SRAMOTA!!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme zike
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa kako da progovorim o nečemu što nijesam vidio. Nijesam bio ni u Ulcinju, ni u Plavu, ni u Tuzima kad se slavilo.
Ne smetaju mi Srbi što slave, ponavljam, smetaju mi novinari DAN-a što pišu laži

"Ако лаже коза не лаже рог". Ово си ти написао у уводу теме:
Naime, dan nakon što su srpski vaterpolisti postali prvaci svijeta, u DAN-u je izašao tekst pod naslovom "Naši zlatni momci". Čiji naši?? Moji nijesu. Jesam navijao za njih, kao i skoro cijela Crna Gora, ali, moji nijesu.

Ako ko bude studirao pravo, Zagreb je nezaobilazan. Zaista, kažu da je taj fakultet među najboljima, ako ne i najbolji. :lol:

A sad, za Albaniju, ne znam :think:

И у Хрватској и у Албанији прихватају стране студенте оберучке. И наплаћују по светским ценама. Па ко има нека изволи. Ти очигледно имаш.

sto, sta fali...pa i losa reklama je reklama...:zper:

i dobro ti rece covjek; ako mozes platiti...salji ih gdje god hoces...
mislim, od tih...top destinacija :)

Još ih nemam, ali kad bude... Uostalom, ko zna šta će biti dok odu na fakultet, ali ako situacija bude kao sad, gledaću da ih pošaljem na fakultet koji se smatra makar jednim od najboljih u oblasti koju budu htjeli da izučavaju

Još ih nemam, ali kad bude... Uostalom, ko zna šta će biti dok odu na fakultet, ali ako situacija bude kao sad, gledaću da ih pošaljem na fakultet koji se smatra makar jednim od najboljih u oblasti koju budu htjeli da izučavaju

e, pa ne mere tako Zike...sta ako taj bude npr. u Srbiji...
a ona ti na dnu komsijske liste...moras bit dosljedan...:lol:

Back