SRBI NE IZLAZE IZ HRVATSKE VLADE?!

E da je manje buzdovana u ovoj lepoj zemlji.Procitaj za kaznu deset puta ono
sto si napisao/la u postu..
'ajde da ti pomognem malo..hipoteticki,naravno..zamisli Turci u Berlinu(ima ih blizu pola miliona) zatraze autonomiju ili neku slicnu budalastinu?? Ne ide,moraju da postuju Nemacke zakone i poredak..e to su ti Srbi u Hrvatskoj..da nije bilo tvog tate Cobija..ehejj
Као прво... Хрватска у овим границама никада није постојала све до 1941 када је усташки режим под покровитељством нацистичког режима у Берлину..и фашистичког у Риму и свеблагослов папске организације у Ваттикану није створио на костима Срба и Јевреја...после комунисти дају легитимитет тој нацистичкој творевини...да би фашистичка европа дала званичан печат 90 тих...А Срби су живели у Крајини и Далмацији пре него ли је настала хрватска нација од полатињених Срба из тих крајева...зато књигу у шаке и учи историју

Sad sam definitivno ubedjen da si bolestan..jako..da li si bio zrtva nasilja u detinjstvu?
Jedno si pogodio..samo..nisam pravoslavac..a Srbin? Svakako vise od cele tvoje familije..
A sta je falilo WooDstock-u,molim te??
Pa ja ne smatram da je bilo kakvo poreklo niti boja kože sramota...samo je problem što su pojedini narodi iznedrili gomilu neljudi i nazvali ih svojim herojima.E sad što ja nisam licemer ko ti pa da pričam o pacifizmu,a mislim na ko zna šta,to je greška u mom vaspitanju.:)

Као прво... Хрватска у овим границама никада није постојала све до 1941 када је усташки режим под покровитељством нацистичког режима у Берлину..и фашистичког у Риму и свеблагослов папске организације у Ваттикану није створио на костима Срба и Јевреја...после комунисти дају легитимитет тој нацистичкој творевини...да би фашистичка европа дала званичан печат 90 тих...А Срби су живели у Крајини и Далмацији пре него ли је настала хрватска нација од полатињених Срба из тих крајева...зато књигу у шаке и учи историју

Slusaj,bre,nadji moje postove i procitaj..ja sam i pisao odgowowe Wadkawima na tu temu..Gde su bili Srbi u vreme crtkanja tih admin.granica..Veliki Broz je rekao da su to one bijele u mermeru koje ga spajaju i cine jakim!! Ti ces da me ucis istoriji..ja sam sa Marsa pao..

http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kurir-21-03-2008/srbi-ne-izlaze-iz-hrvatske-vlade

predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Vojislav Stanimirović tvrdi da će odluka o napuštanju vlade biti doneta sledeće nedelje na proširenoj sednici GO, on u izjavi za Kurir poručuje da „nije racionalno da ta stranka napusti Sanaderov kabinet“.

- Našim izlaskom ništa se ne može promeniti, zato moramo da vidimo šta je najsvrsishodnije i najkorisnije za 300.000 Srba koji su nam za vratom i o kojima brinemo.

ima i pametnih Srba, cestitam.
To dokazuje kolika smo gofna...

srbi u hrvatskoj vladi treba tamo da ostanu zbog toga su i izabrani od naroda .od hrvatske se i nije drugo ocekivalo osim priznanja kosova.cudi me samo sto to nisu prvi uradili.na srbiji je da stopira bilo kakvu saradnju na ekonomskom planu sa hrvatskom zbog toga.da se prestane prodavati poljoprivredno i drugo zemljiste hrvatskim tajkunima .isto vazi i za sloveniju.velik je svet i imamo sa kim da saradjujemo ako nam zatreba. a srbi u hrvatskoj imaju u posedu oko 25% poljoprivrednog i drugog zemljista i to treba sacuvati.a na srbiji je da pomogne hrvatske srbe kada nesto zatraze kao i mi koji smo otisli napolje devedesetih ili pre,a poticemo sa tih prostora.

Ex predsjedniče moram primijetiti da vaš post vrvi totalnim pizdarijama.

Prvo granice tkz.NDH nisu iste sa današnjim granicama RH kao ni sa granicama Banovine Hrvatske iz 1939.

Srbi u Dalmaciji prije Hrvata??

Najstariji manastir Krka je izgrađen 1350. godine. Hrvatski velikaš Mladen Šubić iz Bribira je svojoj ženi Jeleni sestri srpskog cara Dušana napravio crkvu. Za nju i poslugu koju je ona donijela sa sobom. Mladen Šubić je pao na ženski šarm, činjenica je da pravoslavnog življa nije bilo.

Ex predsjedniče moram primijetiti da vaš post vrvi totalnim pizdarijama.

Prvo granice tkz.NDH nisu iste sa današnjim granicama RH kao ni sa granicama Banovine Hrvatske iz 1939.

Srbi u Dalmaciji prije Hrvata??

Najstariji manastir Krka je izgrađen 1350. godine. Hrvatski velikaš Mladen Šubić iz Bribira je svojoj ženi Jeleni sestri srpskog cara Dušana napravio crkvu. Za nju i poslugu koju je ona donijela sa sobom. Mladen Šubić je pao na ženski šarm, činjenica je da pravoslavnog življa nije bilo.

i uopce nije bio srpski pravoslavni manastir...

Hrvatska vlada opstaje zahvaljujuci samo SRPSKIM poslanicima!!!

A ovi to ne znaju da iskoriste. Cccccc....

Da li opstaje ili ne zbog tri srpska zastupnika, neznam, ali da imaju potpredsjednika vlade, to imaju. I bilo bi vrlo glupo izgubiti ga. Da je neko prije 10 godina rekao da će predstavnik neke srpske stranke biti potpredsjednik vlade HDZ-a, lako je mogao da završi u ludari.

A pokušaj da zamisliš kako bi danas izgledala hrvatska vlada da nam tata Cobi nije pomagao.

http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kurir-21-03-2008/srbi-ne-izlaze-iz-hrvatske-vlade

predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Vojislav Stanimirović tvrdi da će odluka o napuštanju vlade biti doneta sledeće nedelje na proširenoj sednici GO, on u izjavi za Kurir poručuje da „nije racionalno da ta stranka napusti Sanaderov kabinet“.

- Našim izlaskom ništa se ne može promeniti, zato moramo da vidimo šta je najsvrsishodnije i najkorisnije za 300.000 Srba koji su nam za vratom i o kojima brinemo.

ima i pametnih Srba, cestitam.
Очекивано.
Зар ико верује Пупавцу?:roll:

Da li opstaje ili ne zbog tri srpska zastupnika, neznam, ali da imaju potpredsjednika vlade, to imaju. I bilo bi vrlo glupo izgubiti ga. Da je neko prije 10 godina rekao da će predstavnike neke srpske stranke biti potpredsjednik vlade HDZ-a, lako je mogao da završi u ludari.

A pokušaj da zamisliš kako bi danas izgledala hrvatska vlada da nam tata Cobi nije pomagao.
Истину збориш.

ovo je verovatno iz wikipedije tako da ne ulazimo u verodostojnost dokaza.,

Back