodjen ti , plavo more zna , tvoji preci svi SRBIN bio si!!!!

Provokacija,laž i licemerje.Dovoljno je videti kako izmišljate i lažete na temama o ratnim dešavanjima i očekuje da vam se izvinjavamo 5-6 puta dnevno.![]()

sramota brate,izgubiti od cincara na svome terenu i u svom elementu..

Pa ne možemo kad ste od 00-24h na forumu.Želimo od vas da zaboravite na Hrvatsku. Ništa drugo.![]()

yebiga,nitko ne voli da gubi,barem vi znate kako je to..
Mora da je gadno živjeti u vukoyebini, a biti tako blizu civilizacije ?
To su već kompleksi za pozavidjeti!![]()
DUBROVNIK JEApsolutno niko ne želi od vas nikakva izvinjenja, niti bilo šta drugo.
Želimo od vas da zaboravite na Hrvatsku. Ništa drugo.![]()
SRBIJE !!!!!ja sam svako vece u Dubrovniku u disku ... obozavam Hrvatice ... 50% sexa je sa Hrvaticama tako da te upoznam ako nisi upoznat pitaj bilo koga hrvata s kim najcesce zavrsavaju njihove djevojke , pa naravno sa Srbima iz Trebinja ... zato nas ni prije rata nisu mogli gledati ocima .....
a ja mislia vlahinje iz banjaluke najbolje pic..ovaj,trebe.
a trebinjani su ionako sve bivshi rvati,zato i necudi...

a sta si ti ko po nacionalnosti ?
Hrvat,kao i pradid ti..
A za cukundeda je vec diskutabilno![]()
Hrvat,kao i pradid ti..
Moj pradid je vjerovatno razapio tvoga u drugom svitskom ratu mentolu
SVI KOJI PRICAJU STOKAVICOM SU SRBI!!!!!
za mene licno imam dokaz da sam SRBIN preko 350 godina ... moja porodica je ugledna i u arhivama postoje dokazi ,.....
pa i 150 milijuna i kusur rusa su stokavci,pa sta,ti si i dalje rvat,koji je preko pravoslavlja posta srbin..
nije
milijun - milion
posta-postao
ne iskrivljuj srpski jezik da ti ne iskrivim facu jel jasno !?!?!
jel dozvoljeno na forumu pitam li se pitamal zato ima hrvatskog LOL