zike
Elita
- Poruka
- 21.673
a zasto...si navijao za njih? kad sve zbrojim ispadas...smijesan![]()
Pa zato što su komšije, mnogo su mi bliži od Španaca, do skoro smo živjeli u jednoj kući, zar nije logično?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a zasto...si navijao za njih? kad sve zbrojim ispadas...smijesan![]()
Meni je ođe dobro, ne žalim se, dok oni ne prestaju da kukaju kako ne valja. Uostalom, ja sam u većini.
Oni skandiraju drugoj državi i slave uspjehe druge države, između ostalog i uspjeh reprezentacije Srbije nad našom reprezentacijom, tako da nije isto
Pa zato što su komšije, mnogo su mi bliži od Španaca, do skoro smo živjeli u jednoj kući, zar nije logično?

to je zato sto su oni srbi i sto je srbija njihova maticna drzava.
srbija srbima je najbitnija . bitnija i od nekakve crne gore .
31.99% po posljednjem popisu. Međutim, ja mislim da bi i ti građani trebali da gledaju Crnu Goru kao svoju reprezentaciju. N'o, to je njihovo pravo.
Oni slave, a ja neću da patim, jer mi je drago što je Srbija osvojila zlato, kad naši već nijesu mogli.
Ja sam čuo da to skandiraju, i to mi je baš zasmetalo, zašto u tako lijepoj noći, umjesto da se raduju pobjedi, oni skandiraju "Ubij Šiptara". Počeli su da skandiraju kad policije nije bilo. Da je neko pozvao policiju, moguće i da bi ih uhapsili.
nije.
bojim se da ces morati odluciti gdje tocno stanujes...i tko tocno zelis biti
npr. i Hrvati su ti komsije...pa sto nisi za njih navijao?
elem, daleko od toga da mislim kako Crna Gora ne treba biti samostalna...
samo, mislim da treba uzeti te podnijeti i sve ono sto uz to ide...
ne moze ovako; drzati dupe na dvije stolice...![]()
Па ако ти је драго што пиздиш? Да ли си тако реаговао и када су Албанци славили проглашење независног косова? Да ли ти је онда засметала нека увреда на рачун Срба и Србије?
31.99% po posljednjem popisu. Međutim, ja mislim da bi i ti građani trebali da gledaju Crnu Goru kao svoju reprezentaciju. N'o, to je njihovo pravo.
Oni slave, a ja neću da patim, jer mi je drago što je Srbija osvojila zlato, kad naši već nijesu mogli.
Ja sam čuo da to skandiraju, i to mi je baš zasmetalo, zašto u tako lijepoj noći, umjesto da se raduju pobjedi, oni skandiraju "Ubij Šiptara". Počeli su da skandiraju kad policije nije bilo. Da je neko pozvao policiju, moguće i da bi ih uhapsili.
Navijao sam za Crnu Goru. Kad je Crna Gora ispala, navijao sam za Hrvatsku, a kad je Hrvatska ispala, za Srbiju

Pa što onda ne idu u Srbiju, kad im je bitnija

Navijao sam za Crnu Goru. Kad je Crna Gora ispala, navijao sam za Hrvatsku, a kad je Hrvatska ispala, za Srbiju
Toga kod mene nije bilo, nijesam upoznat da se slavilo ovamo, moguće u Ulcinju, Plavu i Tuzima, u mom gradu nema Albanaca, tako da niko nije slavio, nijesam imao priliku da čujem šta skandiraju
koga boli k...c za dan i za cg
Хајде сад да се правимо мало луди. Кобајаги немам појма, јел та варијанта? Ти си као мало блесав па немаш појма да се славило? Знаш ти то врло добро као и сви у ЦГ што то знају. Само ти то није сметало. А смета ти што Срби славе? Замисли само да факултети почну да враћају студенте из ЦГ или болнице болеснике, где ћете онда? У милу ти и драгу Хрватску? Може, ал то кошта. Е када будеш схватио шта је реалност онда нећеш хистерисати против Срба.

Zike-a.
Ne smem ni da zamislim kad bi igrala Albanija, za kog bi sledećeg navijao...![]()

Kod mene se stvarno nije slavilo, nijesam ja kriv što nijesu ljudi slavili![]()
Али знаш да се славило у ЦГ и знаш где се славило и ко је славио. И ниси нашао за сходно да проговориш о томе и једну једину реч.
Само ти Срби сметају што славе?!
Срамота.