Списак људи у канџама демона

Novi Dj.-- Satana? Saturn? Space/Time ?.. zasigurno ST ne stoji zbog Sergio Tachini... :think:

1258821090_0.jpg

Имали смо прилику да видимо расправу на тему Новака Ђоковића у канџама демона. Занимљива расправа беше, неко одмах рече како је онда и онај у чије име све раде био под демонима. Изводио је чуда, зар не.
То ми даде идеју да уопштимо ствари, да видимо где све нису чиста посла. Ево како сам јапочео списак:

1. Новак Ђоковић (то смо већ видели)
2. Исус Христ - претварао је воду у вино, ходао по води, васкрсавао мртве... Нису ту чиста посла.
3. Никола Тесла - одакле му само тако генијалне идеје, а својим експериментима умали да уништи планету. Мада неки кажу да је био ванземаљац (то му дође на исто, ванземаљци су слуге Сатане).
4. Дијего Армандо - нису чиста посла с оним дриблинзима. Врхунац каријере му је заснован на лажи, а знамо ко је Отац Лажи. Чак је био толико дрзак да себе назове Божија Рука. Окултисти имају цркву Санта Марадона.
5. Леонида - ајте молим вас, њих 300 да држи војску од милион. Како то може без помоћи демона? Уз то је тих 300 инспирација разним неопаганима, а то су све окултисти, што добро знамо...

Допуните списак.

Koliko ljudi vama nije dobro :hahaha:

VRATITE STARE FORUMASE >_<

Kad spomenu Batu, nije zgoreg istači lik i delo Johna Ramba. Tri demona su neki tehnički minimum da se u avganistanskoj pustari skine ruski jurišni helikopter (najsavremeniji i najebeniji na svetu) lukom i strelom!

А не то су били џини :)

ja bih da dodam jos batu zivotinju tu, onoliko nemaca ubijenih, sam djavo mu je pomogao :lol:

Ништа без Бате, још кад демон подвикне
Сад ћу да те каарам!!!:rotf:

Svašta sam pročitao u zadnje vreme, ali ovo je stvarno vrh budalaština.
Jesu to Duci Simonović i onaj drugi moron, kako se zove ?
Hinduizam je drevna religija, nastala na tlu koje je jedno od izvorišta civilizacije... kakvi demoni, kakvi bakrači, strašno.
Majku ti božju, što bi reko pokojni Tito, pa dal je moguće. Ima li glupost i zavist uopšte granica ?

Nema!

Svaki je covek u kandzama demona,bio dobar ili los,cinio dobra ili losa dela,sve dok se ne prosvetl.Da bi ovo odradio mora biti okrenut andjelu,nakon iluminacije upoznaje se sa svetom demona i uci se da ovlada njima.

Sve dok se ovo ne odradi svaka osoba je crna ( cini stetu i sebi i drugima ).Taj put svako mora preci,pre ili kasnije.Da bi proces bio uspesan i osoba boravila u visim duhovnim svetovima neophodno je nekoliko inkarnacija i rada na sebi.

Ko se ne bavi sobom vec drugima predstavlja najobicniji bioloski aparat kroz koji prolaze nize etarske struje tokom njegovog zemaljskog bitisanja i nad kojima nema nikakvu kontrolu vec je nosen njima poput vetra.

Имали смо прилику да видимо расправу на тему Новака Ђоковића у канџама демона. Занимљива расправа беше, неко одмах рече како је онда и онај у чије име све раде био под демонима. Изводио је чуда, зар не.
То ми даде идеју да уопштимо ствари, да видимо где све нису чиста посла. Ево како сам јапочео списак:

1. Новак Ђоковић (то смо већ видели)
2. Исус Христ - претварао је воду у вино, ходао по води, васкрсавао мртве... Нису ту чиста посла.
3. Никола Тесла - одакле му само тако генијалне идеје, а својим експериментима умали да уништи планету. Мада неки кажу да је био ванземаљац (то му дође на исто, ванземаљци су слуге Сатане).
4. Дијего Армандо - нису чиста посла с оним дриблинзима. Врхунац каријере му је заснован на лажи, а знамо ко је Отац Лажи. Чак је био толико дрзак да себе назове Божија Рука. Окултисти имају цркву Санта Марадона.
5. Леонида - ајте молим вас, њих 300 да држи војску од милион. Како то може без помоћи демона? Уз то је тих 300 инспирација разним неопаганима, а то су све окултисти, што добро знамо...

Допуните списак.

siguran si da nije niko od moderatora? :lol:
stvarno, da citiram ne znam koga, postoji li nešto u šta ti ne veruješ?
zar si zaboravio koliko je jednostavno i lepo - samo živeti i ne opterećivati mozak baš svime što može da ti padne na pamet?

Џорџ Буш. Одакле му мозак?

Нису то чиста посла.

kakva je to glupa fora, a svi je gutaju, tipa Džordž Buš glup....
čoveče, njegov deda je bio jedan od najbogatijih ljudi svoga vremena koji je otvoreno podržavao i čak finansirao Hitlerov režim, otac mu je, po pisanju medija, jedan od najznačajnijih ljudi u masonskoj hijerarhiji...
aj se seti još nekoga da su i on i tata mu bili predsednici Amerike!!!
pod maskom gluposti, on i "oni" radi šta mu / im padne pa pamet....

Back