Spanska serija u domacem zivotu?!

Neda Bg:
Odgovor za click-Or-die: ne sada sam nabacila novog. Ali ne peškirića. U ovaj ume da mi postavi granice samo tako, nema da radim kako hoću. A TO ME PALI! :) Ukrotio me :( Zahvaljujem se Vuku na podršci. I da još da odgovorim na konstataciju zavodljive 1976: pa nisam toliko đubre da on to zna! Hello! On bi mislio da sam đubre kada bih ga ostavila zbog njegovog "neprijatelja", ovako nisam ispala đubre zato što mi je poverovao :o

E, nase sqrcano skolstvo, sta produkuje:

Po samim tvojim recima, postigla si samo da on ne misli da si djubre, a ti to jesi u svojim ocima (ti stalno to natezes).

Sto se mene tice, ti si samo klinka koja se povatala u WC-u i ne vidim neku veliku stvar u tome, niti je to nasty. A to sto mislis da si time ispunila svoju mladost, shvatices kada odrastes sta si propustila u mladosti da uradis, a zbog toga ti skripi u, toj buducoj, sadasnjosti! (obrati paznju na prvi red)

Pojma nemash S_K_V_O - juriJo, radiJo, misliJo... to je (ne)postojano 'j' u sBrskoj gramatici.
biglaugh.gif

wink2.gif

S_K_V_O, moram da ti kazem da se potpuno slazem s tobom, i ne znam sto su se klinke poput Nede BG utripovale u mlade i lude uloge riba-fish!! :shock: Kao da je tesko biti kreten, a ne najlaksi izbor. Zbog takvih kao sto je ona (bez i malo postovanja prema icem drugom osim prema sebi, a i to malo samopostovanja je diskutabilno) ovaj svijet mnogo nazaduje. :evil:
I Nedice, get a life sto se provoda tice!!!

mislim da je to apsolutno bezveze! nije mi se to dogodilo!do sada! a iskreno se nadam sto se tice druge strane da se nece ni dogoditi!!!mada poznajem neke ljude koi su to iskusili na svojoj kozi i reci cu ti trajalo je dugo i svelo se do kraja na inat!bezveze samo su izgubili prijateljstvo!a inace ako smem ti si iz ns-a?

Back