крсташ
Veoma poznat
- Poruka
- 10.057
Данас сам видео ово на паркингу и сетио сам се тебе.Šta je zastava 128?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Данас сам видео ово на паркингу и сетио сам се тебе.Šta je zastava 128?
Više je seksa bilo po tim zastavama i više dece začeto nego u svim automobilima zadnjih 20 godina. Ljudi su tim zastavama išli i na daleka putovanja dok danas sa automobilom od 50.000 evra ne idu nigde nego se voze kao budale u krug po gradu da ih svi vide. Moj pokojni deda vozio zastavu pune 43 godine.
А што не купиш ти сада овакав ауто и не радиш то у њему?Više je seksa bilo po tim zastavama i više dece začeto nego u svim automobilima zadnjih 20 godina. Ljudi su tim zastavama išli i na daleka putovanja dok danas sa automobilom od 50.000 evra ne idu nigde nego se voze kao budale u krug po gradu da ih svi vide. Moj pokojni deda vozio zastavu pune 43 godine.
Fizicko je br 1 ako finansije nisu u pitanjuNisu u istom fizičkom, socijalnom, finansijskom ili starosnom rangu
Nije merak. To su neka druga vremena.А што не купиш ти сада овакав ауто и не радиш то у њему?
"Није мерак".Nije merak. To su neka druga vremena.
Pa sad se to više ne radi u kolima nego na Zlatiboru."Није мерак".
Ај пробај поново да се извадиш...
Тада људи нису знали или нису имали за боље, па је то било одлично. Ми нисмо имали ни то.
Ишао сам тамо 20 година. Нисам приметио.Pa sad se to više ne radi u kolima nego na Zlatiboru.![]()
Kako nisi primetio bre. Svaka nova šema odmah ide vikend na Zlatiboru.Ишао сам тамо 20 година. Нисам приметио.
Не.Kako nisi primetio bre. Svaka nova šema odmah ide vikend na Zlatiboru.
to nije samo u srbiji; zapravo brak kao da postoji u polovini slucajeva pored tzv. "ljis" samo za odrzanje vrste, i onda neki imamo taj bukvalno instinkt, rizikujemo cak, a drugi se plase obaveza, samozivi su, sebicni, racunaju koliko bi ih to mozda kostalo, ne trose im se pare jos i na decu i bracnog druga, ili nema posla, kriza, od cega ce, kako ce?... meni licno sve ravno, samo zapazam, a zapazio sam i po nekoliko brakova, sa svakim novim po 1 dete!Prosečan brak u Srbiji traje do prvog problema. Kada nastane prvi problem onda svako svoje dupe u svoju stranu i tada sve pukne. Ljudi su generalno delulu i smatraju da sve jedino mora da bude savršeno. Retki su slučajevi danas da brak opstane kada naiđu problemi. Nema se volje da se problemi reše nego jer se to dvoje po prirodi stvari nešto i ne voli niti imaju iskren odnos. Mnogi brakovi su pukli sami od sebe jer je jedna strana a nekad i obe bile nezadovoljne od samog starta.
Ma osobe koje uopšte nisu za brak idu okolo i kao traže ljubav i tako to i samo gube vreme drugima. Niko iskreno da kaže da nije za brak i da neće obaveze, vezivanje, porodicu i decu.to nije samo u srbiji; zapravo brak kao da postoji u polovini slucajeva pored tzv. "ljis" samo za odrzanje vrste, i onda neki imamo taj bukvalno instinkt, rizikujemo cak, a drugi se plase obaveza, samozivi su, sebicni, racunaju koliko bi ih to mozda kostalo, ne trose im se pare jos i na decu i bracnog druga, ili nema posla, kriza, od cega ce, kako ce?... meni licno sve ravno, samo zapazam, a zapazio sam i po nekoliko brakova, sa svakim novim po 1 dete!
druga stvar: drzave, a neki i predsednici licno imaju taj princip da zavadjaju da bi vladali, i sad ako vidimo da nema vise pozicije i opozicije, zavadice i odnos muskarac-zena, to im je interes da rade
p.s. mi smo kao klinci imali predmet domacinstvo, zaboravih u kom tacno razredu, a koga je danas briga za to, danas uce decu seksu, kao da to nije instionkt za odrzanjem vrste, sta tu ima da se uci, probas i vidis?
tako su naucene novije generacije, pa zato i kazem da smo mi imali predmet domacinstvo, a oni seks.vaspitanje, takva je politika s kraja 20. na 21. vek, tako da je meni sasvim razumljivo zasto uopste imamo takve osobe.Ma osobe koje uopšte nisu za brak idu okolo i kao traže ljubav i tako to i samo gube vreme drugima. Niko iskreno da kaže da nije za brak i da neće obaveze, vezivanje, porodicu i decu.
Foliranje sve u šesnaest. Svi bi dobar život sad i odmah ali da se oni ne potrude ništa. Mnogi ne mogu da ukapiraju da za napredak treba vreme. Jok oni bi sve odmah i kada ne može svi razočarani. Niko ni sa kim neće nešto da gradi nego da dodje odmah na sve gotovo. Vrlo razmažen stav koji je vodi ničemu. Na prvu nelagodu i neprijatnost se pada u depresiju, ne vidi se izlaz, itd. I na kraju nerealnih očekivanja mnogi bi da osnivaju porodicu ali posle 35-36 godina. Mislim ono ako do 35 godina nisi kao osoba posvećena porodici niti te to interesovalo, teško da i posle 35 ti to i stvarno želiš nego ono panika da se ne ostane sam proradila. Biologija je po pitanju stvaranja porodice vrlo jasna i nikakvi trendovi i socijalne norme to ne mogu da promene. Gledam ljude koji se spandjali u nekom očaju blizu četrdesete pa i preko i sad kao žele decu a ono ne može pa onda drame itd. Mislim stvarno? A šta ste očekivali?tako su naucene novije generacije, pa zato i kazem da smo mi imali predmet domacinstvo, a oni seks.vaspitanje, takva je politika s kraja 20. na 21. vek, tako da je meni sasvim razumljivo zasto uopste imamo takve osobe.
razvedeni - pa i oni na kraju kao da nisu bili za brak, obaveze, decu, vezivanje i sl. tako da - ccc.
Ma život prodje a prosečna osoba ne zna da li više voli hladno ili toplo, levo ili desno. I onda kuknjava. I muškarci i žene današnjice su u većini slučajeva očaj živi. Zasnivaju porodice na kraju biološkog sata iz očaja. Kakva crna ljubav, razumevanje i srodne duše. To danas ima u promilima. Najbolje godine sjebu na račun roditelja i dezorijentisani u prostoru i vremenu i samo čekaju nešto. I onda se čude kako neki pojedinci grabe kroz život ? Čudno im kad vide osobe koje donose srele odluke u 22, 23, 25 godina. A njima u tim godinama bio bitan klabing i da muzu matorce za pare i da žive tako da im sve obezbedi neko drugi. E takve osobe se sete jbg da u 40 hoće porodicu. Jeste ljudi žive kao kornjače 150 godina.... a godine samo prolete