stugots
Čovek
- Poruka
- 37.332
A **** ga ja, spalite me na vesićevom trgu.
Izvini, sad sam tek video, nisam hteo da te bijem dok si na zemlji.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A **** ga ja, spalite me na vesićevom trgu.

Ok
Ne rece kako vidis lizanje?
Posto sam ja tebi odgovorila na pitanje

Ma samo ti naloži, ali spakuj i zamenika uz mene.Izvini, sad sam tek video, nisam hteo da te bijem dok si na zemlji.![]()
Nije samo takav mit, nego je i pseudonaučni mit. Ne postoji.Ja sam mislio da je vaginalni orgazam mit, nešto kao forumaš sa velikom kitom.

A sta da pisem,samo super ok,da bi to bilo prihvatljivo?Vec mi drugi put skreces paznju sta i kako pisem,glupo je da ti drugi put ponavljam imas dugme prijavu i da te podsecam da ja tebe nijednim nisam opomenula,a nije bas da se nikad nisi sukobila na forumu sa nekim.Poenta je da ne bi niko umro ni u toj kombinaciji, i nemas razloga da besnis ako dvoma to odgovara
Log outima li ovde ko normalan![]()
kladim se da je ponosan ali ima tu i naseg truda ima, ima@stugots - Je l ti uspela tema?![]()
Ma samo ti naloži, ali spakuj i zamenika uz mene.
Neka moja žrtva ne bude uzaludna.
Uzmi Jorgovanku, ispoštuj me.Ne brini matori, ja sam se sa burazerom još pre 3-4 godine dogovorio, ako dođe do sranja zamenik je moj, njegov je Slina. Tad je bio još uvek samo gradski meniđer, pa sam mislio da će svi da pohrle za Vođom, Slinom i ovim glavonjama, mislio sam da nema potrebe da trošim svoje resurse na njih, a ovaj bi mogao da se provuče ispod radara, pa da to ne dozvolim. Mada otkako je zamenik, kapiram biće velika navala i na njega lol.
kladim se da je ponosan ali ima tu i naseg truda ima, ima

Seme razdora sotono prokletiJa sam samo posejao seme, a vi ga sad zalivate i negujete![]()
Seme razdora sotono prokleti
Koji smor na pedeefu, dajte da otvorimo neku temu oko koje ćemo da se pobijemo i zakrvimo.
Ti ces da hebes Iznoguda a mi cemo da aplaudiramoJEEEEEEEEES!!!
I posle ćemo da se izljubimo i imamo seks pomirenja, opušteno.
Apsolutno ne nameravam nikoga da prevaspitavam. A ni da prijavljujem sem ako se ne tice licno mene i nije totalno bljak i degute.A sta da pisem,samo super ok,da bi to bilo prihvatljivo?Vec mi drugi put skreces paznju sta i kako pisem,glupo je da ti drugi put ponavljam imas dugme prijavu i da te podsecam da ja tebe nijednim nisam opomenula,a nije bas da se nikad nisi sukobila na forumu sa nekim.
Imas potrebu da me prevaspitavas?
Ne, ko mesi tulumbe je submisivan! Osim ako nije muško.- Ko mesi krofne submisivan je.
?Ti ces da hebes Iznoguda a mi cemo da aplaudiramo
Uzmi Jorgovanku, ispoštuj me.
Pa ok onda moze i Iznogud da hebe njega a mi cemo da aplaudiramo, gej je okej STA SAD NE VALJA STA SAM SAD REKLA
Volim i ja vas.Ne, ko mesi tulumbe je submisivan! Osim ako nije muško.
Ko mesi krofne, voršipuje sisu
Što je sigurno, sigurno jeI ne mesim ništa.
Pa nema sanse hehehe. Ne dam mog Izija i njegove delovePa ok onda moze i Iznogud da hebe njega a mi cemo da aplaudiramo, gej je okej STA SAD NE VALJA STA SAM SAD REKLA