Srbi i sa severa i juga Kosmeta odbacuju sporazum i NECE GA SPROVODITI!

...jes, vidis da vecina podrzava vucica, a ne tebe...zasto bi se ti onda pitao...vidis da ih je bilo vise danas u nekoj selendri na predizbornom skupu nego ovih na molebanu u sred beograda...to sto ti smatras izdajom je najobicnija smaracina za vecinu...vecina kaze sporazum je dobar...manjina slusa ili ide...dolaze drugi koji slusaju...to se zove demokratija...kome se ne svidja ceka cetiri godine i izadje na izbore....sta tu nije jasno...

niko nema pravo nekom da uskrati platu zbog uverenja.

to za sta se ti zalazes je najgori moguci vid kriminala.

Nece biti uskracena plata Srbima sa Kosmeta - vec vama SNS izdajnicima

Ne dajete VI NAMA PLATU - MI JE VAMA DAJEMO

Mi vas izdrzavamo a ne vi nas gradjane

I mi cemo vas skinuti sa iste te vlasti na koju ste dosli prevarom i lazuci nas gradjane.

Tihi.........prvo, ne izdrzavas ti nikoga, jer da radis nesto pametno, ne bi godinama sedeo na forumu krstarice.....a drugo, ukinuce im plate kao profesionalnim srbendama, koje su dobijali da srbuju uz pevanje i pucanje.........a to nije zbog uverenja, nego zbog ozbiljnih mera stednje :per:

niko nema pravo nekom da uskrati platu zbog uverenja.

to za sta se ti zalazes je najgori moguci vid kriminala.

Nece biti uskracena plata Srbima sa Kosmeta - vec vama SNS izdajnicima

Ne dajete VI NAMA PLATU - MI JE VAMA DAJEMO

Mi vas izdrzavamo a ne vi nas gradjane

I mi cemo vas skinuti sa iste te vlasti na koju ste dosli prevarom i lazuci nas gradjane.

:eek:

:rotf:

.....ludilo sastavljeno od hiljadu ludila....

...jes, vidis da vecina podrzava vucica, a ne tebe...zasto bi se ti onda pitao...vidis da ih je bilo vise danas u nekoj selendri na predizbornom skupu nego ovih na molebanu u sred beograda...to sto ti smatras izdajom je najobicnija smaracina za vecinu...vecina kaze sporazum je dobar...manjina slusa ili ide...dolaze drugi koji slusaju...to se zove demokratija...kome se ne svidja ceka cetiri godine i izadje na izbore....sta tu nije jasno...

Vecina je podrzavala Vucica dok se lazno predstavljao kao Srbin i patriota.

Jos sada kada je zaratio sa Srpskom Pravoslavnom Crkvom - njemu je sudbina zagarantovana. Njegov kraj nece biti srecan nego veoma nesrecan i tuzan.

Koga prokune sopstveni narod i crkva - taj nema cemu dobrom da se nada.

Sada kada sve vise naroda uvidja da je Vucic gori i veci izdajnik od Cede Jovanovica i Borisa Tadica, videces kako ce tvoj Silikonac na kraju da zavrsi kao Vuk Draskovic.

Vecina je podrzavala Vucica dok se lazno predstavljao kao Srbin i patriota.

Jos sada kada je zaratio sa Srpskom Pravoslavnom Crkvom - njemu je sudbina zagarantovana. Njegov kraj nece biti srecan nego veoma nesrecan i tuzan.

Koga prokune sopstveni narod i crkva - taj nema cemu dobrom da se nada.

Sada kada sve vise naroda uvidja da je Vucic gori i veci izdajnik od Cede Jovanovica i Borisa Tadica, videces kako ce tvoj Silikonac na kraju da zavrsi kao Vuk Draskovic.

Kada je to Vucica prokleo NAROD?
Zasto LAZES ovde?
A sto se SPC tice, ako su ga prokleli oni koji NISU smenili i NISU kaznili Pahomija i Kacavendu, to moze da mu bude samo veliki PLUS.

Kada je to Vucica prokleo NAROD?
Zasto LAZES ovde?
A sto se SPC tice, ako su ga prokleli oni koji NISU smenili i NISU kaznili Pahomija i Kacavendu, to moze da mu bude samo veliki PLUS.

...jes vala, kakav to vladika kune na mitingu...neka covek lepo osnuje neku stranku pa na crtu vucicu...sta ce vladika ako vucic prokune njega sa sve obezbedjenjem koje ima...

Back