- Poruka
- 7.955
Menjaj profesiju.Slušaj
Kaži šta nije jasno trenutno sam okupirana na drugoj temi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Menjaj profesiju.Slušaj
Kaži šta nije jasno trenutno sam okupirana na drugoj temi
joos bolje stanoveČula sam za trend da dosta bračnih parova ili ljudi koji žive zajedno svaki imaju svoj krevet? ili čak sobe?
mišljenja?
Bezveze ti je to. Nema tu seksa kad je u drugoj sobi a ne uz tebe.savršeno da svako spava u svom krevetu..kada mi se seksa što mi teško da se uvucem kod njega u njegov krevet ili obrnuto
još da se ima veliki prostor pa svako ima svoju sobu..milinaaaa a ako hoce seks ima da kuca na vrata..bice mu sladje ako nije na dohvat ruke![]()
kako ne uz mene ?..dodje kod mene u sobu i bude uz mene, s preda ili od pozadi..kako nam dodje milo tog trenutkaBezveze ti je to. Nema tu seksa kad je u drugoj sobi a ne uz tebe.
Изгуби се моменту док се дође и процјени јеси ли ти можда за.kako ne uz mene ?..dodje kod mene u sobu i bude uz mene, s preda ili od pozadi..kako nam dodje milo tog trenutka![]()
Čula sam za trend da dosta bračnih parova ili ljudi koji žive zajedno svaki imaju svoj krevet? ili čak sobe?
mišljenja?
kako ne uz mene ?..dodje kod mene u sobu i bude uz mene, s preda ili od pozadi..kako nam dodje milo tog trenutka![]()
Зашто је још симпатија?Моја симпатија то подражава. Чудно.
Važim za sebičnu osobu.Е то је и помало себичности. Толико простора али само за тебе.
Takođe.Volim da imam svoj veliki krevet samo za sebe.Ništa lepše.
Да се примијетити.Važim za sebičnu osobu.
Зашто је још симпатија?
Ма ситница занемари.Носи прстен другога.
Ма ситница занемари.
Слушај старије.Татко ми каже да се манем тога. Мудар човек.