SOTONA I DEMONI - kako zavode ljude

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a stati mislis :think:

ako ne znas nista o jogi tvoj problem :cool:

sta ja mislim o sklekovima? mislim da su ok.
radio sam i sklekove i jogu.
u jogi ima samo mnogo vise vezbi, od kojih je vecina jako efikasna, deluje na mnooogo misica.

sta ti mislis o sklekovima?

za jogu si rekla da su demonski.
ok. mozda zato sto ih ne vidimo, i ne vidimo nikakvo njihovo delovanje, zato i mislimo da ne postoji.
mozda su sa jogom povezani neki lenji demoni?

u jogi ima samo mnogo vise vezbi, od kojih je vecina jako efikasna, deluje na mnooogo misica.

ok. mozda zato sto ih ne vidimo, i ne vidimo nikakvo njihovo delovanje, zato i mislimo da ne postoji.

rekla sam prava joga mozda to sto ti radis nije joga...

bio sam u sli lanki, znas to ti je odmah tamo pored indije. odatle potice joga. e sada, joga koju sam video tamo i joga u evropi je potpuno ista.
istina je da postoje razlicite vrste joge. npr hatha joga je za mene izuzetno teska, to su vezbe koje bas traze da si dosta fizicki spreman (moje misljenje).
inace odlika svih koji se bave bilo kojom vrstom joge je dobro zdravlje. kao i svih ljudi koji se bave sportom.

bio sam u sli lanki, znas to ti je odmah tamo pored indije. odatle potice joga. e sada, joga koju sam video tamo i joga u evropi je potpuno ista.
istina je da postoje razlicite vrste joge. npr hatha joga je za mene izuzetno teska, to su vezbe koje bas traze da si dosta fizicki spreman (moje misljenje).
inace odlika svih koji se bave bilo kojom vrstom joge je dobro zdravlje. kao i svih ljudi koji se bave sportom.
I demoni mogu dati zdravlje al uzeti dushu...

Moze za tebe biti dobro i ako cinis nemoral al si prodao dushu Djavolu...

Dobro je ono sto je dobro za nas pred Bogom jer on daje spasenje i vecni zivot...

a Sotona odvodi ljude u unistenje...

Dobro je ono sto je dobro za nas pred Bogom jer on daje spasenje i vecni zivot...

I opet večni život. Samodovoljna i sebična potreba da se živi večno i večno bude životinja. Nerealno, jer telo ne može izbeći četiri parametra koja definišu organski oblik života: rođenje, bolest, starost i smrt.

Ako je joga satanizam, a oni koji se bave jogom satanisti, onda si ti Paja Patak.

ja sam cuo da me sotona vreba iz lepih devojaka,ali mi je volja slaba.slabo se odupirem

Ha ha ha...

mozes da nadjes o jogi na youtubu. prvo ce ti reci da se zagrejes, da dises duboko i onda ce ti pokazivati vezbe.
pronadji mi demonski video, molim te.

Ima sjajnih snimaka. Nijedan nema veze sa "demonizmom"...

Ha ha ha. Ludilo. Svaka čast za ovo.

prava joga jeste demonizam... jer sadrzi rituale...

Ne postoji "prava" i "kriva" joga, kao što ne postoje "pravi" i "krivi" muškarci i "prave" i "krive" žene. Rituali postoje u svim organizacijama.

kada god sam radi jogu, tacno se secam da su mi uvek govorili da disem duboko.
sigurno tako ih lakse usisas. demone.

Ha ha ha. Ako imaš usisivač umesto nosa.

Brini se ako zelis :)

Mada nije poenta u izbegavanju samo jednog zla vec sveg zla...
Takodje nije dovoljno samo izbegavati zlo vec ciniti dobro...
Zatim treba da upoznas Boga i vrrsis njegovu volju..
ako zelis spasenje...

Čini ono što ti je volja.

Poenta je u spoznaji čula; što je smisao egzistencije.
Činjenjem zla zlo se troši i u svetu ostaje više dobra. Obrnuto, činjenjem dobra dobro se troši i u svetu ostaje više zla.
Upoznati boga preko jedne “svete” knjige? Malo morgen. Upoznati boga preko poznanja svih religija – može. NjegovU? Bog muškarac nije pravi bog. Greška…

Spasenje od čega?

ja vrsim volju stalno evo veceras bas nameravam da idem na splav jedan da malo izvrsim volju :P

Pazi se i pričuvaj od poštenih žena (koje se ponose time što su se rodile u Beogradu), jer prostitutke od njih ne mogu da dođu na red.

ma da :aha: cuvaj se samo potopa:confused:

Šta je to sa mojim prstima? Jedan je ljut, drugi veseo, jedan je za to da se sve desi odmah, onaj tamo okleva.

Jedan pokazuje na kuću, jedan na drvo, jedan ukazuje na ono čežnjivo juče, jedan na ono daleko sutra.

Ali svi kada ugledam nju postanu nespretni.

Gle, ti prsti nekada pokažu i daleke zvezde, a nekada listaju knjigu sa najlepšim pesmama.

Ko od nas voli? Oni ili ja? Ko je od nas tužan? Oni ili ja?

bogami ima da se utopim kako sam krenuo :P

Svaka žena je lepa; jedino nije lepa ona koja misli da nije lepa i ona koja misli da jeste lepa.

pa to ti pricam cuvaj se :manikir:

Sedela si u promaji, uvek sama sa ⅔ Biblije (jer cela ima mnogo više knjiga od one koju si pročitala), uplakana, tužna, sa suzom što lice topi, rođena bez ljubavi, ostavljena kao mnoge bebe, odrasla u mraku, osuđena da sreću sanja, zbunjena kao Alisa u svetu sranja... Ti si rođena bez ljubavi, sa bolom koji peče, sama sa sobom, ti i tvoji sni, i rane što su večne...

e zanima me jos jedna stvar.jel istina da su parfemi u stvari djavolja tvorevina zbog svojih afrodizijackih elemenata
i konkretno da li je sexy men by carolina herrera djavolja tvorevina

A ja hoću jedan pontonski nosač, samo jedan, od bivšeg pontonskog mosta, i na njemu crveni klavir, sa stolicom tapaciranom krokodilskom kožom, da na njoj sedim i u nebo gledim, crveni klavir sviram i za pevca se diram, a da me Dunav odnese uzvodno, sve do Budimpešte, Beča i Švarcvalda...

Bolje pitaj njega.. :aha:

Ti si rođena bez ljubavi, sa bolom koji peče.

Ti nemaš toplu reč noću da te smiri; sve ti je kao vir i ti nemaš s kim da se miriš.

Nekad pomisliš da su svi krivi; ti nisi tražila da živiš!

Bože! Pitaš se kako je hodati sâma stazom života kad znaš da je svaki korak stran,
gde su noći svetlost i mučan je trag dok se boriš da te ne pokrije mrak.

ja sam ubedjen da nema moralnije osobe od mene.
i kako mi joga demoni uzimaju dusu???

ne znam kako su u pricu sa jogom ubacila i boga i sejtana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back