GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 36.763
Moji su iz CG, ka i ja...ne bjezimo nidje niti nikad nijesmo.
Сем у Београд...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moji su iz CG, ka i ja...ne bjezimo nidje niti nikad nijesmo.
Сем у Београд...![]()
Mi se jedini selimo na istok.
Глупости.Овде скоро да и није било неких великих епидемија куге, а било је великих и значајних градова колико хоћеш.Opsta je cinjenica da kontinentalni Balkan opisuje jedna egzaktna, zivopisna rijec : polusvijet. BiH, Srbija, Makedonija, Albanija, Rumunija, Bugarska. To su sve dio Evrope koji su renesansa, barok, demokratija i prosvjeta zaobisli. Tamo nema niti ikad bilo velikih gradova, velikih inovacija ili centara. Samo ratovi, kuge i pohare.
Нећеш бити у ситуацији да бираш.Латиноамериканци се сигурно неће досељавати код вас, њима је природно да иду у САД.Ovisi o vrsti migranata. Meni u Hrvatskoj ne bi smetali Ukrajinci, sirijski kršćani, Latinoamerička vi i ostali kompatibilni pojedinci. Takvi bi se brzo uklopili i postali integralan dio društva. Ovi ostali (Kinezi, azijski i afrički muslimani, Indijci, Pakistanci...) su manje poželjni.
Глупости.Овде скоро да и није било неких великих епидемија куге, а било је великих и значајних градова колико хоћеш.
Западна историја нису само барок и напирлитани фићфирићи који се не купају, већ су то и 100-годишњи и 30-годишњи ратови, и разна друга срања која су се тамо стално дешавала.
Због дивне историје западњачких друштава, десетине милиона људи је побегло из Европе, и сада има 400 милиона потомака западноевропских досељеника у САД, Бразилу, Аргентини, Канади, Аустралији итд.Сигурно су побегли од дивног живота.
Колонизовали су Америку и Аустралију јер је било довољно сиротиње у развијеним западњачким земљама, која би путовала неколико недеља преко океана, и онда живела у врло тешким условима у неким забаченим вукојебинама, само због неког комада земље, око којег су често морали да се кољу са староседеоцима.Nijesu pobjegli nego su kolonizovali da bi sirili svoju imperiju i dobili dzabe zemlju. Balkan nema nijedan grad svjetskog kalibra, nikad nije imao Pariz, Rim ili Carigrad. To je prosto tako. Balkan je oduvijek bilo dzungla ratnih plemena.
Нису ширили "своју империју" јер већина колониста у САД нису били Енглези већ Немци, Пољаци, Италијани, Ирци, Скандинавци итд.Такође, Европљани се нису селили само у САД, већ и у Аргентину, Бразил и друге латиноамеричке земље, које су биле независне у време највећег досељавања европске сиротиње.
https://www.macrotrends.net/countries/SRB/serbia/birth-rateSrba radja dok u Srbiji 120 hiljada umre a rodi se samo 60 hiljada novorodjenih
U Americi ima najviše Švaba, znatno više nege Engleza. Oko 60 miliona Amerikanaca ima njemačko porijeklo a englesko oko 28 miliona, to su zvanični podaci.Vecina kolonista u SAD prvih 100 godina su apsolutno bili Englezi. Irci, Italijani i Poljaci dosli tek mnogo kasnije
Prema nekim pričama, ne znam je li potvrđeno, samo je jedan glas dijelio od toga da službeni jezik SAD-a bude njemački.U Americi ima najviše Švaba, znatno više nege Engleza. Oko 60 miliona Amerikanaca ima njemačko porijeklo a englesko oko 28 miliona, to su zvanični podaci.
Gle Putina cetnika:Gle, Putina ustaše!
![]()
https://bosnjaci.net/prilog.php?pid=41147PUTIN SE SUSREO SA ČETNIKOM
Ruski premijer Putin na vlastiti se zahtjev susreo s Goranom Jovanovićem, šefom niškog bikerskog kluba Noćni vukovi.
Jovanović je, inače, bio pripadnik srpskih paravojnih formacija u Vukovaru