Sramota komunizma

То је била велика игра у врху Удбе... и католичка струја је превагнула...

Обрати пажњу на ове три слике:
350px-Kardelj,_Tito_i_Rankovic.jpg

tito_rankovi__389464S1.jpg

josip-broz-tito-kardelj-pepca-kardelj-1329724822-129109.jpg

Обрати пажњу како Кардељ прича са Титом, а како Ранковић прича са Титом.
Има ту и говора тела...

Ја могу да се сложим да је постојала антисрпска струја код комуниста, али да је Тито био на челу те струје не.

Хрвати су се служили подвалама и намештаљкама да би убедили Тита да смакне Ранковића.
Крајачић је наместио причу да Лека шпијунира Тита, а након Лекине смене, УДБА је прислушкивала Тита и у клоњи.

Усудићу се да кажем да су Кроасани прејебали Тита.
Није Тито исто што и Лека, Крцун... али сигурно исто тако Тито није исто што и Кардељ, Бакарић, Крајачић...

Зато је мој став о Титу позитиван, и из те перспективе проучавам историју СКЈ и СФРЈ.
Али моје мишљење о КБК, хрватској тројици није ни мало позитивно...

tito je bio hrvat. meni dovoljno.

i sta sa time? prikazao si mapu okupirane jugoslavije, a pokazala sam da su srbi ziveli i u bih, kosovu, hrvatskoj i pre ww2.

jasta. oterao rankovica i doveo kardelja koji je siptare planski naseljavao po kosovu. posle ustava iz 1974 dao im je siroku autonomiju i sva moguca prava nakon protesta koji su izrazili.
Srbi jesu živeli pre drugog svetskog rata na tim područjima.Kakve veze to ima sa onim što sam hteo reći?Da komunisti nisu pobedili fašizam i da je stanje ostalo onakvo kao na toj karti koju sam postavio veliko je pitanje šta bi se dalje dešavalo.

Toga nema ni u prirodi, da se manjina i većina spoje u socijalističkog čoveka, hahahahhaha
Komunizam je jedino zaživeo u holivudskim filmovima u Ratu zvezda i Zvezdane staze....ali to su imaginarni filmovi sa baš tom idejom komunizma

Pa Švajcarska nije imala drugove komuniste koji su jahali popove i otimali od paora, da bi deca tih jahača komunizma danas prala grehe kroz razne privatizacije...
Švajcarska što se toga tiče je poštena država

Нису. Они су попе најурили у Ватикан. :mrgreen:
Протестански свећеници су обичан верујући плебс.
Не уче никакве чколе и не рекетирају сиротињу.

Одрођена и однарођена је десница... нема десница везе са народом. Све сама политичка елита и салоњоре.
Левичари барем попричају непосредно са народом, виде шта може да се помогне. Мада има салоњара и код левичара.

Али десничари у Србији се понашају ко да седе у дому лордова.

Национал-шовинисти су показали шта "знају" од 8. седнице СКС и "јогурт револуције", затим ратовања у Хрватској и БиХ без јасног ратног циља и БЕЗ САВЕЗНИКА (за Велику Србију, која никад није постојала? каква будалаштина!), што је довело до егзодуса Срба из Хрватске, до данас када су /"де факто"/ признали независно Косово.

Национал-шовинистичка прича је испричана, са трагичним последицама по српски народ у Хрватској, да не говоримо о срамоти коју је национал-шовинистичка политика Београда нанела српском народу у целини.

Али десничари у Србији се понашају ко да седе у дому лордова.

Па, мале љоте и скињаре и маштају о некаквој сталешкој монархији, можда маштају да их Аца једног дана стварно крене да проглашава за "лордове"; има свачега у бујној машти

Poslednja izmena od moderatora:
Srbi su iz građanskog rata 1941-1945 izašli kao gubitnici a Hrvati kao pobednici.Da je bilo obrnuto mi bi pravili autonomne pokrajine po hrvatskoj i dekretima stvarali nove nacije tipa - Dalmatinci,Slavonci,Istrijani...

Службено сам много времена крајем осамдестих, па чак и почетком деведесетих прошлог века проводио у Истри. Никада ми домаћи ништа нису споменули у вези Хрвата - сви су Истријани. Пролазио сам кроз неки заселак које се зове "Перовићи". И домаћин конобе у којој сам био се тако презива. Ја га глупаво упитах - "А ви сте пореклом Црногорци?" Погледао ме је као ментално ретардираног - "Ми смо Истријани!". Додуше, после није хтео да нам наплати вино, што је за Истру више него неуобичајено. :)

Српски национал-шовинисти имали су на располагању четврт века да покажу шта "знају", и показали су.

На ђубриште историје са српским шовинизмом!

Највише народних хероја су убили четници. Рецимо Бошка Буху...

Boško Buha nije ubijen.Poginuo je u borbi u koju su ga kao dete gurnuli njegovi stariji drugovi partizani da bi oni umesto njega ostali živi i uživali u privilegijama koje komunistička revolucija donosi onima koji su na strani revolucije.Komunisti su jedina vojska ispred koje su u borbu išla deca.

Poslednja izmena:
Boško Buha nije ubijen.Poginuo je u borbi u koju su ga kao dete gurnuli njegovi stariji drugovi partizani da bi oni umesto njega ostali živi i uživali u privilegijama koje komunistička revolucija donosi onima koji su na strani revolucije.Komunisti su jedina vojska ispred koje su u borbu išla deca.
Бошко Буха је убијен у четничкој заседи.

Јел’ и овај дечак био припадник комунистичке војске?
%D0%B3%D0%B0%D0%B2%D1%80%D0%B8%D1%9B-01.jpg

Srbi su iz građanskog rata 1941-1945 izašli kao gubitnici a Hrvati kao pobednici.Da je bilo obrnuto mi bi pravili autonomne pokrajine po hrvatskoj i dekretima stvarali nove nacije tipa - Dalmatinci,Slavonci,Istrijani...

Tačno, osim toga konc logore i ostala srpska stratišta ti isti crveni su zataškali koliko su mogli, zarad brastva i jedinstva i sličnih gluposti...

Tema je dobra, jer u Srbiji i dalje vladaju komunističke strukture, što ću i prezentovati sledećim dokazom iz biografije jedne banane :

Radulović se kao mladi ekonomista polovinom sedamdesetih, posle kaljenja u odeljenju za spoljnu trgovinu kotorske „Jugooceanije“, preselio u Beograd i 1975. postao jedan od direktora firme „Hempro“, manjeg uvozno-izvoznog odeljka kompanije „Geneks“. U to vreme njegov brat Žarko Radulović iz Kotora savezni je omladinski funkcioner koji sedi u zgradi CK SKJ.

Tačno, osim toga konc logore i ostala srpska stratišta ti isti crveni su zataškali koliko su mogli, zarad brastva i jedinstva i sličnih gluposti...
Снисходљива политика је била одлика и српс... југословенских политичара у КЈ.
Које заташкао злочине у Мачви из ПСР зарад уједињења?
Tema je dobra, jer u Srbiji i dalje vladaju komunističke strukture, što ću i prezentovati sledećim dokazom iz biografije jedne banane :

Radulović se kao mladi ekonomista polovinom sedamdesetih, posle kaljenja u odeljenju za spoljnu trgovinu kotorske „Jugooceanije“, preselio u Beograd i 1975. postao jedan od direktora firme „Hempro“, manjeg uvozno-izvoznog odeljka kompanije „Geneks“. U to vreme njegov brat Žarko Radulović iz Kotora savezni je omladinski funkcioner koji sedi u zgradi CK SKJ.
И Душко Радовић је био члан СКЈ.

Back