SPS BLIŽI DEMOKRATAMA?!?

Pa po meni je to bolja varijanta jer isto tako ne bih voleo da vidim DS i SPS u vladi ali dokle god je ovakav izborni sistem nema sanse da se ne prave raznorazne neprincipijenle koalicije i truli kompromisi .Da je bilo pameti pa da su SRS i DS kao ubedljivo najjace stranke dogovorili da uvedu veciniski sistem ili makar mesoviti kao u Vojvodini onda bi imali mnogo jasniju situaciju ,ove dve stranke bi se verovatno smenjivale na vlasti ostala boranija bi bila na margini i ne bi sudbina drzave zavisila od kreatura poput Dacica , Palme i one lesine .

Што се тиче већинског система, слажем се и мислим да би то било добро решење за Србију. Овако, Србија губи мноо правећи разне коалиције, јер сви знамо да СВАКА коалиција много кошта много новаца, а по чијем то џепу иде него по нашем, зар не?

Не знам да ли знате за податак да Кркобабић има сина, који има 56 година и сам је пензионер (како немам појма, али јесте), као и да са тим сином има предузеће за пружање погребних услуга.

Што се тиче већинског система, слажем се и мислим да би то било добро решење за Србију. Овако, Србија губи мноо правећи разне коалиције, јер сви знамо да СВАКА коалиција много кошта много новаца, а по чијем то џепу иде него по нашем, зар не?

Не знам да ли знате за податак да Кркобабић има сина, који има 56 година и сам је пензионер (како немам појма, али јесте), као и да са тим сином има предузеће за пружање погребних услуга.

Verovatno će sebi uskoro da pruži jednu takvu uslugu............:rotf::rotf::rotf:

Birači SPS-a sigurno nisu glasali za ovakvu vladu.
Nezahvalno je baratati procentima ali sigurno najveći deo socijalista i ne razmišlja o tome.

Uostalom to bi bilo nesto ovakvo :

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6723390&postcount=39

Birači sps-a sigurno nisu glasali ni za jednu varijantu niti im je na kraj pameti bilo da će sps odlučivati o vladi..........Pre će biti da su to tradicionalni glasači sps-a,oni koji s raskrstili sa SM i oni koji žele socijalnu pravdu i penzioneri...................

http://www.politika.co.yu/rubrike/Politika/Socijalisti-blizi-demokratama.sr.html

Evo vesti od malo relevantnijeg izvore nego Kurir ili Blic...............

"Patriote" molim za komentar..................

једва чекам тај циркус од владе
ДС+Г - 17+СПО+ЛСВ+СДП+ +СПС+СКОЈ+ЈС+НКПЈ+КПЈ+Ветерани+Гарда Цара Лазара+ПУПС+Нова Комунистичка Партија Покрет за Југославију+удружење грађана Слобода(одбрана Милошевића у Хагу)+ још неки репови

једва чекам:twisted:
таман да људи виде какав сте олош да би на следећим изборима пукли коначно--------опет комунисти и усташе заједно као 1945:twisted: :twisted: :twisted:

ДС+Г - 17+СПО+ЛСВ+СДП+ +СПС+СКОЈ+ЈС+НКПЈ+КПЈ+Ветерани+Гарда Цара Лазара+ПУПС+Нова Комунистичка Партија Покрет за Југославију+удружење грађана Слобода(одбрана Милошевића у Хагу)+ још неки репови

таман да људи виде какав сте олош да би на следећим изборима пукли коначно--------опет комунисти и усташе заједно као 1945:twisted: :twisted: :twisted:

I stranka Srpskog jedinstva na celu sa Palmom:rotf:

A ja jedva čekam da vidim cirkus SRS+DSS+NS+ СПС+СКОЈ+ЈС+НКПЈ+КПЈ+Ветерани+Гарда Цара Лазара+ПУПС+Нова Комунистичка Партија Покрет за Југославију+удружење грађана Слобода(одбрана Милошевића у Хагу)+ још неки репови

:dash::dash::dash:

Back