Srbi naoružani "do zuba"

su34-12.jpg

Ја сам ових дана поручио од Путина један сухој-34 са угравираним аутограмом. Има долет до Ватикана, Берлина, за авантуристе чак до Лондона али без горива да се вратиш :super: Треба му око пола сата да се истовариш у Тирани или Загребу и вратиш без опасности од хрватско-шиптарског зракопловства.

air-force-training.jpg

заинтеровани контакирајте ме на пп.

Ја више немам ништа... а и боље ми је... замисли изнервира ме нека будала па га с****м и онда ем треба да робијам ем да ме гризе савест до краја живота...

Овако... ако буде нешто... ваљда ће ми дати неку танџару да и ја припуцам...

Ma smesne su ove cifer . USA ima mnogo vise naoruzanja u privatnom sektoru. Privatna lica mogu da imaju cak automatske puske , mislim da im kalibar nije ogranicen pa cak neki imaju snajpere 12,7 mm
A U nekim Gradovima je obavezno posedovanje oruzija.
Ko god gleda filmove zna da je u USA kaznjivo skrivanje oruzija a ne posedovanje , Niko vam nista nece dok god vam je pistolj na vidljivom mestu

su34-12.jpg

Ја сам ових дана поручио од Путина један сухој-34 са угравираним аутограмом. Има долет до Ватикана, Берлина, за авантуристе чак до Лондона али без горива да се вратиш :super: Треба му око пола сата да се истовариш у Тирани или Загребу и вратиш без опасности од хрватско-шиптарског зракопловства.

air-force-training.jpg

заинтеровани контакирајте ме на пп.

Kako bi se zvao taj "SUHOJ-34" u srpskoj varijanti?

"SUVOJ-******"! :hahaha::hahaha:

Back