South park- serija

Bolje je Eric otpevao 100x z:D

E.C. It's a man's obligation to stick his boneration in a women's separation; this sort of penetration will increase the population of the younger generation.

Eric Cartman: You seem a little irritable, Kyle. You got some sand in your vagina?
Kyle: There's no sand in my vagina!

Stan: Dude, dolphins are intelligent and friendly.
Cartman: Intelligent and friendly on rye bread with some mayonnaise.

Cartman: I'm not fat. I'm big-boned.
Stan: No, Jay Leno's chin is big-boned. You are a big, fat ass.

Ludi su z:lol:

Prvih par puta kad sam gledala, malo mi je bilo bljak... Ali sve su bolji i bolji, kad su na b92 poceli da repriziraju i to sam gledala! I na Film+ gledam kad puste, iako pustaju stare epizode koje sam vec gledala! :D

Nikad necu zaboraviti oj shok za onaj Bozicni specijal! Mr.Hankey... :cepanje2:

I od novih, Baters-pimp, :D onaj policajac je buuudala! :cepanje2:
Genijalci su!

Stvarno je neverovatna serija isprozivali su bukvalno sve od Isusa pa do američkih predsednika, par puta sam se zapitao kako ih do sad nisu cenzurisali ili zabranili... Ali najjače su mi prozivke za Al Gora i za njegovu "čovekoliko-medveđu-svinju" (ManBearPig) hahahahahahahah!!!!!

Nove epizode od 17 marta...
Gde, kod nas?
Stvarno je neverovatna serija isprozivali su bukvalno sve od Isusa pa do američkih predsednika, par puta sam se zapitao kako ih do sad nisu cenzurisali ili zabranili... Ali najjače su mi prozivke za Al Gora i za njegovu "čovekoliko-medveđu-svinju" (ManBearPig) hahahahahahahah!!!!!
:worth::worth: O da.... A Hilary Clinton? :zcepanje:

pa ubodu bar par epizoda u svakoj sezoni...
verujem da se i njima smučilo...
Potpisali su ugovor na 15 sezona i treba ispoštovati producente...
Ali ipak daleko je South Park od humora za decu

Back