SRAMOTA!!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme zike
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
СРАМОТА ЈЕ ШТО НЕШАТ ЗАТВАРА ТЕМУ О ЂУБРАДИ

МА ДАЈ БРЕ НЕШО КОМЕ БРЕ ТИ ПРИЧАШ?
ПОЛА ТЕМА ТИ НЕКО НЕКОМЕ ПРЕТИ
А ТИ СИ САДА НАШАО ДА СЕ ПРАВИШ МИРОТВОРЦЕМ
ТЕМА ЈЕ ИШЛА ДОБРО И ПРОЧИТАЈ ДВАДЕСЕТ ЗАДЊИХ ПОСТОВА

А ТО ШТО СЕ НА ТО ЖАЛИО НЕКО ОД ТВОЈИХ НС ДРУГАРА **** МИ СЕ

АЛИ ОВО НИЈЕ УРЕДУ И ОВО ЈЕ УВРЕДА ЗА ИНТЕЛИГЕНЦИЈУ ЧОВЕКА

ПОБАНУЈЕТЕ СВАКОГ КО СПОМЕНЕ Х ОД ХОЛОКАУСТ ,
ХРВАТИ СЛАВЕ ОЛУЈУ ПО ФОРУМУ
А ТИ ЗАТВАРАШ ОВУ ТЕМУ О ЂУБРАДИ КОЈА СЕ СПРДА САКОСМЕТОМ И СРБИЈОМ

ЈА ЋУ МОЈ ДЕО ПОСТА ОБЈАВИТИ ЈАВНО

МОЈ ОДГОВОР НЕШИ Т НА ЗАТВАРЊЕ ТЕМЕ О ЂУБРАДИ

Prije svega, taj Srbin je glasao protiv ove države.
To sto je glasao za ostanak u zajednici sa Srbijom, ne znaci da je glasao protiv Crne Gore. Da je u Srbiji odrzan referendum, kao sto je trebalo, ja bih sigurno glasao za razdruzivanje, ali ne bih nekoga ko bi glasao protiv smatrao neprijateljem Srbije.

Međutim, ja ne kažem da je ovo više moja država, nego njegova.
Cemu onda ona stara stupidna "ako mu se ovde ne svidja, siroka mu planeta"?

Međutim, više je moja u smislu kad slavim pobjedu naših vaterpolista, nego njegova kad slavi pobjedu tuđih vaterpolista (druge države)
Sto, je l' pise negde da ne sme? Srbija je puna Bosnjaka, Hrvata, Madjara, Crnogoraca, Albanaca i ostalih koji sigurno ne navijaju za srpsku reprezentaciju, pa to ovde nikome ne smeta.

To sto je glasao za ostanak u zajednici sa Srbijom, ne znaci da je glasao protiv Crne Gore. Da je u Srbiji odrzan referendum, kao sto je trebalo, ja bih sigurno glasao za razdruzivanje, ali ne bih nekoga ko bi glasao protiv smatrao neprijateljem Srbije.

Cemu onda ona stara stupidna "ako mu se ovde ne svidja, siroka mu planeta"?

Sto, je l' pise negde da ne sme? Srbija je puna Bosnjaka, Hrvata, Madjara, Crnogoraca, Albanaca i ostalih koji sigurno ne navijaju za srpsku reprezentaciju, pa to ovde nikome ne smeta.

Glasao je protiv ove Crne Gore.
Pa kome se ne sviđa, široko mu polje, ima đe.
Ajde, šta pričaš, zamisli recimo da u Beogradu idu ljudi u majicama Crne Gore i da sviraju sa crnogorskim zastavama izbačenim iz auta i da skandiraju "E viva Montenegro", pa ja mislim da bi haos nastao. Uostalom, ko su oni da komentarišu šta mi skandiramo u našoj državi?

Glasao je protiv ove Crne Gore.
Ne, glasao je protiv razdruzivanja SCG.

Pa kome se ne sviđa, široko mu polje, ima đe.
OK, tebi se ocigledno ne svidja sto je veliki broj ljudi u tvojoj drzavi prosrpski orjentisan. Sto ti ne odes?

Ajde, šta pričaš, zamisli recimo da u Beogradu idu ljudi u majicama Crne Gore i da sviraju sa crnogorskim zastavama izbačenim iz auta i da skandiraju "E viva Montenegro", pa ja mislim da bi haos nastao.
Misli ti sta hoces, a ja ti kazem da bi eventualno fasovali pokoji cudni pogled.

Uostalom, ko su oni da komentarišu šta mi skandiramo u našoj državi?
Ko si ti da komentarises sta oni skandiraju u njihovoj drzavi? A radi se o istoj drzavi.

Nije provokacija. Crna Gora je nezavisna država i njeno je pravo da prizna ili ne prizna nezavisnost Kosova.

Имају ли онда право Срби у Црној Гори да се радују победи српских спортиста?
Узми да је ДАН српски лист који се радује Србији и биће ти лакше.

Ne, glasao je protiv razdruzivanja SCG.

OK, tebi se ocigledno ne svidja sto je veliki broj ljudi u tvojoj drzavi prosrpski orjentisan. Sto ti ne odes?

Misli ti sta hoces, a ja ti kazem da bi eventualno fasovali pokoji cudni pogled.

Ko si ti da komentarises sta oni skandiraju u njihovoj drzavi? A radi se o istoj drzavi.

Meni je ođe dobro, ne žalim se, dok oni ne prestaju da kukaju kako ne valja. Uostalom, ja sam u većini.

Oni skandiraju drugoj državi i slave uspjehe druge države, između ostalog i uspjeh reprezentacije Srbije nad našom reprezentacijom, tako da nije isto

Имају ли онда право Срби у Црној Гори да се радују победи српских спортиста?
Узми да је ДАН српски лист који се радује Србији и биће ти лакше.

Nije problem što se Srbi raduju, meni to uopšte ne smeta, ali ovo što DAN piše, ovakve laži i izmišljotine, e to mi smeta

Ovaj avatar da staviš...:hahaha1:

Zizic.jpg

Nije problem što se Srbi raduju, meni to uopšte ne smeta, ali ovo što DAN piše, ovakve laži i izmišljotine, e to mi smeta

Шта ту није истина? Да ли су Срби победили? Јесу. Да ли у тој репрезентацији играју и ватерполисти који су играли или још играју у ЦГ? Играју. Да ли онда ДАН може да напише "наши момци"? Може.
Да ли ДАН може да буде српски лист? Може.
И шта теби ту није јасно и шта теби ту смета?

Meni je ođe dobro, ne žalim se, dok oni ne prestaju da kukaju kako ne valja.
Niti je to sto se oni zale na stanje u CG lose, niti je to sto je tebi sve potaman dobro.

Uostalom, ja sam u većini.
Ja argumenta, u pizdu materinu. A ako dodje dan kada vise ne budes u vecini? Hoces li cutati samo zato sto si u manjini i trpeti bahatost vecine, ili ces pokazati muda i jasno i glasno iskazati svoj stav?

Oni skandiraju drugoj državi i slave uspjehe druge države, između ostalog i uspjeh reprezentacije Srbije nad našom reprezentacijom, tako da nije isto
Pa? Da su nas Madjari naguzili u polufinalu, pola Subotice bi slavilo. Je l' bih ja zbog toga trebao da se osecam posebno uvredjen, ili da ih teram u Madjarsku?

Шта ту није истина? Да ли су Срби победили? Јесу. Да ли у тој репрезентацији играју и ватерполисти који су играли или још играју у ЦГ? Играју. Да ли онда ДАН може да напише "наши момци"? Може.
Да ли ДАН може да буде српски лист? Може.
И шта теби ту није јасно и шта теби ту смета?

Nijesu to naši momci, naši momci su bili deveti.
A ja govorim najviše o ovome dijelu đe kažu kako policija ne kažnjava pristalice DPS-a i one koji slave pobjede crnogorskih sportista prilikom slavlja, a poznato je da oni krše saobraćajne propise i svojim skandiranjem vrijeđaju političke neistomišljenike.
E, ja sad pitam, odakle novinari DAN-a znaju ko krši propise? Koliki majmun treba biti da se napiše nešto ovako, ovakva predrasuda, i da se objavi u dnevnom listu?
I pitam šta to vrijeđa prilikom skandiranja DPS-ovaca i Crnogoraca? I još pitam, da li je uvreda političkih neistomišljenika, recimo, "Ubij Šiptara", što je skandirano u noći kad je Srbija pobijedila?

Niti je to sto se oni zale na stanje u CG lose, niti je to sto je tebi sve potaman dobro.

Ja argumenta, u pizdu materinu. A ako dodje dan kada vise ne budes u vecini? Hoces li cutati samo zato sto si u manjini i trpeti bahatost vecine, ili ces pokazati muda i jasno i glasno iskazati svoj stav?

Pa? Da su nas Madjari naguzili u polufinalu, pola Subotice bi slavilo. Je l' bih ja zbog toga trebao da se osecam posebno uvredjen, ili da ih teram u Madjarsku?

Naravno da neću ćutati, ali se neću ponašati kao novinari DAN-a.
Ne kažem ja da Srbi nijesu trebali da slave. To je njihova stvar i mene to uopšte ne interesuje. Niti mi smeta da oni slave, niti mi smeta kad čujem srpske pjesme, niti mi smeta kad vidim srpsku zastavu. Ja govorim o novinarima DAN-a i onome što oni pišu

Naravno da neću ćutati, ali se neću ponašati kao novinari DAN-a.
Ne kažem ja da Srbi nijesu trebali da slave. To je njihova stvar i mene to uopšte ne interesuje. Niti mi smeta da oni slave, niti mi smeta kad čujem srpske pjesme, niti mi smeta kad vidim srpsku zastavu. Ja govorim o novinarima DAN-a i onome što oni pišu
Sloboda medija, batice. Zayebana je to stvar. Ja moram da trpim "Kurir", "Borbu" i "E-novine", a ti "Dan".

Nijesu to naši momci, naši momci su bili deveti.
A ja govorim najviše o ovome dijelu đe kažu kako policija ne kažnjava pristalice DPS-a i one koji slave pobjede crnogorskih sportista prilikom slavlja, a poznato je da oni krše saobraćajne propise i svojim skandiranjem vrijeđaju političke neistomišljenike.
E, ja sad pitam, odakle novinari DAN-a znaju ko krši propise? Koliki majmun treba biti da se napiše nešto ovako, ovakva predrasuda, i da se objavi u dnevnom listu?
I pitam šta to vrijeđa prilikom skandiranja DPS-ovaca i Crnogoraca? I još pitam, da li je uvreda političkih neistomišljenika, recimo, "Ubij Šiptara", što je skandirano u noći kad je Srbija pobijedila?

Твоји нису, али за 35% држављана ЦГ јесу. ДАН пише у њихово име.
Они славе, ати пати.
Па ако неко носи заставу ДПС по логици ствари он је њихов присталица. То исто важи и за навијаче. Колики мајмун би требало да буде неко ко то не схавта?
Ко је скандирао "Убиј шиптара"? Да ли ти то знаш или онако, од ока? Ако је неко скандирао зашто га полиција није ухапсила? Па неће ваљда ДАН да хапси?

.

Твоји нису, али за 35% држављана ЦГ јесу. ДАН пише у њихово име.
Они славе, ати пати.
Па ако неко носи заставу ДПС по логици ствари он је њихов присталица. То исто важи и за навијаче. Колики мајмун би требало да буде неко ко то не схавта?
Ко је скандирао "Убиј шиптара"? Да ли ти то знаш или онако, од ока? Ако је неко скандирао зашто га полиција није ухапсила? Па неће ваљда ДАН да хапси?

.

31.99% po posljednjem popisu. Međutim, ja mislim da bi i ti građani trebali da gledaju Crnu Goru kao svoju reprezentaciju. N'o, to je njihovo pravo.
Oni slave, a ja neću da patim, jer mi je drago što je Srbija osvojila zlato, kad naši već nijesu mogli.
Ja sam čuo da to skandiraju, i to mi je baš zasmetalo, zašto u tako lijepoj noći, umjesto da se raduju pobjedi, oni skandiraju "Ubij Šiptara". Počeli su da skandiraju kad policije nije bilo. Da je neko pozvao policiju, moguće i da bi ih uhapsili.

Back