gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Pa zna se
odlicno, kad budes birao gdje ces poslati djecu...unuke na fakultet
sjeti se ove...gradacije ili budi barem u necem dosljedan pa ih ostavi...doma...u CG

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zna se

odlicno, kad budes birao gdje ces poslati djecu...unuke na fakultet
sjeti se ove...gradacije

Pa kako da progovorim o nečemu što nijesam vidio. Nijesam bio ni u Ulcinju, ni u Plavu, ni u Tuzima kad se slavilo.
Ne smetaju mi Srbi što slave, ponavljam, smetaju mi novinari DAN-a što pišu laži
Naime, dan nakon što su srpski vaterpolisti postali prvaci svijeta, u DAN-u je izašao tekst pod naslovom "Naši zlatni momci". Čiji naši?? Moji nijesu. Jesam navijao za njih, kao i skoro cijela Crna Gora, ali, moji nijesu.
Ako ko bude studirao pravo, Zagreb je nezaobilazan. Zaista, kažu da je taj fakultet među najboljima, ako ne i najbolji.
A sad, za Albaniju, ne znam

eto...
sto se Albanije tice...tamo ih posalji npr. na medicinu...prica se po...svijetu
da su bas, bas...napredovali...

Nije valjda da to govoriš zbog one prodaje bubrega?

Ako ko bude studirao pravo, Zagreb je nezaobilazan. Zaista, kažu da je taj fakultet među najboljima, ako ne i najbolji.
A sad, za Albaniju, ne znam
"Ако лаже коза не лаже рог". Ово си ти написао у уводу теме:
И у Хрватској и у Албанији прихватају стране студенте оберучке. И наплаћују по светским ценама. Па ко има нека изволи. Ти очигледно имаш.
Ne vjerujem da bih ih poslao u Albaniju kad bi htjeli medicinu, možda u Švajcarsku u tom slučaju

sto, sta fali...pa i losa reklama je reklama...
i dobro ti rece covjek; ako mozes platiti...salji ih gdje god hoces...
mislim, od tih...top destinacija
Pa ne bih slao da nemam...
Još ih nemam, ali kad bude... Uostalom, ko zna šta će biti dok odu na fakultet, ali ako situacija bude kao sad, gledaću da ih pošaljem na fakultet koji se smatra makar jednim od najboljih u oblasti koju budu htjeli da izučavaju

e, pa ne mere tako Zike...sta ako taj bude npr. u Srbiji...
a ona ti na dnu komsijske liste...moras bit dosljedan...

Ма да знам. На клиници "Дедиње" дневно има пацијената на пријему из ЦГ скоро као и из Србије. Покушај њима да отпеваш ово.

Pa nema veze, išlo bi u Srbiju, osim ako bi se ono tome protivilo.

Pa čušpa da...nisi ni ti blesav...dobro znas da ce se Srbi tesko...opametiti...ikada...
eto, toliko o tvom...kako se ono vabi...jel cojstvo?

Naravno da nijesam blesav
 Naravno da nijesam blesav 
Naravno da znajunaravo da znaju...bas kao i ti...

Znaju oni to
Pa čušNaravno da nijesam blesav
Naravno da znaju

mozda ipak da ih upises fakultativno na albanski...
posto mi se sve cini da ce vas oni, s punim pravom, nauciti sta jest...dosljednost

mozda ipak da ih upises fakultativno na albanski...
posto mi se sve cini da ce vas oni, s punim pravom, nauciti sta jest...dosljednost
Ne znam, viđećemo, kad bude vrijeme

mojne poslije opet bude da nisi znao...nisi cuo, nisi vido...