Zašto neki Srbi ne vole Dodika?

aj ne lupaj vise nisi nimalo zanimljiv jer trolujes glupostima koje pas s maslom ne bi pojeo.

al imponuje da posle bana pazis na svako slovo da opet ne bi otisao na put :lol:

sto se za mene ne moze nikako reci, jer kad nesto mislim ja to i prevalim i zabole me za konsekvence.

a i u tome se razikuju licemeri iz z srpske kao ti, od srbenda iz srbije kao sto sam ja.

i u tome smo dijametralno suprotni. srbin ne ume da bude licemer, buzdovan kad to radi izaziva samo smeh
Zašto Vas kolega kurtz toliko oneraspoložuju sagovornci koji ubedljivo zastupaju suprotne stavove ?

Mislim da ga Srbija generalno ne mrzi,bar ne kao Vucica. On je navalentan politicar,sklon provokaciji kao i svi u Bosni. Nas problem sa njim je losa ekonomija u RS ,sto uzrokuje da se odavde salje novac za isplatu plata,penzija.
Ма нигдје везе, откуд ти уопште идеја да се из Србије шаље новац за плате и пензије у Српску, наведи гдје је та ставка у планираном буџету? Какве бесмислице вама падају на памет то је невјероватно, ово је за забава или теорије завјере.

Dodik je isto sto i AV u Srbiji.
A po Srbiji zida zgrade i jedna mala firma koja je zidala kad je nesto mogla i uzimala unapred pare od kojih je zidala je odjednom toliko ojacala da sve zivo maltene u Novom Sadu zida pod ovima iz vlasti.
Nemoj Tihi da pises i obmanjujes narod ako nesto ne znas.
naravno

dok vlast u srbiji zaogrnuta zastavom srbije i nacionalnim predznakom koristi to za najordinarniju pljacku i izdaju svih drzavnih interesa svetskim hohstaplerima, vidimo da su u srpskoj svima kao grubanu usta puna savremenih drustava i parlamentarnih pravila a tom prilikom pripadnike druge nacionalnosti naziva mujagama, a opoziciji u tom istom paralmentu preti otvoreno ubistvom.

rekoh pa da ponovim, bosanska pamet i bosansko licemerje nespojivo sa icim civilizovanim, jer i u srbiji i srpskoj takvi iz tih krajeva i vladaju.

naravno da sam siguran, jer znam da je i za vreme broza u jugoslaviji kako kazete gde to drustvo nije ni postojalo :lol: iz bosne su stizali signali za bratimljenjem pa su iz raznih firmi isli na "sportske igre" u banja luku a onda uzvratno iz bl dolazili u bg :lol:

zato su i stranci i govorili o udruzenom zlocinackom poduhvatu kad su videli dimenzije zla sta se radi u bosni pod plastom odbrane srpstva. a to su oni stranci dodarini prijatelji iz savremenih drustava u koje se zakllinjete bas kao i u njihov parlamentarizam.

ne moze jedno da, a drugo ne :lol:

il do juce stranci su dobri, a od smita stranci su zlo... to samo kod buzdovana moze da se primi.

Zašto neki Srbi ne vole Dodika?

Postavljam ovo pitanje

Svedoci smo da neki Srbi ne vole Dodika , a i neke Srbe iz Republike Srpske i iskreno se raduju i podrzavaju teror nelegalnog visokog predstavnika i simpatizera nemackih nacista Kristijana Smita u teroru nad srpskim narodom Republike Srpske.

Iskreno se raduju svakom potezu Smita koji je na iskljucivu stetu naroda i rukovodstva Republike Srpske.

Svi blokaderi lajkuju ovde sve lose upereno protiv RS-a i naroda Srpske, sa izuzetkom @aleksije radicevic a ?

Zasto su blokaderi toliko antisrpski orijentisani i zele propast Srba u RSu i Republike Srpske kao najzapadnije srpske drzave?

Mozemo se ne slagati oko raznih politickih tema, al zar ne bi trebalo da budemo jedinstveni kad su interesi srpskog naroda u Republici Srpskoj u pitanju ?

Autorska tema.
"neki" Srbi ga ne vole? Srbi zive u Srbiji koja ima KAKVE veze sa Republikom Srpskom? Sta ima da ga volim...Debeli, smrdljivi prevarantski diler kojecim pa odjednom precednik...Ekvivalent ovom nasem sljamu...Niko ga(ih) u okrtuzenju a i sire ne voli a bitnije ni NE POSTUJE!!

I dalje i najbitnije-moji su iz republike Srpske'Bosne-ja vučem korene odande. I nema govora o ne-voljenju Srba odande. Ali o tome što rade ološi-ćaci odande -FUJ!!!!!!! I odakle njima pravo-ON iz druge države dođe meni u moju državu da mi kroji Zakon i sudbinu? Da kampuuje/živi u parku pola godine što NIJE ZAKONITO!!!? Da sa najnižim moguićim ocenama glumi vrhunskog studenta a ustvari je samo ponizni kmet, ROB i SNS bot-isto kao i autor teme Tihi što je hebeni plaćenik, BOT!!!! Treba samo da mrdnete guzicu mrvicu dalje iz zemlje pa da shvatite-niko ne mrzi NAS negoNE PODNOSE one koji nam ovako kroje sudbinu!!!! Drugačije može da mislim samo onaj ko guzicom mrdnuo nije van granica...

naravno da sam siguran, jer znam da je i za vreme broza u jugoslaviji kako kazete gde to drustvo nije ni postojalo :lol: iz bosne su stizali signali za bratimljenjem pa su iz raznih firmi isli na "sportske igre" u banja luku a onda uzvratno iz bl dolazili u bg :lol:

zato su i stranci i govorili o udruzenom zlocinackom poduhvatu kad su videli dimenzije zla sta se radi u bosni pod plastom odbrane srpstva. a to su oni stranci dodarini prijatelji iz savremenih drustava u koje se zakllinjete bas kao i u njihov parlamentarizam.

ne moze jedno da, a drugo ne :lol:

il do juce stranci su dobri, a od smita stranci su zlo... to samo kod buzdovana moze da se primi.
Kako da ne ? Sigurno su posle mise u Vrgorcu ili Đakovu okupljeni govorili "moramo još više voljeti našu jedinu domovinu Jugoslaviju"
Mnogo si čitao slkovnice Duška Radovića :rotf:

I dalje i najbitnije-moji su iz republike Srpske'Bosne-ja vučem korene odande. I nema govora o ne-voljenju Srba odande. Ali o tome što rade ološi-ćaci odande -FUJ!!!!!!! I odakle njima pravo-ON iz druge države dođe meni u moju državu da mi kroji Zakon i sudbinu? Da kampuuje/živi u parku pola godine što NIJE ZAKONITO!!!? Da sa najnižim moguićim ocenama glumi vrhunskog studenta a ustvari je samo ponizni kmet, ROB i SNS bot-isto kao i autor teme Tihi što je hebeni plaćenik, BOT!!!! Treba samo da mrdnete guzicu mrvicu dalje iz zemlje pa da shvatite-niko ne mrzi NAS negoNE PODNOSE one koji nam ovako kroje sudbinu!!!! Drugačije može da mislim samo onaj ko guzicom mrdnuo nije van granica...
A vi ste ghoste i pravni stručnjak :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

A nije ti smetalo što su Dodika Amerikanci doveli na vlast, iako je legalno izabran Poplašen?
To nije tačno.Postojalo je neslaganje između parlementa i predsednika republike.Predsednik Republike je insistirao na mandatarima koji nisu mogli da obezbede većinsku podršku u parlamentu za te mandatere i za sastave vlada koje su predlagali dok je Dodik imao podršku većine u parlamentu.
I u tom slučaju visoki predstavnik je postupio protivustavno jer nije ovlašćen da smenjuje bilo koga ali je u tom slučaju i samo u tom slučaju bez namere da to učini ustvari pomogao Srpskoj da prevaziće tu situaciju.

Back