Šrafciger ili varjača?

Šta vas više loži kod muškarca?

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
E, znate šta. Ja volim da jedem, volim dobro da jedem. Izuzetno bih volela da me sačeka tu i tamo neki lik s klopom.
Mora čovek da zna sebi da ugodi. Što, ja mu možda ne bih spremila šta voli i kako voli. Hehehem

Pripremanje hrane je stvaranje, svako stvaranje je sexy. Evo, juče sam pojela najlepši borš (ako se tako zove), kod muškog kuvara.

U 22om veku vi pričate o cepanju drva i majstorisanju. Majstor to radi. A i kad se setim svih majstora, ma idi bre. Nisu sexy. Naprotiv.

Ispeći meso na roštilju ili prase je u suštini veoma prosto, nego muškarci vole da se prave kako je to neki poso da bi se kurčili i osetili kao da su uradili nešto lol.

Zaklati i urediti prase je već nešto.
Sve to ide u rok službe, ne samo peći, već i zaklati itd. Ja sam žensko, pa to nikad ne bih mogla, čak ni kad bih htela da kur.čim. Iskreno, ne bih ni ispekla kako treba, jer ni svaki muškarac to ne ume, već zovu one koji znaju. Obzirom da sam pola života gledala oca kako to radi, od početka do kraja (po ceo dan), znam da nije baš tako prosto kako kažeš. Lako je postići da meso izgori a iznutra sve ostane sirovo. Ili da bude pečeno, ali nema poželjnu boju. Treba uzet u obzir vetar i još sto nekih gluposti. Priznajem da sam glupava za takve stvari, ali isto tako ne znam ni jednu ženu koja je ikad sela za ražanj, ili uzela nož i ubila nesretnu zverku.

• Podržavam
Reactions: DUH
E, znate šta. Ja volim da jedem, volim dobro da jedem. Izuzetno bih volela da me sačeka tu i tamo neki lik s klopom.
Mora čovek da zna sebi da ugodi. Što, ja mu možda ne bih spremila šta voli i kako voli. Hehehem

Pripremanje hrane je stvaranje, svako stvaranje je sexy. Evo, juče sam pojela najlepši borš (ako se tako zove), kod muškog kuvara.

U 22om veku vi pričate o cepanju drva i majstorisanju. Majstor to radi. A i kad se setim svih majstora, ma idi bre. Nisu sexy. Naprotiv.
Ni meni majstori nisu sexy ni otprilike, ne znam što je to tolika kao fama međ ženskim svetom.

U 22. veku u zemlji Srbiji, cepanje drva je realnost. Evo, usred BG, upravo pod zgradom neki cepaju :mrgreen:

• Podržavam
Zapravo me lozi kad ne zna ni jedno ni drugo, i kod muskaraca i kod zena. Tipa krene da zavrne sijalicu, ubija ga struja ili propadne kroz sto na kojem stoji, stavi kafu, prekipi, itd. Ima neceg simpaticnog u smotanosti, pod uslovom da ta osoba na drugom tasu poseduje neke kvalitete zbog kojih joj se ta smotanost tolerise i u kombinaciji sa njegovim osobinama i mentalnim sklopom moze biti simpaticna.

Zapravo me lozi kad ne zna ni jedno ni drugo, i kod muskaraca i kod zena. Tipa krene da zavrne sijalicu, ubija ga struja ili propadne kroz sto na kojem stoji, stavi kafu, prekipi, itd. Ima neceg simpaticnog u smotanosti, pod uslovom da ta osoba na drugom tasu poseduje neke kvalitete zbog kojih joj se ta smotanost tolerise i u kombinaciji sa njegovim osobinama i mentalnim sklopom moze biti simpaticna.
Joj ja sam smotana :heart:
Al se ne dam

Pitanje je u anketi, pa da vidimo raspoloženje žena... i drugih muškaraca, ne diskriminišemo, na pragu 2020-e godine i da li je situacija danas možda drugačija u odnosu na neka prošla vremena.

Koji će vas muškarac pre osvojiti? Naravno, idealno je da ume oboje i mnogi sigurno umeju, ali ovde smo da podstaknemo debatu, morate se opredeliti za jedan od dva ekstrema, a ne isticati tu pomirljivu, uobičajenu, dosadnu, predvidljivu "zlatnu sredinu"... Jel onaj koji ne zna da majstoriše pičkica? Jel onaj koji ne zna i ne želi da kuva i da se bavi kućnim poslovima seksista? Ajmo ajmo...
Ovo je trebala biti tema o muskarcima, ali se pretvorila u temu o zenama. :)
Hajde sad neku temu o zenama, koja ce se pretvoriti u temu o muskarcima. Treba to da se izjednaci. Ravnopravnost, ovo-ono. :D

: glasala u anketi za majstora:

Sve to ide u rok službe, ne samo peći, već i zaklati itd. Ja sam žensko, pa to nikad ne bih mogla, čak ni kad bih htela da kur.čim. Iskreno, ne bih ni ispekla kako treba, jer ni svaki muškarac to ne ume, već zovu one koji znaju. Obzirom da sam pola života gledala oca kako to radi, od početka do kraja (po ceo dan), znam da nije baš tako prosto kako kažeš. Lako je postići da meso izgori a iznutra sve ostane sirovo. Ili da bude pečeno, ali nema poželjnu boju. Treba uzet u obzir vetar i još sto nekih gluposti. Priznajem da sam glupava za takve stvari, ali isto tako ne znam ni jednu ženu koja je ikad sela za ražanj, ili uzela nož i ubila nesretnu zverku.

Peko sam prase x puta, i u furuni i napolju, veruj mi, 100 puta je teže saviti sarmu.

Pa ne, tema i treba da bude primarno o ženama i šta njih više loži.
Lozi...humm...
Saznadoh mnogo toga sinoc citajuci, na primer da uopste ne postoji vaginalni orgazam. Sa jedne strane, ja tako nesto nikad dozivela nisam, pa kad sam skontala da samo d'izvinete dr.k.a.nj.e.m klitorisa mogu da svršim, zapitah sebe : "A šta ce meni muskarac?"
"Ta rupa ne služi NICEMU, sem u reproduktivne svrhe".
"Jao, pa ja ceo život mislim da sam frigidna, a ono u stvari vaginalni orgazam je mit"
Ali:
"Kako onda ta I ta hirurški povećala G tačku?"
"Zasto je onda sva posteljina MOKRA ako nisam vaginalno svršila?"

Bilo bi dobro otvoriti novu temu.
U stvari evo sad cu.

Lozi...humm...
Saznadoh mnogo toga sinoc citajuci, na primer da uopste ne postoji vaginalni orgazam. Sa jedne strane, ja tako nesto nikad dozivela nisam, pa kad sam skontala da samo d'izvinete dr.k.a.nj.e.m klitorisa mogu da svršim, zapitah sebe : "A šta ce meni muskarac?"
"Ta rupa ne služi NICEMU, sem u reproduktivne svrhe".
"Jao, pa ja ceo život mislim da sam frigidna, a ono u stvari vaginalni orgazam je mit"
Ali:
"Kako onda ta I ta hirurški povećala G tačku?"
"Zasto je onda sva posteljina MOKRA ako nisam vaginalno svršila?"

Bilo bi dobro otvoriti novu temu.
U stvari evo sad cu.
Misle na to da je svaki orgazam izazvan u stvari stimulacijom klitorisa.
Onda ja pitam, ok to, ali kad se odvija na odredjenom mestu klitorisni/vaginalni/analni kako da ga nazovemo jb.t

• Podržavam

Back