Srbi, narod pred kojim je perspektiva

Pa ono, drzava vise pomaze seljaka nego bilo kog drugog privatnika u Srbiji.

Otisao bi' ja na selo kada tamo ne bi bilo seljaka. Jedino ako ima neko selo bez ljudi.

Idi u sumu...na planinu...napusteno selo...
Lencuga si ti, samo trazis izgovor... pa ti posle drugi kriv.

- - - - - - - - - -

zar nije lepse ziveti na selu.potpuna sloboda,bez guzve,bez buke.hoces u grad i guzvu sa autom si za 1/2 sata u gradu.

U bogatim zemljama na selu zivi gospoda a stoka u gradu.

pa ,mislim da je dao dobar primer.on kao kriminalac je uneo mnogo novca u srbiju i ulozio ga.,,postenjacine,, koje ga hvataju samo kradu i iznose novac iz srbije.ko je TEBI veci patriota?

Pa ipak, i Radoman Bozovic je svojevremeno otkupio zemlju na Staroj planini, posle njega Zivkovic vinograde na Fruskoj gori, nekako mi se to kupovanje zemlje poklapa sa najvecim pohlepnicima koji vise ne znaju sta ce, pa sad su "presli" na zemlju. Inace, treba kupovati zemlju, to je dobar primer ali od koga je, nekako strahujem za buducnost ove zemlje.

Зависи од села. Ако је богато, чисто и лепо уређено, што да не? Ако је свињац у ком се сељаци боду ножевима, што да да?

Gde si video da se u selu bodu nozevima ljudi? Sta pises? Sela su zapustela, a ti pricas o nekom bodenju nozevima. To moze samo u gradu.

Зависи од села. Ако је богато, чисто и лепо уређено, што да не? Ако је свињац у ком се сељаци боду ножевима, што да да?

U selu se zna reda i kad neko nekog ubode zna se zašto i koliko .
Glava za glavu, krv za krv. Zato se olako ni ne započinje krvoproliće.
U gradu je svinjac u kom se bacaju bombe na nedužne prolaznike.

Pa ipak, i Radoman Bozovic je svojevremeno otkupio zemlju na Staroj planini, posle njega Zivkovic vinograde na Fruskoj gori, nekako mi se to kupovanje zemlje poklapa sa najvecim pohlepnicima koji vise ne znaju sta ce, pa sad su "presli" na zemlju. Inace, treba kupovati zemlju, to je dobar primer ali od koga je, nekako strahujem za buducnost ove zemlje.

Gde si video da se u selu bodu nozevima ljudi? Sta pises? Sela su zapustela, a ti pricas o nekom bodenju nozevima. To moze samo u gradu.

Video u ,, Skupljacima perja ,, ..... :lol:

Srbija je divna i bogata zemlja - zato su mnogi osvajaci prosli ovuda i pokusali da nas opljackaju i pokore ...

Da bi Srbija bila jos lepsa , bogatija , bezbednija i prosperitetnija treba jos samo da se ujedini sa Rusijom ... i bice faca kakve nema .... :)

Back