Spuštanje kriterijuma

Може. Ако познаје те људе и ако зна шта су радили, може да зна шта су заправо хтели и ко је на крају остао без онога кога жели.
Upravo. Nekim suptilnim ili ne tako suptilnim znacima se otkriva ko je koga isprva hteo za partnera, a posle vidiš sa čime je završio.

Upravo. Nekim suptilnim ili ne tako suptilnim znacima se otkriva ko je koga isprva hteo za partnera, a posle vidiš sa čime je završio.
Нико није хтео истински да буде са олупинама, него су на то натерани пошто је прошло време, а нису дошли до пара, станова и кола.

Жене се удају за утешну награду, а онда даље пате и ваде џигерицу том мученику који је заправо резервни точак.

Може. Ако познаје те људе и ако зна шта су радили, може да зна шта су заправо хтели и ко је на крају остао без онога кога жели.
Poznaje 60.000 muškaraca i žena koji se svake godine venčavaju u Srbiji? Zna ko je kome od tih 60.000 bio rezerva? Čiji je brak iz ljubavi a čiji nije?
Mora da se šalite obojica.

Poznaje 60.000 muškaraca i žena koji se svake godine venčavaju u Srbiji? Zna ko je kome od tih 60.000 bio rezerva? Čiji je brak iz ljubavi a čiji nije?
Mora da se šalite obojica.
Може да зна за оног ко му је из непосредног окружења. Ја знам за људе са којима проводим време ко је коме био први избор, а ко се оженио јер је дошао до зида.

За непознате људе то може да се наслути из њиховог међусобног односа.

Još nešto.
Kontaktiram puno muškaraca. Puno zaista puno njih nema tu neku neophodnu mušku energiju. Pored većina se žena odmah oseti dominantno što nije energija koja prija

Ko je tu sad kriv.. moguće i majke, muška deca su razmažena ok nije bilo vojske, nije bilo mnogo čega što ih ojača
Ali ima onih koji nemaju sve navedeno ali imaju ličnost.. oni su takođe poželjni. Tačno osetiš da vode, kaže dolazim po tebe ovo ono itd osetiš to da drže svoj život u rukama

To je ono što najviše ženi treba i zašto ima razvoda. Ponašaju se kao da im treba nova mama
Која мушка енергија? Шта је то?

Ко ти каже да се у касарнама постаје јачи и бољи?

Ако дође у застави 128, да ли се и то рачуна или нећеш да сиђеш испред?

Која мушка енергија? Шта је то?

Ко ти каже да се у касарнама постаје јачи и бољи?

Ако дође у застави 128, да ли се и то рачуна или нећеш да сиђеш испред?

to znači neko u koga možeš imati puno poverenje da je ozbiljan i pouzdan lik koji ima jasan plan u životu, dobar posao, sposoban da izdržava porodicu.

Osetiš kad sa nekim pričaš ko je kakav.

I da dodam lični primer. Naposredno pre nego sam upoznao sadašnju suprugu , ostao sam bez posla jer mi je firma u kojoj sam radio propala. Tražio sam druge poslove ali nije bilo lako.
Zamislite osećaj, upoznaš curu koja ti se svidi a kad te ona pita šta radiš, ti kažeš tražim posao. Bedak, heb ga. Tim pre što je ona radila, u butiku.
Ali njoj to nije bilo presudno. Moja energija, moja ličnost joj je bila presudna.
Kasnije su se uloge okrenule , ja sam našao posao a ona je ostala bez svoga. Ni meni to nije bilo presudno, ona i njeni ljudski kvaliteti su mi bili bitni.

Sad naravno radimo oboje i imamo sina od 17 godina.
Jesmo li mi jedini ovakvi, taman posla, ima mnogo, mnogo takvih parova. Stalno tražiti negativne primere je pogrešno.

to znači neko u koga možeš imati puno poverenje da je ozbiljan i pouzdan lik koji ima jasan plan u životu,
Ово прво...
dobar posao, sposoban da izdržava porodicu.
...не значи да ће имати ово друго.

Велики број људи је имао или има јасан план у животу: шта ће да упише, шта ће да заврши, кад ће да заврши, шта би да ради, колико и где би да ради и колико би да заради и до које године.

Ја сам цео живот правио планове. Кад, где, шта, како, одакле, куда,... Тако сам причао и једном је један мој добар друг рекао, док смо седели на клупи у парку "И онда сат звони касније и теби све то пропадне за тај дан".

Већина планова, која је укључивала одлуке и ангажовање других људи, пропала је. Ти кренеш нешто да радиш и неко тамо ти каже "Не може". Кренеш негде, не дају ти.

И шта ти вреди што си имао јасна план и програм, када не зависи од тебе?

Добар посао + способан да издржава породицу = паре.

И после тога када ја каже "Човек мора да има паре", сјати се брда моралиста и крене да лупа глупости.

Него...

Нисам добио одговор за заставу 128.

Ово прво...

...не значи да ће имати ово друго.

Велики број људи је имао или има јасан план у животу: шта ће да упише, шта ће да заврши, кад ће да заврши, шта би да ради, колико и где би да ради и колико би да заради и до које године.

Ја сам цео живот правио планове. Кад, где, шта, како, одакле, куда,... Тако сам причао и једном је један мој добар друг рекао, док смо седели на клупи у парку "И онда сат звони касније и теби све то пропадне за тај дан".

Већина планова, која је укључивала одлуке и ангажовање других људи, пропала је. Ти кренеш нешто да радиш и неко тамо ти каже "Не може". Кренеш негде, не дају ти.

И шта ти вреди што си имао јасна план и програм, када не зависи од тебе?

Добар посао + способан да издржава породицу = паре.

И после тога када ја каже "Човек мора да има паре", сјати се брда моралиста и крене да лупа глупости.

Него...

Нисам добио одговор за заставу 128.

Ja zastavu nisam videla na ulicama bukvalno godinama.. daj nešto drugo.

Нико није хтео истински да буде са олупинама, него су на то натерани пошто је прошло време, а нису дошли до пара, станова и кола.

Жене се удају за утешну награду, а онда даље пате и ваде џигерицу том мученику који је заправо резервни точак.
ijao... pa kakve to veze ima kako je brak zapoceo, ako se zavrsava sa nogom u pedu, ili necijom smrcu?
kao, izrodila sam ti decu, ili svetu, da se ne depopulise, svejedno, i sta sad vise hoces od mene, da neko umre, da se jede dzigerica? - noga u pedu!
a to kako je zapocelo, kakve veze ima? i da si navodno bio sve i svja svojoj zeni, stvari se promene, bitno je da nije treca strana rasturala brak, nego sami supruznici, izrodili decu, ZAJEDNICKI, i zbogom ili - a sad adio... bezveze vam je ovo projavljivanje kompleksa, tudjih ili vasih licno, svejedno

Malo mi u ovom opisu smeta što stoji sve za jednog. Ako nije baš visok već srednji, možda ima ostalo, ili možda nije visok ali je seksualno ispunjava, možda nema puno novca ali ima ostalo. Nisu baš žene takve da pucaju na sve to. Da jesu ne bi bilo toliko brakova.
Pa dobro, ne može svaka da dođe do kriminalca, pandura ili reketaša sa 3 stana u Beogradu na vodi. Ali će zato birati najbolje od ostalih. Tako ide i na mikro lokalnom nivou.
A šta je to "ostalo"?
I seksualno ispunjavanje je nešto što dođe mnogo kasnije i traje vrlo kratko. Šta ima neki muškarac od toga što bi mogao seksualno da ispuni neku ženu kad nema kod nje nikakve šanse

Prosečan brak u Srbiji traje do prvog problema. Kada nastane prvi problem onda svako svoje dupe u svoju stranu i tada sve pukne. Ljudi su generalno delulu i smatraju da sve jedino mora da bude savršeno. Retki su slučajevi danas da brak opstane kada naiđu problemi. Nema se volje da se problemi reše nego jer se to dvoje po prirodi stvari nešto i ne voli niti imaju iskren odnos. Mnogi brakovi su pukli sami od sebe jer je jedna strana a nekad i obe bile nezadovoljne od samog starta.

Još nešto.
Kontaktiram puno muškaraca. Puno zaista puno njih nema tu neku neophodnu mušku energiju. Pored većina se žena odmah oseti dominantno što nije energija koja prija

Ko je tu sad kriv.. moguće i majke, muška deca su razmažena ok nije bilo vojske, nije bilo mnogo čega što ih ojača
Ali ima onih koji nemaju sve navedeno ali imaju ličnost.. oni su takođe poželjni. Tačno osetiš da vode, kaže dolazim po tebe ovo ono itd osetiš to da drže svoj život u rukama

To je ono što najviše ženi treba i zašto ima razvoda. Ponašaju se kao da im treba nova mama

Nije toliko da nemaju mušku energiju nego je više do toga da su digli ruke i prestali da izigravaju viteza nekome kome ego, sebičnost i uobraženost idu u nebesa i to bez ikakvog pokrića. A to što one propagiraju da im treba se jako kosi sa onim što stvarno rade i čemu teže.
Jer, današnja žena je u proseku veoma loš čovek, pre svega. Izuzetno podložan manipulaciji, mržnji i nervoznom ponašanju. Nema tu nekog domaćinskog ponašanja kod njih. Nigde kućnog vaspitanja. Čoveku je bolje da ode na Pešter i sam čuva ovce godinu dana nego da mu žensko u nekoj firmi bude nadređeni i to samo po sebi mnogo toga govori.
I onda, kome i čemu ti da budeš muškarčina.

Prvo treba da skočiš, pa da kažeš hooop.... U prevodu, ne veruj ženama i njihovim pričama o finoći, nego prvo traži i budi uporan dok ne dobiješ, tek onda znaš šta i ko je klasa...
Znači, pokaži interes za sex, a ne za "žensku romantiku" jer to ne postoji.

Back