Nenad In
Obećava
- Poruka
- 71
Ili pisite na
nenadvelickovic@yahoo.de
nenadvelickovic@yahoo.de
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda pitanje jeste glupo ali neznam kako drugacije da ga proformulisem.
Sada u cetvrtak krecemo za Barsu,i zeleli bi sto vise toga obici u Spaniji.Gledala sam koliko je potrebno od Barse do Mallorce i ima veoma malo km ali se putuje brodom 6 ipo sati (ako gresim neka me neko ispravi).Dali neko zna neko brze prevozno sredstvo,dali voze avioni (ipak je to kratka relacija) ili kako stici do tamo a da nije brod?
Hvala
@Cinderella 2
Hvala
Imam jos jedno pitanje.Koliko otprilike je potrebno dzeparca za 10 dana za dvoje u Spaniji?Zanimaju me misljenja...
Neracunam put od Schweiz do Spanije.Znaci samo ovako za trosenje,za vecere...za obilaske...
).
samo da prodaju,i sa njima samo treba da se cenjka,jer mi sve sto smo kupili smo manje platili.U restoranima i kaficima uglavnom svi pricaju engleski,i veoma lako je sporazumeti se.Cene uopste nisu velike,za nas dvoje lepa vecera ili rucak sa picem i desertom nije nas izasla preko 25 E,dok je Barsa po tom pitanju veoma skupa,toliko smo platili samo 2 kole i jedan sladoled.Hotel Aquamarina je predivan i preporucila bi ga svima.osoblje veoma ljubazno,higijena extra,svaki dan menjaju peskire,svaki treci dan posteljinu...Hotel je ogroman,608 soba ima,nama je samo trebalo 5 minuta dok dodjemo do nase sobe
i na plazu,i na tvrdjavu sa koje je predivan pogled.