Срби муслимани?

Sva sreca da novije generacije na ovom prostoru, hriscana i muslimana Srba, Hrvata i Bosnjaka nisu toliki religiozni idioti, i ima vise i ateista, pa su sanse za nove ratove mnogo manje. Glavni krivac za rat 1990ih zionisticka SAD politika, oni su sve iscenirali i uz pomoc svojih piona Milosevica, Alije, Tudjmana ostvarili.

Ne bih rekao da je manje religije. Cak bih rekao da je ima vise i da je agresivnija. Pa popovi su prisutni kada se preseca vrpca otvaranja nekakvog puta u selu. Imas krsne slave hidroelektrana i slicno. :dontunderstand:

U poredenju sa 1991, danas je 4 miliona stanovnika manje na prostoru SFRJ. U narednih 10 godina bice jos 3-4 miliona manje. I to ako ne bude rata.A ako bude rata ocekuje i do -10 miliona

Od kako sam ovde pricam da preti nestanak beloj rasi. To je jedino sto je u opasnosti

Medutim ne verujem se promenilo misljenje. Srbi ce pobiti muslimane po Bosni. Takve su tendencije. Onda ce Hrvati pobiti Srbe po Bosni
Ostalo ko zna

a sto se tice strategije meni nije jasno da nama nas predsednik svaki dan govori da mi nemamo nista na Kosovu:eek:
mi nemamo nikakvu jasnu i svima vidljivu strategiju jacanja veza sa RS

cudan smo mi narod

ali svakako vazno je znati jasno sta mi dovraga hocemo
nasa politika je kao guska u magli

Алек је посебна прича, он тако говори јер му је задатак да припреми народ на губитак Косова.
Када је прихватио причу стварања култа напредног Александра, који ради 25 сати дневно,чак и суботом, недељом а у слободно време којег заправо и нема чита Адама Смита и смишља стратегију како Србија да буде лидер у региону,Европи,свету, галаксији.
Свако са грамом мозга зна да је та прича шупљак али ето нажалост алтернативе (мислим пре свега на опозицију) су толико лоше и љигаве да нам он дође као најбоље од понуђеног зла.Да, тешка је судбина Србадије са почетка 21 вијека...
Додик (сирова сељачка интелигенција без пардона која за балкански ниво политичара представља врхунац свега што запад презире на Балкану) и Алек (Шешељ турбо манијак матрица надограђена са најновијим ЕУ апдејтима евроталибан 2, маестрални хипномађионичар демагог за 75 година испијени,испрани мозак и снижени ум просјечног српског гласача у Србији) у комбинацији, нека нам је Бог на помоћи! :D

Srbi i Britanci budisti, .

Budisti i mogu biti pripadnici evropskih naroda, jer budizam nikog ne ugrozava. Npr. Italijan Roberto Badjo, bivsi fudbaler.

Dok islam NIJE religija, vec opaki kult zla. Cilj im je jedna svetska drzava (ko i globalistima) ''Ummah'', bez naroda i rasa, samo sa muslimanima. To zele da ostvare na bilo koji nacin, ako treba i silom. I zato su u nepomirljivom sukobu sa svim drugima.

Srbi muslimani ne mogu nikad biti pravi Srbi, islam je sustinski anti-evropa. Ali opet cinjenica je da Srbi muslimani postoje, oni su islamizovani Srbi od Osmanlija, njihovi pretci pre islamizacije koji su pravoslavci i katolici jesu Srbi, tako da...
Celokupna moderna muzika koja je zavladala evropom od 1960ih (jez, bluz, rok, pop...) se zove kounter-culture, i to jeste najbolji izraz jer je u sustini anti-evropska muzika i kultura.

Poslednja izmena:
Srbi muslimani NE MOGU postojati. Islam je susta suprotnost e vropskoj kulturi i civilizaciji, ciji je deo i Srbija. Ne mislim na nakaznu EU, nego na onu klasicnu kulturu iz 19.i ranog 20. veka, sazdanu na antickoj kulturi , prosvetiteljstvu, renesansi itd.

Katolici, protestanti, adventisti, ateisti, agnostici... mogu biti Srbi, jer se uklapaju u tu evropsku kulturnu matricu.

eto bas o ovome pricam

ljudi poput tebe su stetni za srpstvo
ko si ti da sudis koje religije ce da bude Srbin

eto sta ako ja Srpkinja krenem da citam Kuran i zaljubim se u islam, promenim veru
sta?
nisam vise Srpkinja?

ti ces da mi kazes

Алек је посебна прича, он тако говори јер му је задатак да припреми народ на губитак Косова.
Када је прихватио причу стварања култа напредног Александра, који ради 25 сати дневно,чак и суботом, недељом а у слободно време којег заправо и нема чита Адама Смита и смишља стратегију како Србија да буде лидер у региону,Европи,свету, галаксији.
Свако са грамом мозга зна да је та прича шупљак али ето нажалост алтернативе (мислим пре свега на опозицију) су толико лоше и љигаве да нам он дође као најбоље од понуђеног зла.Да, тешка је судбина Србадије са почетка 21 вијека...
Додик (сирова сељачка интелигенција без пардона која за балкански ниво политичара представља врхунац свега што запад презире на Балкану) и Алек (Шешељ турбо манијак матрица надограђена са најновијим ЕУ апдејтима евроталибан 2, маестрални хипномађионичар демагог за 75 година испијени,испрани мозак и снижени ум просјечног српског гласача у Србији) у комбинацији, нека нам је Бог на помоћи! :D

opozicija nije ni vredna komentarisanja

Alek je kao supermen, samo sto nije pojeo bananu
ne znam sta je pojeo ali mi nije jasno kako se od vlasnika izdavacke kuce "Velika Srbija" postaje promoter "mi na Kosovu nemamo nista"
ne znam u kakvim cemo ga epizodama gledati u buducnosti ali sto kazes nek nam je bog na pomoci:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Pantelic Nebojsa ti je objasnio:

ma je li .....vi ste neka moralna vertikala :zcepanje:

koliko si Srbin na skali od 1-10

kao i uvek pokazujemo sloznost u svoj svojoj lepoti

Pod pustinjskim genocidnim religijama koje ne pripadaju evropi izvorno cela evropa je ogrezla u ratovima. Francuska, Nemacka, Rusija, Britanija, balkan.
Hrvati su pravili vekovima zlocine nad Srbima. Hrvati su i nacinili genocid nad protestantima u tridesetogodinjem ratu, Nemci su im napisali krilaticu.
Srbi su uvuceni u zlo pravoslavlja, i spc je jedna od glavnih neprijatelja Srba.
Bosnjaci su odsrbljeni islamom.

Poslednja izmena:
Дакле да закључимо Срби муслимани данас не постоје.Ако су некада и постојали до 1974, данас су то најгласнији бошњачки фундаметалисти.
То је ето само за 45 година националних муслимана а тек шта ће бити за 45 година,новобошњо историје типа пирамиде Босне, стари бошњани старији и од Христа,то ћемо тек да гледамо уживо ријалити у наредним годинама испред нас...

Sva sreca da Srbi nisu kulturno bliski muslimanima. Problem je sto su muslimani kulturno bliski Otomanskoj Imperiji i bliskom istoku, sto je anti-evropa i anti-srpstvo sustinski.
Najbolji Srbi su iz Vojvodine, oni su izbegli najvise Otomansku vlast, i oni su osnovali Maticu Srpsku.
Srbi muslimani postoje, jer niko nema pravo da nekom naredi da nije Srbin, i kako da se identifikuje, druga je stvar sto je to sludjenost i tragicna situacija kao posledica zle istorije balkana.

Izvođač: Dženan Lončarević
Naziv pesme: Nema suza
Muzika: Željko Vasić
Tekst: Dragan Čolaković

NEMA SUZA

Jesen proći će
Vjetar miruje
Ćuti kaldrma
Kišu ne čuje

Nema suza nema bola
Sve dok majka ne čuje
Da joj sina iz avlije
U rat odvode

Ove godine
Trešnje uvele
Vodu ne pije
Žedna tuguje

Anđelima Bože kaži
Da je majka molila
Da joj vrate u avliju
Što je rodila

U kamenu ništa ljudsko
U ljudima sve kameno
Kojim putem sve je usko
Zavoljeti što je mrsko

Dženan Lončarević će se ove godine prvi put takmičiti na izboru za srpskog evrovizijskog predstavnika. Predstaviće se pesmom „Nema suza". Dženan je rođen u Prijepolju. Muzikom se bavi od malih nogu, a njegova velika ljubav pored pevanja je i gitara koju je počeo da svira još u ranom detinjstvu. Srednju muzičku školu - teoretski odsek, završio je u Sarajevu. Svoj prvi album kojim dostiže ogromnu popularnost „Nikome ni reč" objavljuje 2007. godine. Tri puta je učestvovao na Budvanskom festivalu, a već na prvom učešću 2007. godine dobio je nagradu za „najbolji mediteranski zvuk" sa pesmom „Ti amo Anđela". Iza sebe ima čak pet studijskih albuma, kao i brojne singlove poput „Cvete beli", „Kap u moru" „Odavde do neba", „Laku noć", „Košava", „Piješ sine", koji su zabeležili veliki uspeh i višemilionske preglede na internetu. Koncerti koje je održao u beogradskom Centru „Sava", na stadionu Tašmajdan, u sarajevskom sportskom centru „Skenderija" i na podgoričkom Stadionu malih sportova kruna su njegove karijere, koja traje više od jedne decenije.

http://www.rts.rs/page/rts/sr/Еврос...19/3413767/dzenan-loncarevic---nema-suza.html

Evo Dzenan aga ce da predstavlja Srbiju na pederskom takmicenju zvanom evrovizija.
Ovo pokazuje da lokalni muslimani teze BG. U BG je kazan na kojem se mogu naharaniti

Samo treba igrati suptilno a ne vaditi kame i utoke i vikati kolji turcina. S malo mudrosti se mogu povratiti pod srpsko krilo

Meni je licno svaki Srbin kako god se izjasnjavao religijski brat, ovi navijaci su oduvek debili kod nas i kod Engleza i bilo gde u svetu.
Cinjenica je da je islam anti-evropski i anti-srpski u sustini, braca Srbi muslimani dosta su sludjeni, licno sve im dobro zelim, posebno o Srbima muslimanima koji su se borili u vojsci RS da ne govorim, ljudine.
SPC politika i pravoslavlje je veliko zlo koje je zadesilo Srbe, kad vec Srbi nisu mogi da izbegnu hriscanstvo (kao i cela evropa) bolje da su bili katolici ili protestanti.
spc naginje ekstremizmu i bori se protiv evropskih vrednosti, propagira neslogu evropskih naroda, protiv ljudskih sloboda, spc uopste ne postuje srpski narod, samo siri svoj otrov.

Poslednja izmena:
Stvar je u tome sto je islam poseban od svih religija kao npr. paganizam, hriscanstvo... jer islam ne poznaje osnovnu toleranciju, ne postuje najosnovnija ljudska prava i slobode, i dijametralno je suprotan evropi i srpstvu.
Nasih malo Srba muslimana su okruzeni evropskim zemljama kulturom i zakonima. Saudijska Arabija i model islamske zemlje tj. koncentrisan islam i ideologija je nesto sasvim drugacije.

Isto vazi za komunizam kao ideologija koji je anti-evropa anti-srpstvo u sustini i terorizam dikatura par ekselans. Model Kine pod Mao ce Tungom, Severne Koreje, Staljinizam, Titoizam... ne postoje osnovne ljudske slobode i prava...

Poslednja izmena:
Stvar je u tome sto je islam poseban od svih religija kao npr. paganizam, hriscanstvo... jer islam ne poznaje osnovnu toleranciju, ne postuje najosnovnija ljudska prava i slobode, i dijametralno je suprotan evropi i srpstvu.
Nasih malo Srba muslimana su okruzeni evropskim zemljama kulturom i zakonima. Saudijska Arabija i model islamske zemlje tj. koncentrisan islam i ideologija je nesto sasvim drugacije.

Isto vazi za komunizam kao ideologija koji je anti-evropa anti-srpstvo u sustini i terorizam dikatura par ekselans. Model Kine pod Mao ce Tungom, Severne Koreje, Staljinizam, Titoizam... ne postoje osnovne ljudske slobode i prava...

Pa sad. U Egiptu npr imas 10 miliona hriscana. Vise nego muslimana u Francuskoj i Nemackoj zajedno. Taj arapski svet je pun hriscana. U nekima su i vecina tipa UAE ili QA. Sve vrvi od crkvi. Cak i u Iranu. I tako je stoljecima.

Upravo su SAD (koje kontrolisu cionisti) i Francuska (koju kontrolisu cionisti) stvvorili isise i ostale. Upravo su oni brutalno zbacili normalne vladare tipa Sadama ili kako su pokusali ubiti Asada koji je napravio normalno drustvo kako za muslimane tako i za hriscane i napravili haos

Srbija i Srpska.png

Cela evropa je hriscanizovana. Iako judeo-hriscanska religija izvorno, hriscanstvo je najblize staroj paganskoj evropi. Cak me jedan Bosnjak pre nekoliko godina na yt ubedjivao da predjem na islam jer je to jedina prava vera po njemu, i u hriscanstvu mu smeta sto hriscani veruju u tri boga, ali to i jeste sustina, trobogo bozanstvo jeste neka vrsta zaostavstine paganizma, t. to je paganizam u sustini i najblize evropi. Ja sam ateista.
Srbi imaju slavu, to je paganski obicaj, i jos ima u hriscanstvu paganskih elemenata.
Srbi i ostali evropljani mogu biti anti-teisti, ateisti, agnostici, rodnoverje, pagani, vedski Srbi (vedske religije i bozanstva izvorno poticu od starih Srba), stari Srbi iz Nemacke (Luzice) su svi katolici i protestanti, deisti...
Srbi i ostali evropljani (ne racunajuci Albance i Grke koji i nisu evropljani, vec migranti) ne mogu biti muslimani, jevreji zionisti talmudisti komunisti.

Poslednja izmena:

Back