SRAMOTA!!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme zike
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je ođe dobro, ne žalim se, dok oni ne prestaju da kukaju kako ne valja. Uostalom, ja sam u većini.

Oni skandiraju drugoj državi i slave uspjehe druge države, između ostalog i uspjeh reprezentacije Srbije nad našom reprezentacijom, tako da nije isto

to je zato sto su oni srbi i sto je srbija njihova maticna drzava.

srbija srbima je najbitnija . bitnija i od nekakve crne gore .

Pa zato što su komšije, mnogo su mi bliži od Španaca, do skoro smo živjeli u jednoj kući, zar nije logično?

nije.
bojim se da ces morati odluciti gdje tocno stanujes...i tko tocno zelis biti
npr. i Hrvati su ti komsije...pa sto nisi za njih navijao?
elem, daleko od toga da mislim kako Crna Gora ne treba biti samostalna...
samo, mislim da treba uzeti te podnijeti i sve ono sto uz to ide...
ne moze ovako; drzati dupe na dvije stolice...:lol:

31.99% po posljednjem popisu. Međutim, ja mislim da bi i ti građani trebali da gledaju Crnu Goru kao svoju reprezentaciju. N'o, to je njihovo pravo.
Oni slave, a ja neću da patim, jer mi je drago što je Srbija osvojila zlato, kad naši već nijesu mogli.
Ja sam čuo da to skandiraju, i to mi je baš zasmetalo, zašto u tako lijepoj noći, umjesto da se raduju pobjedi, oni skandiraju "Ubij Šiptara". Počeli su da skandiraju kad policije nije bilo. Da je neko pozvao policiju, moguće i da bi ih uhapsili.

Па ако ти је драго што пиздиш? Да ли си тако реаговао и када су Албанци славили проглашење независног косова? Да ли ти је онда засметала нека увреда на рачун Срба и Србије?

nije.
bojim se da ces morati odluciti gdje tocno stanujes...i tko tocno zelis biti
npr. i Hrvati su ti komsije...pa sto nisi za njih navijao?
elem, daleko od toga da mislim kako Crna Gora ne treba biti samostalna...
samo, mislim da treba uzeti te podnijeti i sve ono sto uz to ide...
ne moze ovako; drzati dupe na dvije stolice...:lol:

Navijao sam za Crnu Goru. Kad je Crna Gora ispala, navijao sam za Hrvatsku, a kad je Hrvatska ispala, za Srbiju

Па ако ти је драго што пиздиш? Да ли си тако реаговао и када су Албанци славили проглашење независног косова? Да ли ти је онда засметала нека увреда на рачун Срба и Србије?

Toga kod mene nije bilo, nijesam upoznat da se slavilo ovamo, moguće u Ulcinju, Plavu i Tuzima, u mom gradu nema Albanaca, tako da niko nije slavio, nijesam imao priliku da čujem šta skandiraju

31.99% po posljednjem popisu. Međutim, ja mislim da bi i ti građani trebali da gledaju Crnu Goru kao svoju reprezentaciju. N'o, to je njihovo pravo.
Oni slave, a ja neću da patim, jer mi je drago što je Srbija osvojila zlato, kad naši već nijesu mogli.
Ja sam čuo da to skandiraju, i to mi je baš zasmetalo, zašto u tako lijepoj noći, umjesto da se raduju pobjedi, oni skandiraju "Ubij Šiptara". Počeli su da skandiraju kad policije nije bilo. Da je neko pozvao policiju, moguće i da bi ih uhapsili.

da ti nije smetalo ne bi otvarao ovaj topic

ovako ostaje ti samo da patis - zato sto zivi toliko Srba u Crnoj Gori.

Toga kod mene nije bilo, nijesam upoznat da se slavilo ovamo, moguće u Ulcinju, Plavu i Tuzima, u mom gradu nema Albanaca, tako da niko nije slavio, nijesam imao priliku da čujem šta skandiraju

Хајде сад да се правимо мало луди. Кобајаги немам појма, јел та варијанта? Ти си као мало блесав па немаш појма да се славило? Знаш ти то врло добро као и сви у ЦГ што то знају. Само ти то није сметало. А смета ти што Срби славе? Замисли само да факултети почну да враћају студенте из ЦГ или болнице болеснике, где ћете онда? У милу ти и драгу Хрватску? Може, ал то кошта. Е када будеш схватио шта је реалност онда нећеш хистерисати против Срба.

Хајде сад да се правимо мало луди. Кобајаги немам појма, јел та варијанта? Ти си као мало блесав па немаш појма да се славило? Знаш ти то врло добро као и сви у ЦГ што то знају. Само ти то није сметало. А смета ти што Срби славе? Замисли само да факултети почну да враћају студенте из ЦГ или болнице болеснике, где ћете онда? У милу ти и драгу Хрватску? Може, ал то кошта. Е када будеш схватио шта је реалност онда нећеш хистерисати против Срба.

Kod mene se stvarno nije slavilo, nijesam ja kriv što nijesu ljudi slavili :rumenko::mrgreen:

Kod mene se stvarno nije slavilo, nijesam ja kriv što nijesu ljudi slavili :rumenko::mrgreen:

Али знаш да се славило у ЦГ и знаш где се славило и ко је славио. И ниси нашао за сходно да проговориш о томе и једну једину реч.
Само ти Срби сметају што славе?!
Срамота.

Али знаш да се славило у ЦГ и знаш где се славило и ко је славио. И ниси нашао за сходно да проговориш о томе и једну једину реч.
Само ти Срби сметају што славе?!
Срамота.

Pa kako da progovorim o nečemu što nijesam vidio. Nijesam bio ni u Ulcinju, ni u Plavu, ni u Tuzima kad se slavilo.
Ne smetaju mi Srbi što slave, ponavljam, smetaju mi novinari DAN-a što pišu laži

Back