Srbi narod koji izumire

• Začetnik teme Začetnik teme Fring
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Fring

Domaćin
Poruka
3.271
Demografski podaci vitalne statistike koje sam imao priliku gledati su zaista zastrasujuci.
U Republici Srpskoj zadnjih nekoliko godina umire u prosjeku 20 hiljada ljudi dok se samo 8000 novorodjenih Srba radja dok u Srbiji 120 hiljada umre a rodi se samo 60 hiljada novorodjenih

Plus imamo veliki egzodus stanovnistva izazvanog pogresnim neoliberalnim kapitalistickim modelom i evroatlantskim integracijama

Srbi kao narod ce vrlo brzo nestati

Ovaj period evroatalntskih integracija i reformi koji je nastupio posle takozvanih demokratskih promjena koje su u Republici Srpskoj provedene NATO tenkovima 1997 a u Srbiji drzavnim udarom i napadom na skupstinu 5 oktobra 2000 od strane pete kolone instruirane od strane stranih sluzbi je najtezi period u srpskoj istoriji

Srbi su kao narod prezivjeli i Turke,Mlecane i Austrougare ,genocid NDH ali kako sada stoje stvari evroatlantske integracije EU i Nato nece

Zastrasujuca je cinjenica da iako Srbima kao narodu prijeti bioloski nestanak niko se time ne bavi niti prica o tome,niti se trazi rjesenje .
Svi se pretvaraju da je sve ok i licni intersi su stavljeni iznad opstih interesa naroda
Ima jedna stara narodna kletva dabogda se o sebi zabavio izgleda da nas stize ova kletva

Poslednja izmena:
U RS omjer umrlih i rođenih u zadnjih pet godina 1,5:1,jedini izuzetak je 2021 kad je omjer bio 2,2:1 vjerovatno zbog korone.Tako da,loše je,ali ne toliko loše kao što ti tvrdiš.Za Srbiju ne znam,ali kako si obradio RS trebalo bi i to provjeriti!

Demografski podaci vitalne statistike koje sam imao priliku gledati su zaista zastrasujuci.
U Republici Srpskoj zadnjih nekoliko godina umire u prosjeku 20 hiljada ljudi dok se samo 8000 novorodjenih Srba radja dok u Srbiji 120 hiljada umre a rodi se samo 60 hiljada novorodjenih

Plus imamo veliki egzodus stanovnistva izazvanog pogresnim neoliberalnim kapitalistickim modelom i evroatlantskim integracijama

Ovaj period evroatalntskih integracija i reformi koji je nastupio posle takozvanih demokratskih promjena koje su u Republici Srpskoj provedene NATO tenkovima 1997 a u Srbiji drzavnim udarom i napadom na skupstinu 5 oktobra 2000 od strane pete kolone instruirane od strane stranih sluzbi je najtezi period u srpskoj istoriji

Srbi su kao narod prezivjeli i Turke,Mlecane i Austrougare ,genocid NDH ali kako sada stoje stvari evroatlantske integracije EU i Nato nece

Zastrasujuca je cinjenica da iako Srbima kao narodu prijeti bioloski nestanak niko se time ne bavi niti prica o tome,niti se trazi rjesenje .
Svi se pretvaraju da je sve ok i licni intersi su stavljeni iznad opstih interesa naroda
Ima jedna stara narodna kletva dabogda se o sebi zabavio izgleda da nas stize ova kletva
Jeste demografska katastrofa ali to ne znači da ne može nacija da se oporavi. U 19. veku nas je bilo dva miliona, sto godina kasnije 4x više. Posle demografske katastrofe 1. i 2. svetskog rata i to smo nekako preživeli.
Zašto u budućnosti uz patriotsku vlast i otklon od EU fašizma, ne bi bio trend 3 pa i 4 deteta u proseku? Da država stvarno stane iza tog projekta. To je sigurno moguće.
Uz to, moje neke ideje su naseljavanja porodica iz recimo Rusije, Ukrajine... svako radan i normalan je dobrodošao. Belci iz Južnoafričke republike nad kojima se sprovodi genocid, zašto da ne?

Jeste demografska katastrofa ali to ne znači da ne može nacija da se oporavi. U 19. veku nas je bilo dva miliona, sto godina kasnije 4x više. Posle demografske katastrofe 1. i 2. svetskog rata i to smo nekako preživeli.
Zašto u budućnosti uz patriotsku vlast i otklon od EU fašizma, ne bi bio trend 3 pa i 4 deteta u proseku? Da država stvarno stane iza tog projekta. To je sigurno moguće.
Uz to, moje neke ideje su naseljavanja porodica iz recimo Rusije, Ukrajine... svako radan i normalan je dobrodošao. Belci iz Južnoafričke republike nad kojima se sprovodi genocid, zašto da ne?
Ako Ana Brnabic bude pravila decu necete se nikad oporaviti a mozda ni tada.

Срба има свега 9 % мање у односу на прошли попис пре 10 година. Међутим скоро све националне мањине бележе много већи пад.
Црногораца 48 % мање.
Влаха 40 % мање.
Македонаца 35 % мање.
Хрвата 33 % мање.
Мађара 28 % мање.

Једина национална мањина која је у порасту су Руси и то је податак који имамо пре овог егзодуса и рата, а Руса има 70 % више.

Муслиманске мањине нисам рачунао, јер они се на једном попису изјашњавају, на другом бојкотују, на једном се зову овако, на другом онако.

Понављам по стоти пут, да релативизовање фашизма је најбољи облик пропагирања и ширења глобализма, али и фашизма, а то ти радиш.
Замисли децу коју Вучићевци и његови опозициони идеолошки истомишљеници кљукају пропагандом да је ЕУ фашистичка творевина.
Они то чују и мисле све најгоре о ЕУ, јер очекују да тамо нацисти марширају и туку и убијају другачије људе и неистомишљенике, а онда када оду тамо туристички, виде да је то тотално другачије.
Нове генерације већ мисле да фашизам и није тако лош, а неки од њих ће то глобалистичко зло о коме ви ћутите и који кријете под лажним именом, прихватити.
На крају ћемо због вас глобалиста учити да Хитлер није слао Србе у радне логоре, него су Срби добровољно одлазили да зараде неки динар у тим тешким временима. Још ће да испадне да смо правили гасоводе према Аушвицу.
А Београд није био јуденфрај са душегупкама и логорима, него ЕУ метропола.

Ништа националистично не постоји у ЕУ, једино нешто мало код Мађара и то је баш оно што Срби поздрављају и воле, а о фашизму да и не говоримо, то је тек у траговима.
Док је Европа била фашистичка и нацистичка под Хитлером и Мусолинијем, дешавале су се ужасне ствари, али у Србији није постојала демографска катастрофа, чак напротив.
Србија је под утицајем глобалистичке и левичарске ЕУ, доживела ово о чему ти говориш.

Патриотизам нема везе са фашизмом, али патриотизам најчешће има чврсте везе са национализмом, а национализам никада није узвикивао ''смрт фашизму'', већ је има додирних тачака са том идеологијом, као и неких вечитих супротности.

Понављам по стоти пут, да релативизовање фашизма је најбољи облик пропагирања и ширења глобализма, али и фашизма, а то ти радиш.
Napisao sam "fašizam" kolokvijalno, mogao sam da stavim i komunizam, neoliberalizam, globalizam, vučićizam,... svejedno, suština je bitna.
Замисли децу коју Вучићевци и његови опозициони идеолошки истомишљеници кљукају пропагандом да је ЕУ фашистичка творевина.
Они то чују и мисле све најгоре о ЕУ, јер очекују да тамо нацисти марширају и туку и убијају другачије људе и неистомишљенике, а онда када оду тамо туристички, виде да је то тотално другачије.
Za mene je medijska neoliberalna agresivna kampanja samo druga forma Gebelsovog rada
Otimanje dece od rodjitelja u Švedskoj je novi Lebesborn
Нове генерације већ мисле да фашизам и није тако лош, а неки од њих ће то глобалистичко зло о коме ви ћутите и који кријете под лажним именом, прихватити.
Da ti pojasnim stanje u evropskoj krajnjoj desnici, svi su izraziti antiglobalisti
На крају ћемо због вас глобалиста учити да Хитлер није слао Србе у радне логоре, него су Срби добровољно одлазили да зараде неки динар у тим тешким временима. Још ће да испадне да смо правили гасоводе према Аушвицу.
Ja globalista? :hahaha: Grešiš, sinak.
Србија је под утицајем глобалистичке и левичарске ЕУ, доживела ово о чему ти говориш.
Evo slažem se potpuno
Патриотизам нема везе са фашизмом, али патриотизам најчешће има чврсте везе са национализмом, а национализам никада није узвикивао ''смрт фашизму'', већ је има додирних тачака са том идеологијом, као и неких вечитих супротности.
Šta sad napisa ovde? :think:

Tada je prosjek starosti stanovništva bio jedva 20 godina, imalo se po petero i više djece, starijih od 60 godina je bilo nekoliko postotaka. Danas je starijih od 60 godina blizu trećina stanovništva, mladih od 18 oko 20%, ima se jedno dvoje djece.
Pročitao sam da je u Srbiji preko pola milijuna muškaraca preko 50 godina koji se nisu nikada ženili ili imali djece.

Tada je prosjek starosti stanovništva bio jedva 20 godina, imalo se po petero i više djece, starijih od 60 godina je bilo nekoliko postotaka. Danas je starijih od 60 godina blizu trećina stanovništva, mladih od 18 oko 20%, ima se jedno dvoje djece.
Pročitao sam da je u Srbiji preko pola milijuna muškaraca preko 50 godina koji se nisu nikada ženili ili imali djece.
Jasno je da mi je i to poznato. I šta onda? Veliki reset treba da se uradi sa mladom generacijom, na ove druge više ne može da se računa. Demografski sunovrat nije nepovratan proces, to nas ubedjuju ovi što bi da uguraju migrante u Evropu i Srbiju. Bolje je na kraju imati i manje domicilnog stanovništva koje će u budućnosti da se oporavi nego napraviti katastrofu sa migrantima.

Jasno je da mi je i to poznato. I šta onda? Veliki reset treba da se uradi sa mladom generacijom, na ove druge više ne može da se računa. Demografski sunovrat nije nepovratan proces, to nas ubedjuju ovi što bi da uguraju migrante u Evropu i Srbiju. Bolje je na kraju imati i manje domicilnog stanovništva koje će u budućnosti da se oporavi nego napraviti katastrofu sa migrantima.
Наравно да је боље. Ужа Србија пре 300 година је остала са мало становника због ратова, сеоба и куга. За 100 година се опоравила демографски и дигла се 1804. на устанак против Турака. Демографском опоравку уже Србије су знатно допринели Срби из других крајева (из Старе Србије, Македоније, Црне Горе, Херцеговине, Босне) који су се досељавали током 18-ог века а и у 19-ом веку.

Napisao sam "fašizam" kolokvijalno, mogao sam da stavim i komunizam, neoliberalizam, globalizam, vučićizam,... svejedno, suština je bitna.

Za mene je medijska neoliberalna agresivna kampanja samo druga forma Gebelsovog rada
Otimanje dece od rodjitelja u Švedskoj je novi Lebesborn
То је јако неодговорно што радиш ти и многи други, то је вама само неформалност, али поред тога што остављате утисак да нисте образовани, а заправо јесте, радите и оно што сам навео у претходном посту, релативизација и пропаганда.
Све идеологије имају неких додирних тачака, па чак и нацизам и социјализам, али ти о томе ниси писао, већ у један кош стављаш све.
Замисли када би рецимо све ратне злочине називали по неком народу, рецимо по Немцима, само зато што су Немци чинили ратне злочине у неким периодима. Па кажемо, Стаљинови немачки ратни злочини у Русији, немачки ратни злочини и геноцид у Руанди, немачки ратни злочини у Ираку, Либији, Вијетнаму итд.
За мене је то све исто, суштина је битна ... је л да ?

Шведски пример много више има сличности са комунизмом, него са Гебелсом. Титова комунистичка пропаганда је хиљаду пута гора од Гебелсове, али ви никада нисте написали да ЕУ води титоистичку и стаљинистичку пропаганду.
У чему је проблем ? Је л браните Тита и комунизам ? Јер како да схватим да када неко има на располагању најгору пропаганду у историји света, неће да користи ту као пример, него користи неку која је доста суптилнија. Значи ли то да вама ЕУ и није тако лоша ?
Глобализам вам и није тако лош ?

Evo slažem se potpuno
Али твоја формулација мора бити таква, као што сам ја написао, јер ми овде немамо проблем са нацизмом, јер никада га није ни било, али имамо проблем са разним Дринкама (Павловић) које су терористи и антисрби, а њима се одаје почаст.
Сад када је овај лудак побио ону децу, новинари се сетили Дринке, па Србима објављују њену биографију која је ужасна. А таквих примера има на стотине.

Sto si onda Crnogorce racunao. Isto mijenjaju se od popisa do popisa.
Они не бојкотују пописе и не мењају своје име. Једино што се мења су проценти, а то је да их има све мање и мање, али то је случај са скоро свима.

Žene su krive, ofc. 😌 Usvojile su zapadnjački hedonistički stil života. 😁

уз мушкраце мекушце и сероње, савршен спој!

СРБСКА ЈУНАКИЊА!

1684574375290.jpeg

Они не бојкотују пописе и не мењају своје име. Једино што се мења су проценти, а то је да их има све мање и мање, али то је случај са скоро свима.

Kako ne mijenjaju svoje ime, juce su pisali kao Crnogorci sad kao Srbi. A sjutra opet kao Crnogorci.

ti si vani...

Ih kada sam ja otvorio ovu donju temu

https://forum.krstarica.com/threads/demografska-kataklizma-balkana-i-njene-posledice.750057/

Davnih dana. I to ti je sigurno najbolja tema ikad na ovom forumu. Ali je neki muderator mako s ovog foruma i sutnuo tamo u neki nebitni kutak.

Svi balkanski narodi su mrtvi. Turci ce samo da usetaju. Nece biti nikakvog otpora.

Jesam ali nisam zakovan ovde, teško da se vratim u Srbiju? Bitno je koliko imaš dece. Ja dvoje, žao mi je što nemam više. Ti?
spletom raznih nesrecnih okolnosti, ja sam u ovom Ciganistanu...zao mi je, sto sam zivot proveo u ovoj propaloj drzavi i blentavom narodu...bio sam protiv svih lopovskih rezima, aktivni ucesnik buna i protesta...ucesnik ratova, kao i mnogi drugi Srbi...puno toga me skupo kostalo po ledjima i finansijski...finansijski stojim solidno, bolje nego vecina...Srbija, nije zemlja za obicnu radnicku klasu, niti je ikada bila...ovde su sve institucije u upletene u izdaju i lopovluk, pocevsi od politicara, sudstva, vojske, policije, SANU i SPC, pa do veoma ozbiljnog broja obicnog naroda...gde je resenje ove tragikomedije zvane Srbija

Ih kada sam ja otvorio ovu donju temu

https://forum.krstarica.com/threads/demografska-kataklizma-balkana-i-njene-posledice.750057/

Davnih dana. I to ti je sigurno najbolja tema ikad na ovom forumu. Ali je neki muderator mako s ovog foruma i sutnuo tamo u neki nebitni kutak.

Svi balkanski narodi su mrtvi. Turci ce samo da usetaju. Nece biti nikakvog otpora.
Turcima ce da usetaju Kurdi...pogledaj koliko se Turcima smanjio etnicki prostor u samoj Turskoj, koliko se broj Kurda povecao

Back