- Poruka
- 5.196
Zar Srbija nije sekularna drzava ? Cemu ovakvo pozoriste ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И ЗАКЛЕТВА СЕ ПОЛАЖЕ
ТАКО МИ БОГ ПОМОГАО
Zar Srbija nije sekularna drzava ? Cemu ovakvo pozoriste ?
sta ti siptar , znas o narodu , crkvi , pa i vojsvci ????
11187133
]А је л' и ти жалиш за оваквим временима, опет би сте хтели макар неку малу диктатурицу - погледај ову ступидарију 2 године после смрти дикттора, он у гробу
а они праве циркусијаду за његов "рођендан"...
Ta vremena su deo nas ma koliko ih negirali. Pravo da ti kazem nikad mi i ne padaju na pamet tadasnje zurke, valjda starost ? Nisam protivnik religija, naprotiv. Ali sam pobornik da u drustvu zna svako gde mu je mesto. Mogu vojnici kad su slobodni da idu u svoje bogomolje i to je sasvim OK ovako namecanje... Ko u navedenom periodu kada su oficiri trebali ( vise morali ) da budu clanovi SKJ.
I Ataturku je interes Turske bio na prvom mestu.

А не заборави да Ататурк није никоме забранио да иде у Ђамију и да се моли Богу.

И да је на валст дошао уз помоћ Сивих Вукова
И да је направи први геноцид над Јерменима
Мада са становишта Турака он је прави

mila moja........pa likovi kojima se obracas, misle da je ataturk izmedju antalije i alanje.....
Bože Bože stvar je u tome što ja uopšte ne verujem da ovaj Idimidada mrzi svoj narod, uverena sam da je to čist folklor za tekući račun.
Tolike izlive pakosti i mržnje ja ne znam da sam skoro videla, nadmašio si i one dve Svetlane iz Peščanika, nisam se usudila da ti repliciram jer me živu pojede sramota od tog tvog uvodnog posta, mene pojede sramora što sam ga uopšte išla i čitati a mogu misliti kako je tek tebi

Знаш како каже Митрополит Амфилохије .Да су ме бар назвали генерал било би у реду ово пуковник је испод части.Жив нама ти био митрополите сто година .А ко се са Богом бори тај губи ето комуњаре се сад преврћу у гробу војска се причешћује имали ико као Господ нема браћо.Свака сила за времена а божија Свевремена,
tacnije ista ona kojoj je najubojitiji adut i najmodernije oruzije najtuzniji ostaci ostataka ove prve raspale armijeХаха, јок то си ти нешто побрко ЈНА је отишла у историју, распала се пред словеначким ватрогасцима и милиционерима а ово је Војска Србије са све орлом и тробојкомИста она што је развалила Турке, Бугаре и Швабе
]

И да је на валст дошао уз помоћ Сивих Вукова
И да је направи први геноцид над Јерменима
Мада са становишта Турака он је прави
I da je bio veliki prijatelj sa kraljem Aleksandrom, sa kojim je dogovorio raseljavanje Šiptara sa KiM i Makedonije u Anadoliju. Prerano ga ubiše, pa ostade samo na tome.

I da je bio veliki prijatelj sa kraljem Aleksandrom, sa kojim je dogovorio raseljavanje Šiptara sa KiM i Makedonije u Anadoliju. Prerano ga ubiše, pa ostade samo na tome.

to mu je samo jedan plus vise kod mene.......ataturk je legenda...e, da je srbiji jedan
tacnije ista ona kojoj je najubojitiji adut i najmodernije oruzije najtuzniji ostaci ostataka ove prve raspale armije
Па почини човек геноцид ,испрља Турско име за сва времена

[/SIZE][/B]
zamenis reci .....jermenima = muslimanima
turaka = srba
dobijes ratka mladica.............
smesan je taj osvrt na istoriju , ko kad bi rekli da je ona Titova vojska sa crvenim petokrakama sama oslobodila pola Balkana od Hitlera jer je stvarno bila na strani pobednika , a oni sa srpskom trobojkom,kokardom i himnom su zavrsili po rupama i krecanamahttp://forum.krstarica.com/showpost.php?p=11150825&postcount=51
''Зидове Спарте чине њени људи, а границе Спарте су њихова копља''
До 1918. заклетва се полагала са спојена три прста у висини чела а онда је уследила Шуголсавија, а данас је тако у Грчкој.
Иначе ово је данашња заклетва ''Ја (име и презиме), заклињем се својом чашћу да ћу чувати и бранити независност , сувереност и територијалну целовитост Ребулике Србије''
 ... takve bi "najveca svetska demokratija" US odavno videla na elektricnoj stolici.
 ... takve bi "najveca svetska demokratija" US odavno videla na elektricnoj stolici.  
 ali napravi od turske naprednu , bogatu i prosperitetnu drzavu........
mladic napravi genocid onako, iz cefa, sto je glup.ko qraz......i napravi od srbije svetskog pariju......
Ma, nemoj... Da je Mladić pobio muslimana, koliko Ataturk Jermena, ne bi ih ni bilo dovoljno. Morao bi ih još i uvoziti, da namakne taj broj.
Obrni-okreni, al' ti uvek isto, k'o Švaba tra-la-la.
A, tema... Smešan si.
Kenyaš po Rusiji, i diviš se Zapadu, a u svim vojskama zapadnih zemalja popovi im ne izbijaju iz jedinica. Svaka ima svog popa, koji ih prati i u borbene operacije.
smesan je taj osvrt na istoriju , ko kad bi rekli da je ona Titova vojska sa crvenim petokrakama sama oslobodila pola Balkana od Hitlera jer je stvarno bila na strani pobednika , a oni sa srpskom trobojkom,kokardom i himnom su zavrsili po rupama i krecanama
cak ni 99. za koju ti i jos par veseljaka tvrdite da je nasha velika pobeda , nije bilo ni srpsko ime ni vojske ni drzave , , ni srpska trobojka , a bogami ni himna... vec neki neuspeli jugonostalgicni rekvijem od ikonografije, tako da su te tvoje bajke o grbovima i znamenjima kao bitnoj stvari su smesne i nemaju nikakvo pokrice
 Иди бегај. Па онда ни један бој не би почињао него би се сабро број војника и топова па ко их има више слави победу. страшну си глупост лупио. Размишљање као последица трагичне последица суровог меријализама. Одвратно становиште, историјски потпуно одбачено.
 Иди бегај. Па онда ни један бој не би почињао него би се сабро број војника и топова па ко их има више слави победу. страшну си глупост лупио. Размишљање као последица трагичне последица суровог меријализама. Одвратно становиште, историјски потпуно одбачено.Ценим да ако се појави један такав у Србији ти ћеш бити способан да окрвавиш руке?