- Poruka
- 5.196
Zar Srbija nije sekularna drzava ? Cemu ovakvo pozoriste ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И ЗАКЛЕТВА СЕ ПОЛАЖЕ
ТАКО МИ БОГ ПОМОГАО
Zar Srbija nije sekularna drzava ? Cemu ovakvo pozoriste ?
sta ti siptar , znas o narodu , crkvi , pa i vojsvci ????
11187133
]А је л' и ти жалиш за оваквим временима, опет би сте хтели макар неку малу диктатурицу - погледај ову ступидарију 2 године после смрти дикттора, он у гробу
а они праве циркусијаду за његов "рођендан"...
Ta vremena su deo nas ma koliko ih negirali. Pravo da ti kazem nikad mi i ne padaju na pamet tadasnje zurke, valjda starost ? Nisam protivnik religija, naprotiv. Ali sam pobornik da u drustvu zna svako gde mu je mesto. Mogu vojnici kad su slobodni da idu u svoje bogomolje i to je sasvim OK ovako namecanje... Ko u navedenom periodu kada su oficiri trebali ( vise morali ) da budu clanovi SKJ.
I Ataturku je interes Turske bio na prvom mestu.

А не заборави да Ататурк није никоме забранио да иде у Ђамију и да се моли Богу.
И да је на валст дошао уз помоћ Сивих Вукова
И да је направи први геноцид над Јерменима
Мада са становишта Турака он је прави

mila moja........pa likovi kojima se obracas, misle da je ataturk izmedju antalije i alanje.....![]()
Bože Bože stvar je u tome što ja uopšte ne verujem da ovaj Idimidada mrzi svoj narod, uverena sam da je to čist folklor za tekući račun.
Tolike izlive pakosti i mržnje ja ne znam da sam skoro videla, nadmašio si i one dve Svetlane iz Peščanika, nisam se usudila da ti repliciram jer me živu pojede sramota od tog tvog uvodnog posta, mene pojede sramora što sam ga uopšte išla i čitati a mogu misliti kako je tek tebi

Знаш како каже Митрополит Амфилохије .Да су ме бар назвали генерал било би у реду ово пуковник је испод части.Жив нама ти био митрополите сто година .А ко се са Богом бори тај губи ето комуњаре се сад преврћу у гробу војска се причешћује имали ико као Господ нема браћо.Свака сила за времена а божија Свевремена,
tacnije ista ona kojoj je najubojitiji adut i najmodernije oruzije najtuzniji ostaci ostataka ove prve raspale armijeХаха, јок то си ти нешто побрко ЈНА је отишла у историју, распала се пред словеначким ватрогасцима и милиционерима а ово је Војска Србије са све орлом и тробојкомИста она што је развалила Турке, Бугаре и Швабе
]

И да је на валст дошао уз помоћ Сивих Вукова
И да је направи први геноцид над Јерменима
Мада са становишта Турака он је прави
I da je bio veliki prijatelj sa kraljem Aleksandrom, sa kojim je dogovorio raseljavanje Šiptara sa KiM i Makedonije u Anadoliju. Prerano ga ubiše, pa ostade samo na tome.

I da je bio veliki prijatelj sa kraljem Aleksandrom, sa kojim je dogovorio raseljavanje Šiptara sa KiM i Makedonije u Anadoliju. Prerano ga ubiše, pa ostade samo na tome.

to mu je samo jedan plus vise kod mene.......ataturk je legenda...e, da je srbiji jedan![]()
tacnije ista ona kojoj je najubojitiji adut i najmodernije oruzije najtuzniji ostaci ostataka ove prve raspale armije![]()
Па почини човек геноцид ,испрља Турско име за сва времена

[/SIZE][/B]
zamenis reci .....jermenima = muslimanima
turaka = srba
dobijes ratka mladica.............![]()
smesan je taj osvrt na istoriju , ko kad bi rekli da je ona Titova vojska sa crvenim petokrakama sama oslobodila pola Balkana od Hitlera jer je stvarno bila na strani pobednika , a oni sa srpskom trobojkom,kokardom i himnom su zavrsili po rupama i krecanamahttp://forum.krstarica.com/showpost.php?p=11150825&postcount=51
''Зидове Спарте чине њени људи, а границе Спарте су њихова копља''
До 1918. заклетва се полагала са спојена три прста у висини чела а онда је уследила Шуголсавија, а данас је тако у Грчкој.
Иначе ово је данашња заклетва ''Ја (име и презиме), заклињем се својом чашћу да ћу чувати и бранити независност , сувереност и територијалну целовитост Ребулике Србије''
ali napravi od turske naprednu , bogatu i prosperitetnu drzavu........
mladic napravi genocid onako, iz cefa, sto je glup.ko qraz......i napravi od srbije svetskog pariju......![]()
Ma, nemoj... Da je Mladić pobio muslimana, koliko Ataturk Jermena, ne bi ih ni bilo dovoljno. Morao bi ih još i uvoziti, da namakne taj broj.
Obrni-okreni, al' ti uvek isto, k'o Švaba tra-la-la.
A, tema... Smešan si.
Kenyaš po Rusiji, i diviš se Zapadu, a u svim vojskama zapadnih zemalja popovi im ne izbijaju iz jedinica. Svaka ima svog popa, koji ih prati i u borbene operacije.
smesan je taj osvrt na istoriju , ko kad bi rekli da je ona Titova vojska sa crvenim petokrakama sama oslobodila pola Balkana od Hitlera jer je stvarno bila na strani pobednika , a oni sa srpskom trobojkom,kokardom i himnom su zavrsili po rupama i krecanama
cak ni 99. za koju ti i jos par veseljaka tvrdite da je nasha velika pobeda , nije bilo ni srpsko ime ni vojske ni drzave , , ni srpska trobojka , a bogami ni himna... vec neki neuspeli jugonostalgicni rekvijem od ikonografije, tako da su te tvoje bajke o grbovima i znamenjima kao bitnoj stvari su smesne i nemaju nikakvo pokrice
Иди бегај. Па онда ни један бој не би почињао него би се сабро број војника и топова па ко их има више слави победу. страшну си глупост лупио. Размишљање као последица трагичне последица суровог меријализама. Одвратно становиште, историјски потпуно одбачено.Ценим да ако се појави један такав у Србији ти ћеш бити способан да окрвавиш руке?