СРАМОТА! НАТАША КАНДИЋ ОСЛОБОЂЕНА ОПТУЖБЕ!!!

eremita:
А ко је "примитивна стока" бар у овом случају види се ако прочиташ цео текст који сам постовао, јадниче:
Misljenje vestaka nije obavezujuce za sudije a i samoodbrana po zakonu ne mora da se primeni samo ako je doslo do ukocenosti ili bezanja vec ukoliko postoji kod napadnute osobe osecaj ugrozenosti sto se jasno vidi na snimku da je postojalo uostalom sta bi ti radio da ids trgm republike i da krene masa ljudi na tebe da te gura ,psuje ,vuce , i nasrce na tebe ?

kami83:
Opet kazem-vi ste hriscani isto koliko sam ja bolji u baletu od Konstantina Kostjukova...
A otkud toliki izliv naklonosti prema hrišćanstvu? Šta bi to značilo "vi ste hrišćani koliko sam ja...", a dobro se vidi da ovde kipi od zla i bolesti (verske, nacionalne, pa i seksualne netrpeljivosti)? Ja bih ovo ponašanje likova na ovom forumu i nazvao kršćanskim, a presuda je antikršćanska. I naravno da je bez pogovora ispravna.

Kao sto rekoh sudija da bi sudio valjano i po zakonu ne sme imati u glavi viziju Natasa Kandic izdajnik,zlikovac,placenik,olos sa jedne i nevini srpski starac -mucenik sa druge strane jer onda nema nista od nepristrasnog sudjenja vec mora posmatrati osobu A i osobu B i njihov odnos prema vazecem zakomu tj. da li je prekrsen i ko ga je prekrsio ,jer ukoliko bi se gledalo pristrasno i emotivno sutra bi taj sudija mogao da se emotivno veze za nekog opuzenog rodjaka ,mafijasa koji mu dao pare ili jednostavno da gleda ko mu je simpatican,a ko ne sto je potpuna negacija prava i upravo zato je ova presuda valjana sa pravnog stanovista i sudja zasluzuje pohvale.

BG1109:
To kako neko reaguje kad se uplaši je vrlo, vrlo individualna stvar. Može veštak da kaže šta god, neko se ukoči, neko beži, a neko se brani. Sve su to ljudske reakcije.

Nije tacno, vestak je, nakon sastavljanja psiholoskog profila Kandicke, jasno naveo sta bi bila njena reakcija da je zaista bila uplasena.

Jerry Ropero:
bagra jedna sudijska , nemam reci . pa kunem vam se ako negde vidim na ulici ovu spodobu da cu je tako nabiti pesnicom da ce joj svi zubi poispadati iz vilice, one izdajnicko-zlocinacke. pa nek me onda tuzi ....

nikad u zivotu nisam podigao ruku na zenu, niti bih, al ona spodoba nije zena ono je GOLUM
Lepo je što ne bi digao ruku na ženu, sviđalo ti se ili ne i Nataša Kandić je to, a koliko vidim sve je i nastalo zbog onih koji bi podigli ruku.

eremita:
Да, свакако ... увеличавам име судије сасвим намерно: Владан Иванковић, е да би народ запамтио - па ако случајно било који предмет који неко има у суду дође код тог судије ДА СЕ ПРИСЕТИ ОВОГ СЛУЧАЈА И ДА ОДЕ КОД ПРЕДСЕДНИКА СУДА И ДА ТРАЖИ ДА СЕ ТАЈ СУДИЈА УКЛОНИ... А ти се лицемеру залажеш да се име тог "великог праведника и спроводиоца закона" држи у тајности, да нико не зна КО је он.......а у питању су ЈАВНЕ ЛИЧНОСТИ чији су поступци и одлуке изложени и јавности и критици.....

Ivanković Vladan
Krivično odeljenje
veće: II
sudnica: 46/3
www.prvisud.com/sudije/default.asp?odeljenje=
http://images.google.com/imgres?imgurl=h

п.с.
Овде има таквих креатура од људи који верују да сви ми нисмо гледали ТВ снимак када је крава смрдљива ошамарила старца-мученика са КиМ ???

И да било шта знаш о хришћанству - знао би да је већина светитеља и мученика ИЗГУБИЛО ЖИВОТ БОРЕЋИ СЕ ЗА ИСТИНУ И ПРАВДУ, клипане један !

O hriscanstvu znam vise od tebe,i tamo nigde nema nicega sto bi opravdalo lincovanje Natase Kandic...Naravno,ja ne govorim o hriscanskoj praksi koja je prepuna linca,narocito u prvih nekoliko vekova Crkve,kada se ista jedino i bavila lincovanjem...

Taj starac-mucenik je bio u rulji koja je najodvratnije vredjala,psovala i gurala jednu zenu...A dodatna ironija je u tome je sto je Natasa Kandic za njih vise ucinila negoli SRS i DSS zajedno,ali dobro,stanje vrednosti u nasoj naciji je jako jadno...

A sto se tice tvog postavljanja slike doticnog sudije-to uopste nije pitanje toga da li je on javna licnost ili nije,vec je poenta da to tvoje postavljanje slike i objavljivanje imena predstavlja fasisticko zigosanje pojedinca koji ocigledno dobro radi svoj posao,klasican poziv na linc...Izrazito kukavicki cin...
A sto se tice istine i pravde tice,ti si izgubio moralno pravo da pricas o pravdi i istini onog trenutka kada si zakljucio da klanje pripadnika tudje nacije treba da prodje nekaznjeno,onog trenutka kada ti je Ratko Mladic postao heroj.

kami83:
Taj starac-mucenik je bio u rulji koja je najodvratnije vredjala,psovala i gurala jednu zenu...A dodatna ironija je u tome je sto je Natasa Kandic za njih vise ucinila negoli SRS i DSS zajedno,ali dobro,stanje vrednosti u nasoj naciji je jako jadno...

brate, kandicka je kreten i to sta je ona ucinila za nekoga mozes da bacis pod tepih...

eremita:
Kandić se tokom suđenja branila da je Popovića ošamarila u afektu straha od linča mase koja joj je pretila, dok je sudski veštak Svetlana Nikšić u svom nalazu navela mišljenje da ona nije bila uplašena, jer bi u suprotnom bežala ili se ukočila.
!

blago vama sa takvim vestacima, znaci covek koji ne bezi ili se ne ukoci on nije uplasen ccccc. znaci ona je bila savrseno mirna i bila je svesna situacije da je dovoljno da jednog osamari pa da se rulja smiri??? e svasta... nego niste naveli ime strucnjaka i kojoj stranci pripada, to bi bilo veoma interesantno cuti.
ps. mislim da to svi znamo :lol: :lol:

adem_ks:
blago vama sa takvim vestacima, znaci covek koji ne bezi ili se ne ukoci on nije uplasen ccccc. znaci ona je bila savrseno mirna i bila je svesna situacije da je dovoljno da jednog osamari pa da se rulja smiri??? e svasta... nego niste naveli ime strucnjaka i kojoj stranci pripada, to bi bilo veoma interesantno cuti.

ademe,
ne radi se o rulji, to su bili Srbi sa KiM koji su imali slike svojih kidnapovanih i nestalih.
uostalom možda i ti možeš da odgovoriš gde su ti ljudi?
hajde reci koliko ste nevinih Srba prijavili kao ratne zločince, koliko je mlađih muškaraca kidanapovano u pokušaju da se vrati dole?
ko je rulja ?! gde su završili kidnapovani i nestali Srbi i je l će biti ovo kravav jul ili ne?

kami83:
A sto se tice tvog postavljanja slike doticnog sudije-to uopste nije pitanje toga da li je on javna licnost ili nije,vec je poenta da to tvoje postavljanje slike i objavljivanje imena predstavlja fasisticko zigosanje pojedinca koji ocigledno dobro radi svoj posao,klasican poziv na linc...Izrazito kukavicki cin...

A sto se tice istine i pravde tice,ti si izgubio moralno pravo da pricas o pravdi i istini onog trenutka kada si zakljucio da klanje pripadnika tudje nacije treba da prodje nekaznjeno,onog trenutka kada ti je Ratko Mladic postao heroj.

И шта сад да ти ја одговорим на ово баљезгање које благе веза са здравим разумом нема.....осим да ти кажем да си јадан и да те искрено сажаљевам јер си изневерио моја очекивања да људи као што си ти не постоје......

adem_ks:

А ти пожури да печеш кикирики, семенке и сунцокрет - И НЕМОЈ ДА ПИШАШ У ИСТЕ ДА БИ УШТЕДЕО СО !!!!!!!!

eremita:
И шта сад да ти ја одговорим на ово баљезгање које благе веза са здравим разумом нема.....осим да ти кажем да си јадан и да те искрено сажаљевам јер си изневерио моја очекивања да људи као што си ти не постоје......

Pozdrav za tebe...ja barem mogu mirno da spavam uvece,jer ni u kom slucaju necu da kazem da su ljudi koji nisu osudili niti jednog silovatelja,naprotiv,obezbedili su mu sve da doticni nesmetano siluje,nacionalni heroji. Ne pevam pesme u njihovu cast vec ih nazivam imenom koje i zasluzuju-prljavi, sovinisticki,glupi,kukavicki,umisljenji sljam......

kami83:
Pozdrav za tebe...ja barem mogu mirno da spavam uvece,jer ni u kom slucaju necu da kazem da su ljudi koji nisu osudili niti jednog silovatelja,naprotiv,obezbedili su mu sve da doticni nesmetano siluje,nacionalni heroji. Ne pevam pesme u njihovu cast vec ih nazivam imenom koje i zasluzuju-prljavi, sovinisticki,glupi,kukavicki,umisljenji sljam......

Колико знам ово што наводи је УСРАШКИ а не СРПСКИ специјалитет ! Погледеај мало боље званичне податке, битанго лажљива!

eremita:
Колико знам ово што наводи је УСРАШКИ а не СРПСКИ специјалитет ! Погледеај мало боље званичне податке, битанго лажљива!

Ako ti mislis da je to samo ustaski specijalitet,onda su zaista prevarena ovcica u stadu ...Bravo majstore,razumem da neces da prihvatis raznorazna svedocenja,ali poricati musku prirodu ratnom sljamu sa srpske strane je zaista zadivljujuce sa tvoje strane...Gde si ti to procitao da su samo Hrvati sposobni za silovanje??????

Ma super,ti si u pravu,a ja sam Sorosev placenik...

kami83:
Ako ti mislis da je to samo ustaski specijalitet,onda su zaista prevarena ovcica u stadu ...Bravo majstore,razumem da neces da prihvatis raznorazna svedocenja,ali poricati musku prirodu ratnom sljamu sa srpske strane je zaista zadivljujuce sa tvoje strane...Gde si ti to procitao da su samo Hrvati sposobni za silovanje??????

Ma super,ti si u pravu,a ja sam Sorosev placenik...

Ментално заостали човече, силовање у ратним сукобима је нормална појава... ако не верујеш мени ЕВО ВЕРУЈ ТВОЈИМ КАУБОЈИМА.....ЕВО ТИ СЛИКЕ, БИТАНГО ... глупердо која имаш вату у глави уместо мозга......и који не разумеш да ни један нормалан човек и мушкарац НИКАДА НЕ БИ ИШАО У БИЛО КАКАВ РАТ......

Силовање у Ираку:

eremita:
Ментално заостали човече, силовање у ратним сукобима је нормална појава...

:confused:
covece, sta ti pises....
dakle, po tebi, posto je to normalna pojava, to je ok, i ne treba to osudjivati.
dobro, sto se onda bunis sto su silovane srpkinje u ratovima....mislim zar to nije normalna pojava????

kami83:
Jako velika hrabrost,napadaju zenu....

Presuda je pravedna,kao i svaka presuda u kojoj zena osamari nekog iz nasilne rulje... Na svu srecu,Srbija javno i jeste za ravnopravnost zena...

A sto se tvog hriscanstva tice- Mito po ko zna koji put se vidi da ti nisi hriscanin, kada tvrdis da je pravedno da rulja vredja i napada jednu zenu...

Koju ženu bre..? :shock:

Tog ćopavog skota sa kojim se i na pijaci kalenić izruguju..? prekjuče sam je srela tamo i kaže joj seljak, a na pitanje pošto paprika, " Za tebe duplo...sikter od moje tezge"...
Ne moram da naglašavam da je usledio spontani aplauz i smeh svih, ali baš svih okolo. Samo da podsetim da na kaleniću uglavnom pazare ljudi iz samog srca grada, a da je to na opštini vračar, gde ne žive jajare...mis'im, ako bude komentara... :lol:

Back