Spavanje u istom krevetu, da ili ne?

Tetka ima problem koji resava svadjama....
Imam kako ne, grebe mi usi to da ljude koji vole da spavaju sami ili da sami zive, oni su za hotel ili ih ne treba pipati. Krajnje ogavno.

Tetka ima problem koji resava svadjama....
To mislis kako na bilo koji moj komentar pokusavas da spustas kvazi privatnim stvarima? :lol:
Micko, ja za tebe piletina :manikir:

Imam kako ne, grebe mi usi to da ljude koji vole da spavaju sami ili da sami zive, oni su za hotel ili ih ne treba pipati. Krajnje ogavno.

To mislis kako na bilo koji moj komentar pokusavas da spustas kvazi privatnim stvarima? :lol:
Micko, ja za tebe piletina :manikir:
Za mene? Micko, ni piletina se ne dira malim prstom kada ne vredi....svadjanje i nadmetanje su neciji deo zivota i to je njihova stvar, ako se ne mesaju u tudje zivote da se nahrane ili ubiju dosadu....

Da je htela pristojno, komentarisala bi kao ovo sto je sad uradila, ali navika iz privatnog zivota su pikanterije svadje....

Praznina tastine....

procitaj tvoj post #226 koji citiram
"I svaka veza sa tobom je toxic...."

cackas je bez da te je spomenula u predhonim postovima...
kao sto sam pisao govecetu kada se svajdas nauci da citas sta pise
a ne samo da prdis u prazno

uzdravlje starce proverite pritisak danas :D

Ako je prica o odnosima u vezi i neko tvrdi da je takav i takav to je njegovo pravo, ali kada se grupa jadnika okaci na njegove tvrdnje da oni kao nesto potvrde. onda je to seljacko mediokritetski bezobrazluk....to sto ste vi grupa koja ima svoje nazore o vezama je vasa stvar....i ebite se kako stignete....

Izvadila je svoj zivot kao argument i stavila ga na preispitivanje seronjo mali....

i sad si se ti nasao pametan da joj popravljas greske iz proslosti i vadis iz konteksta
kako se tebi prohte veliki pametnjakovicu jel ?

Lecenje podrazumeva i da sredis svoj zivot....pa ti preporucujem da ne diras starca....

moj zivot je , hvala za brizi, sredjen za razliku od necijih.
a to znam iz onih svih postova koje ljudi pisu.
za razliku od tebe starce znam da citam cak i izmedju redova :)

dirkaj se sam ja sa tobom mogu samo da diskutujem

Ako je prica o odnosima u vezi i neko tvrdi da je takav i takav to je njegovo pravo, ali kada se grupa jadnika okaci na njegove tvrdnje da oni kao nesto potvrde. onda je to seljacko mediokritetski bezobrazluk....to sto ste vi grupa koja ima svoje nazore o vezama je vasa stvar....i ebite se kako stignete....

sad si upropastio sve sanse za grupnjak s nama :(
a bas smo zeleli da te zovemo ...
devojke za mnom propade nam jos jedan veliki hebac kandidat 😭

Back