Sramota komunizma

Duško Radović nije bio direktor Genexa, slepče
A sve današnje gazde su komunistička deca, udbaško - debeovska..Kostić, Beko, Mišković, ova Banana i još sijaset tih Genexovaca, rasadnika lopova
Прво, немој да вређаш. Друго, твоја аргументација уперана против комунизма је бесмислена.
Нормално је да ће они који су на високим позицијама бити чланови СКЈ пошто је то једина партија и пошто је партија била исто што и држава у то време.

Ја сам ти само нагласио да је било правих људских величина који су били чланови СКЈ и то из убеђења, а не из интереса.

Снисходљива политика је била одлика и српс... југословенских политичара у КЈ.
Које заташкао злочине у Мачви из ПСР зарад уједињења?

И Душко Радовић је био члан СКЈ.

Verovatno naivni Karađorđević, valjda komunista iz Jugoslavije, komunisti nemaju nacionalni interes ili konmponentu, već isključivo interes radničke klase i potlačenog naroda od strane buržoazije...A i genocid u WWII je nemerljiv naspram pojedinačnih zločina u WWII

Verovatno naivni Karađorđević, valjda komunista iz Jugoslavije, komunisti nemaju nacionalni interes ili konmponentu, već isključivo interes radničke klase i potlačenog naroda od strane buržoazije...
А што је онда Лењин рекао:

Пролетери, угњетени народи и нације свих земаља, уједините се!​

?

Прво, немој да вређаш. Друго, твоја аргументација уперана против комунизма је бесмислена.
Нормално је да ће они који су на високим позицијама бити чланови СКЈ пошто је то једина партија и пошто је партија била исто што и држава у то време.

Ја сам ти само нагласио да је било правих људских величина који су били чланови СКЈ и то из убеђења, а не из интереса.

Ovde ne pričamo o poštenim i naivnim članovima SKJ, nego o ljudima koji su pod štitom SKJ postajali direktori, pa lopovi, a sad su vlasnici tih istih fabrika koje su upropastili ( naravno DB direktori iz Genexa i sl. )
O tome je priča, o tim bitangama koje su žarile i palile kao visoki oficiri DB a, a danas su ti isti ljudi., gazde svih firmi u Srbiji

Verovatno naivni Karađorđević, valjda komunista iz Jugoslavije, komunisti nemaju nacionalni interes ili konmponentu, već isključivo interes radničke klase i potlačenog naroda od strane buržoazije...A i genocid u WWII je nemerljiv naspram pojedinačnih zločina u WWII

Fascinantno je to da tzv nacionalnu elitu uvek amnestirate svake odgovornosti. Uvek su jadni naivni ali u dusi dobri lol
Nije ni cudo sto i danas jasu oni koji igraju na kartu nacionalizma i demokratije,a u sustini vecih izdajnika nema

Ovde ne pričamo o poštenim i naivnim članovima SKJ, nego o ljudima koji su pod štitom SKJ postajali direktori, pa lopovi, a sad su vlasnici tih istih fabrika koje su upropastili ( naravno DB direktori iz Genexa i sl. )
O tome je priča, o tim bitangama koje su žarile i palile kao visoki oficiri DB a, a danas su ti isti ljudi., gazde svih firmi u Srbiji

Slažem se ja sa tobom, ali mislim da ne bi trebalo deklarativno obrisati sve što ima predzanak socijalizam, komunizam Tito itd. Sve ono što može biti korisno za razvoj, biološki opstanak, neku stabilniju budućnost, treba koristiti. Najlakše je reći ja sam antikomunisti, ne trebaju nam škole bolnice fabrike, pa i to zaboravljeno samoupravljanje, stvarno kao narod ne možemo da obrišemo 50 godina istorije, koja je po meni bila daleko konstruktivnija nego danas...

Fascinantno je to da tzv nacionalnu elitu uvek amnestirate svake odgovornosti. Uvek su jadni naivni ali u dusi dobri lol
Nije ni cudo sto i danas jasu oni koji igraju na kartu nacionalizma i demokratije,a u sustini vecih izdajnika nema

Kada sam napisao naivni mislio sam na Aleksadrovu masonsku glupost, Jugoslovenstvo je divna ideja ali očigledno ni on tada nije znao sa ko su Hrvati, koji su mu kasnije došli glave.
Niti ga branim niti ima neku posebno svetlu tačku u Istoriji Srba...

Slažem se ja sa tobom, ali mislim da ne bi trebalo deklarativno obrisati sve što ima predzanak socijalizam, komunizam Tito itd. Sve ono što može biti korisno za razvoj, biološki opstanak, neku stabilniju budućnost, treba koristiti. Najlakše je reći ja sam antikomunisti, ne trebaju nam škole bolnice fabrike, pa i to zaboravljeno samoupravljanje, stvarno kao narod ne možemo da obrišemo 50 godina istorije, koja je po meni bila daleko konstruktivnija nego danas...

Treba samo doneti zakon o oduzimanju sve ekstraprofit imovine ljudima koji su bili članovi SKJ .

Ostaviti svakom po jedan stan u mestu rođenja i penziju do iznosa republičkog proseka.

Poslednja izmena:

Ne govori se ovde o brisanju prošlosti, nego o lošim ljudima iz Titove ere koji i danas vladaju.
Nekad su jahali popove i hapsili vlasnike privatnih firmi, a danas su oni gazde, a iz crkvi ne možeš da ih isteraš

Мислим да је шире познато да је ДБ направио Генекс. Оно што је мени занимљиво је да су тада њихови најспособнији кадрови то водили (Влада Вишњић, па Мики Савићевић). "Крали, али и другима дали". У једном тренутку су такви довели Генекс међу првих сто фирми у свету, што сигурно више никада не може да се понови. За остало се слажем, њихови наследници су нам свима показали где се ђаволи легу.

Јасно је мени шта ти причаш, али генерализацију си први извршио ти.
Да ли постоје одређени моменти који су осрамотили комунизам? Да, наравно.
Али појединац у комунизму не може обесмислити идеју.

Dtx5fPyhdng.jpg

Lepo je rekao Lenjin, zanimljivo je to što se taj komunizam primio u gotovo svim pravoslavnim zemljama (sem Grčke, zamalo)
Немачка, Мађарска, Пољска, Чехословачка, Прибалтичке земље... Азија... Јужна Америка...
Имао је комунизам своја упоришта свуда... У САД је комунистички покрет разбијен 20-тих година 20. века.
Иначе је био веома развијен.
Zanimljivije je kako se nije primio u islamskom svetu.

Ko da tamo nema ugnjetenih.
Наравно да јесте. Гадафи је био комуниста. Представник арапског социјализма.

Kada sam napisao naivni mislio sam na Aleksadrovu masonsku glupost, Jugoslovenstvo je divna ideja ali očigledno ni on tada nije znao sa ko su Hrvati, koji su mu kasnije došli glave.
Niti ga branim niti ima neku posebno svetlu tačku u Istoriji Srba...

Pa nesvesno to cinis, ako neki monarhisticki Srbin napravi glupost to je jer je bio glup i naivan a ako to ucini komunista to radi jer je zao i ima plan za unistenje srpstva.
Ponizavanje kojim je nasa elita izlozila nas narod 1918 bilo je necuveno. Pocnimo od amnestije austrougarskog vonickog kadra pa nadalje.

Јасно је мени шта ти причаш, али генерализацију си први извршио ти.
Да ли постоје одређени моменти који су осрамотили комунизам? Да, наравно.
Али појединац у комунизму не може обесмислити идеју.

http://cs308518.userapi.com/v308518563/fdc/Dtx5fPyhdng.jpg[/IG]

Немачка, Мађарска, Пољска, Чехословачка, Прибалтичке земље... Азија... Јужна Америка...
Имао је комунизам своја упоришта свуда... У САД је комунистички покрет разбијен 20-тих година 20. века.
Иначе је био веома развијен.

Наравно да јесте. Гадафи је био комуниста. Представник арапског социјализма.[/QUOTE]

Gadafi komunista? Ovo dosta govori o tome kako zamišljate komunizam...........:lol:

Ne govori se ovde o brisanju prošlosti, nego o lošim ljudima iz Titove ere koji i danas vladaju.
Nekad su jahali popove i hapsili vlasnike privatnih firmi, a danas su oni gazde, a iz crkvi ne možeš da ih isteraš

A iz koje druge ere mogu pa da budu. Govoris o ljudima starijim od pedeset godina pa mi molim te objasni u kojoj su to drugoj eri mogli da steknu polozaj i obrazovanje.To sto su oni kriminalci i lopovi malo ili nimalo nema veze sa njihovom politickom opredeljenoscu u najmanju ruku zato sto je isti i ne poseduju.

Бошко Буха је убијен у четничкој заседи.

Јел’ и овај дечак био припадник комунистичке војске?
%D0%B3%D0%B0%D0%B2%D1%80%D0%B8%D1%9B-01.jpg

Ti izgleda slabije kapiraš.U ratu,vojnici ginu na različite načine između ostalog i u zasedama koje su legalan oblik borbe.Boška Buhu niko nije ubio.Ubistvo u srpskom jeziku kao i pravno značenje tog pojma ne obuhvataju i smrt boraca u borbi.U vezi te fotografije,nije mi poznato njeno poreklo.Srpska vojska nije mobilisala decu u svoje redove.

Ti izgleda slabije kapiraš.U ratu,vojnici ginu na različite načine između ostalog i u zasedama koje su legalan oblik borbe.Boška Buhu niko nije ubio.Ubistvo u srpskom jeziku kao i pravno značenje tog pojma ne obuhvataju i smrt boraca u borbi.U vezi te fotografije,nije mi poznato njeno poreklo.Srpska vojska nije mobilisala decu u svoje redove.
А комунист су мобилисали децу?

A iz koje druge ere mogu pa da budu. Govoris o ljudima starijim od pedeset godina pa mi molim te objasni u kojoj su to drugoj eri mogli da steknu polozaj i obrazovanje.To sto su oni kriminalci i lopovi malo ili nimalo nema veze sa njihovom politickom opredeljenoscu u najmanju ruku zato sto je isti i ne poseduju.

O tome baš pričam. Tvoji su nekad jahali popove, otimali od paora i hapsili i ubijali vlasnike fabrika. Danas su tvoji direktori u upravnim odborima, gradonačelnici i vlasnici privatnih firmi...da, a grehe koje pokušavate da otkupite lovom u crkvi, ni 100 tona dolara vas neće oprati.

Ti "pošteni i naivni " su najveći imbecili pošto su stvarno verovali u te budalaštine i gluposti , tako da su oni mnogo gori ološ i budale od onih koji su bili u toj priči kako bi sebi i svojoj porodici obezbedili sigurnu i bogatu budućnost , nažalost ovde su budale i kreteni na ceni pa imamo podelu na dobre tzv . komuniste i na neke zle tzv. komunjare .
Onaj ko je naivni imbecil on je dobar , a onaj ko je odigrao pametno,snašao se i popišao se na te komunističke bajke je kao loš,budi Bog s' nama .

Poslednja izmena:

Back