- Poruka
- 46.570
a sta ti mislis?Da li misliš da žena, koja vara svoga muža, to čini kada je nesrećna?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta ti mislis?Da li misliš da žena, koja vara svoga muža, to čini kada je nesrećna?
Da a zbog čega bi ako je ispunjena i zadovoljna,razlog njenog nezadovoljstva nemora biti vezan za neko loše delo partnera razlozi mogu biti razni da ga nerazume,da nije to što ona od njega očekuje pa da je sve i najpažljiviji partner itd razloga može biti puno ali u svakom slučaju je nezadovoljstvo.
a sta ti mislis?
Da...Mislim da čovek, koji nije sposoban da oprašta, ne bi trebalo ni da ima ženu.
Najteže je oprostiti kad žena pogleda zgodnijeg muškarca od samog tebe.
Zašto?
ajd ne pravi se blesav
Ikada nisi upoznao zlo u ljudima?
on je poseban![]()
Neka parada ulicama... Kako bi se samo zvala?Meni se čini da su Gosn Sotona i demoni besposleni jer su ljudi zaveli sami sebe.Očekujem uskoro demonstracije Sotona i demona da im se omoguči da rade.
Nego kako...![]()
Otuda mi je i besmisleno govoriti o tome da ovaj svet leži u zlu...leži možda u nerazumevanju![]()
Ima zla svakako, ali ne toliko ....kao što sam već rekao, ima veća zvona![]()
Nerazumevanju čega?
Otkud onda toliko nesrećnih, koji se trude da spolja izgledaju srećni?
I to dobro si zaštićen,
Imaš dobru karmu nije to baš ćesto.
Pogledaj samo ove ovde čangrizava smetala i nikad da su raspoloženi.
Viva Dove!
Pogledaj golube koje teme dominiraju .
Kad je netko pomenuo milost i radost??
Reko bi čovjek da taj bog je neki dušan silni ili andrija bez zemlje ..
Vidim. A svi kao produhovljeni i smireni...kao li je tek onim koji nisu...
Ja sam odlučio da dan - dva budem JS...JHWH mi se žalio kako je zapostavljen i stalno sam protiv njega, pa da ga malo obradujem![]()
Ti mene, a ja tebe![]()
Propuštenih prilika, pogrešnih odluka, lošeg izbora, neostvarenosti, straha...otkud znam![]()
Svako je malo srećan, malo nesrećan....a sve ti je to u glavici![]()
Hm, zar sam pitao koga?
Isfrazirano razmišljanje.
A možda zbog toga što se ljudi sve manje vode motivima dobrog i lošeg, a sve više motivima ličnog interesa?
Da...niko više ne raspoznaje dobro od lošeg....skoro niko....
U kakvoj korelaciji je ta pojava sa kolektivnom svešću, šta misliš?