Spuštanje kriterijuma

Šta je zastava 128?
Данас сам видео ово на паркингу и сетио сам се тебе.

IMG_20251012_111201.jpg

Данас сам видео ово на паркингу и сетио сам се тебе.

Pogledajte prilog 1799294
Više je seksa bilo po tim zastavama i više dece začeto nego u svim automobilima zadnjih 20 godina. Ljudi su tim zastavama išli i na daleka putovanja dok danas sa automobilom od 50.000 evra ne idu nigde nego se voze kao budale u krug po gradu da ih svi vide. Moj pokojni deda vozio zastavu pune 43 godine.

Više je seksa bilo po tim zastavama i više dece začeto nego u svim automobilima zadnjih 20 godina. Ljudi su tim zastavama išli i na daleka putovanja dok danas sa automobilom od 50.000 evra ne idu nigde nego se voze kao budale u krug po gradu da ih svi vide. Moj pokojni deda vozio zastavu pune 43 godine.
А што не купиш ти сада овакав ауто и не радиш то у њему?

Prosečan brak u Srbiji traje do prvog problema. Kada nastane prvi problem onda svako svoje dupe u svoju stranu i tada sve pukne. Ljudi su generalno delulu i smatraju da sve jedino mora da bude savršeno. Retki su slučajevi danas da brak opstane kada naiđu problemi. Nema se volje da se problemi reše nego jer se to dvoje po prirodi stvari nešto i ne voli niti imaju iskren odnos. Mnogi brakovi su pukli sami od sebe jer je jedna strana a nekad i obe bile nezadovoljne od samog starta.
to nije samo u srbiji; zapravo brak kao da postoji u polovini slucajeva pored tzv. "ljis" samo za odrzanje vrste, i onda neki imamo taj bukvalno instinkt, rizikujemo cak, a drugi se plase obaveza, samozivi su, sebicni, racunaju koliko bi ih to mozda kostalo, ne trose im se pare jos i na decu i bracnog druga, ili nema posla, kriza, od cega ce, kako ce?... meni licno sve ravno, samo zapazam, a zapazio sam i po nekoliko brakova, sa svakim novim po 1 dete!

druga stvar: drzave, a neki i predsednici licno imaju taj princip da zavadjaju da bi vladali, i sad ako vidimo da nema vise pozicije i opozicije, zavadice i odnos muskarac-zena, to im je interes da rade

p.s. mi smo kao klinci imali predmet domacinstvo, zaboravih u kom tacno razredu, a koga je danas briga za to, danas uce decu seksu, kao da to nije instionkt za odrzanjem vrste, sta tu ima da se uci, probas i vidis?

Poslednja izmena:
to nije samo u srbiji; zapravo brak kao da postoji u polovini slucajeva pored tzv. "ljis" samo za odrzanje vrste, i onda neki imamo taj bukvalno instinkt, rizikujemo cak, a drugi se plase obaveza, samozivi su, sebicni, racunaju koliko bi ih to mozda kostalo, ne trose im se pare jos i na decu i bracnog druga, ili nema posla, kriza, od cega ce, kako ce?... meni licno sve ravno, samo zapazam, a zapazio sam i po nekoliko brakova, sa svakim novim po 1 dete!

druga stvar: drzave, a neki i predsednici licno imaju taj princip da zavadjaju da bi vladali, i sad ako vidimo da nema vise pozicije i opozicije, zavadice i odnos muskarac-zena, to im je interes da rade

p.s. mi smo kao klinci imali predmet domacinstvo, zaboravih u kom tacno razredu, a koga je danas briga za to, danas uce decu seksu, kao da to nije instionkt za odrzanjem vrste, sta tu ima da se uci, probas i vidis?
Ma osobe koje uopšte nisu za brak idu okolo i kao traže ljubav i tako to i samo gube vreme drugima. Niko iskreno da kaže da nije za brak i da neće obaveze, vezivanje, porodicu i decu.

Ma osobe koje uopšte nisu za brak idu okolo i kao traže ljubav i tako to i samo gube vreme drugima. Niko iskreno da kaže da nije za brak i da neće obaveze, vezivanje, porodicu i decu.
tako su naucene novije generacije, pa zato i kazem da smo mi imali predmet domacinstvo, a oni seks.vaspitanje, takva je politika s kraja 20. na 21. vek, tako da je meni sasvim razumljivo zasto uopste imamo takve osobe.
razvedeni - pa i oni na kraju kao da nisu bili za brak, obaveze, decu, vezivanje i sl. tako da - ccc.

tako su naucene novije generacije, pa zato i kazem da smo mi imali predmet domacinstvo, a oni seks.vaspitanje, takva je politika s kraja 20. na 21. vek, tako da je meni sasvim razumljivo zasto uopste imamo takve osobe.
razvedeni - pa i oni na kraju kao da nisu bili za brak, obaveze, decu, vezivanje i sl. tako da - ccc.
Foliranje sve u šesnaest. Svi bi dobar život sad i odmah ali da se oni ne potrude ništa. Mnogi ne mogu da ukapiraju da za napredak treba vreme. Jok oni bi sve odmah i kada ne može svi razočarani. Niko ni sa kim neće nešto da gradi nego da dodje odmah na sve gotovo. Vrlo razmažen stav koji je vodi ničemu. Na prvu nelagodu i neprijatnost se pada u depresiju, ne vidi se izlaz, itd. I na kraju nerealnih očekivanja mnogi bi da osnivaju porodicu ali posle 35-36 godina. Mislim ono ako do 35 godina nisi kao osoba posvećena porodici niti te to interesovalo, teško da i posle 35 ti to i stvarno želiš nego ono panika da se ne ostane sam proradila. Biologija je po pitanju stvaranja porodice vrlo jasna i nikakvi trendovi i socijalne norme to ne mogu da promene. Gledam ljude koji se spandjali u nekom očaju blizu četrdesete pa i preko i sad kao žele decu a ono ne može pa onda drame itd. Mislim stvarno? A šta ste očekivali?

... a godine samo prolete... ali ne osudjujmo, jer ispalo je da ni mi nismo bili za porodicu koji je imamo, mozda polovina nas, ili bar trecina, ako se razvodimo - zato kazem, ispalo je samo da produzavamo vrstu na zemlji, ako je za vajdu... a ako ne, zamenice stanovnistvo, svi vidimo sta se vec radi

... a godine samo prolete
Ma život prodje a prosečna osoba ne zna da li više voli hladno ili toplo, levo ili desno. I onda kuknjava. I muškarci i žene današnjice su u većini slučajeva očaj živi. Zasnivaju porodice na kraju biološkog sata iz očaja. Kakva crna ljubav, razumevanje i srodne duše. To danas ima u promilima. Najbolje godine sjebu na račun roditelja i dezorijentisani u prostoru i vremenu i samo čekaju nešto. I onda se čude kako neki pojedinci grabe kroz život ? Čudno im kad vide osobe koje donose srele odluke u 22, 23, 25 godina. A njima u tim godinama bio bitan klabing i da muzu matorce za pare i da žive tako da im sve obezbedi neko drugi. E takve osobe se sete jbg da u 40 hoće porodicu. Jeste ljudi žive kao kornjače 150 godina.

Back