- Poruka
- 29.534
prava joga jeste demonizam... jer sadrzi rituale...kada god sam radi jogu, tacno se secam da su mi uvek govorili da disem duboko.
to je to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prava joga jeste demonizam... jer sadrzi rituale...kada god sam radi jogu, tacno se secam da su mi uvek govorili da disem duboko.
to je to.
a stati mislis![]()
ako ne znas nista o jogi tvoj problem![]()
sta ja mislim o sklekovima? mislim da su ok.
radio sam i sklekove i jogu.
u jogi ima samo mnogo vise vezbi, od kojih je vecina jako efikasna, deluje na mnooogo misica.
sta ti mislis o sklekovima?
za jogu si rekla da su demonski.
ok. mozda zato sto ih ne vidimo, i ne vidimo nikakvo njihovo delovanje, zato i mislimo da ne postoji.
mozda su sa jogom povezani neki lenji demoni?
mozes da nadjes o jogi na youtubu. prvo ce ti reci da se zagrejes, da dises duboko i onda ce ti pokazivati vezbe.prava joga jeste demonizam... jer sadrzi rituale...
ja sam cuo da me sotona vreba iz lepih devojaka,ali mi je volja slaba.slabo se odupirem

rekla sam prava joga mozda to sto ti radis nije joga...
I demoni mogu dati zdravlje al uzeti dushu...bio sam u sli lanki, znas to ti je odmah tamo pored indije. odatle potice joga. e sada, joga koju sam video tamo i joga u evropi je potpuno ista.
istina je da postoje razlicite vrste joge. npr hatha joga je za mene izuzetno teska, to su vezbe koje bas traze da si dosta fizicki spreman (moje misljenje).
inace odlika svih koji se bave bilo kojom vrstom joge je dobro zdravlje. kao i svih ljudi koji se bave sportom.
a jel su danasnje devojke nemoralne ?posto one kazu da su dobre
I demoni mogu dati zdravlje al uzeti dushu...
Moze za tebe biti dobro i ako cinis nemoral al si prodao dushu Djavolu...
Dobro je ono sto je dobro za nas pred Bogom jer on daje spasenje i vecni zivot...
a Sotona odvodi ljude u unistenje...
bio sam u sli lanki, znas to ti je odmah tamo pored indije. odatle potice joga. e sada, joga koju sam video tamo i joga u evropi je potpuno ista.
istina je da postoje razlicite vrste joge. npr hatha joga je za mene izuzetno teska, to su vezbe koje bas traze da si dosta fizicki spreman (moje misljenje).
inace odlika svih koji se bave bilo kojom vrstom joge je dobro zdravlje. kao i svih ljudi koji se bave sportom.
ja sam cuo da me sotona vreba iz lepih devojaka,ali mi je volja slaba.slabo se odupirem
mozes da nadjes o jogi na youtubu. prvo ce ti reci da se zagrejes, da dises duboko i onda ce ti pokazivati vezbe.
pronadji mi demonski video, molim te.
rekla sam prava joga mozda to sto ti radis nije joga...
sta ja mislim o sklekovima? mislim da su ok.
radio sam i sklekove i jogu.
u jogi ima samo mnogo vise vezbi, od kojih je vecina jako efikasna, deluje na mnooogo misica.
sta ti mislis o sklekovima?
za jogu si rekla da su demonski.
ok. mozda zato sto ih ne vidimo, i ne vidimo nikakvo njihovo delovanje, zato i mislimo da ne postoji.
mozda su sa jogom povezani neki lenji demoni?
prava joga jeste demonizam... jer sadrzi rituale...
kada god sam radi jogu, tacno se secam da su mi uvek govorili da disem duboko.
sigurno tako ih lakse usisas. demone.

Mozda si ti sebican pa u svemu vidis sebicnost![]()
a jel treba ja da se brinem za svoje spasenje ako cesto menjam devojke
a jel treba ja da se brinem za svoje spasenje ako cesto menjam devojke

ja vrsim volju stalno evo veceras bas nameravam da idem na splav jedan da malo izvrsim volju![]()
cuvaj se samo potopa
pa to ti pricam cuvaj sebogami ima da se utopim kako sam krenuo![]()

Brini se ako zelis
Mada nije poenta u izbegavanju samo jednog zla vec sveg zla...
Takodje nije dovoljno samo izbegavati zlo vec ciniti dobro...
Zatim treba da upoznas Boga i vrrsis njegovu volju..
ako zelis spasenje...
ja vrsim volju stalno evo veceras bas nameravam da idem na splav jedan da malo izvrsim volju![]()
ma dacuvaj se samo potopa
![]()
bogami ima da se utopim kako sam krenuo![]()
pa to ti pricam cuvaj se![]()
e zanima me jos jedna stvar.jel istina da su parfemi u stvari djavolja tvorevina zbog svojih afrodizijackih elemenata
i konkretno da li je sexy men by carolina herrera djavolja tvorevina
Bolje pitaj njega..![]()
PP

ja sam ubedjen da nema moralnije osobe od mene.I demoni mogu dati zdravlje al uzeti dushu...
Moze za tebe biti dobro i ako cinis nemoral al si prodao dushu Djavolu...
Dobro je ono sto je dobro za nas pred Bogom jer on daje spasenje i vecni zivot...
a Sotona odvodi ljude u unistenje...