Mr.Masacre
Iskusan
- Poruka
- 5.248
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...Reče čovek kome je idol Michael Jackson...

Plakala sam kad sam ovo videla!!! 
..Ovako ide na nemačkom
Ludo!
Ludo!
i grozno! Pa moraju sve da upropaste, to nije to bez originala!
![]()

Meni ne moze da se svidi nikada.. Imam fobiju od nemackog, vucem je iz srednje...Meni se u suštini više sviđa nemačka sinhronizacija

[/SPOILER]
Danas na Film+ bila epizoda kada zamalo da im padne autobus u provaliju... Na kraju, padaju u sladoled, a ono Sten sanjao Kartmena koji sanja da su imali tu nesrecu!!!![]()

Odavno ne gledam seriju, ali dok sam je gledao, ta epizoda mi je bila jedna od najdražih.![]()

gledao sam...koliko shvatih svake subote na tom kanalu daju 10-ak ep. od 10-13...[/SPOILER]
Meni ne moze da se svidi nikada.. Imam fobiju od nemackog, vucem je iz srednje...
Danas na Film+ bila epizoda kada zamalo da im padne autobus u provaliju... Na kraju, padaju u sladoled, a ono Sten sanjao Kartmena koji sanja da su imali tu nesrecu!!!![]()
gledao sam...koliko shvatih svake subote na tom kanalu daju 10-ak ep. od 10-13...
e ne znam,tad radimPa to ne znam... Ali daju radnim danima u 9... po dve epizode.

.. kako dobra epizoda, genijalno
Одличноhahahahaha.. kako dobra epizoda, genijalno
Some boy
-do you wanna do it?
Cartman
-do i wanna do it?
-does the pope helped pedophiles get away with their crimes?
Some boy
-excellent!

And Matthew, why is there a tranvestite donkey witch standing next to you and how come is IT wearing a dress![]()
![]()

>>