gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
ne brini nacicu sve o jogi
al i ne moram kad je jasno da je to okultizam...
Ništa tebi nije jasno. Ali, nađi slobodno, nije problem da demoliram tvoje JS pisanije po običaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne brini nacicu sve o jogi
al i ne moram kad je jasno da je to okultizam...
Ništa tebi nije jasno. Ali, nađi slobodno, nije problem da demoliram tvoje pisanije po običaju.
jasno je da si pod uticajem demona sta bi drugo radio...

to ti tako mislis... znaci tvoj problem...Izuzev JS ostatak populacije je pod uticajem demona.Uče ih da ljude gledaju ili kao potencjalne jehoviste ili kao demone.Tako da , Hungane ne se uzrujavaš zbog toga jer si u istom košu sa ostatkom sveta.Šta ćemo kad nismo spoznali istinu koju JS propovedaju![]()

to ti tako mislis... znaci tvoj problem...
ljudi se ne gledaju kao demoni![]()
Dobar dan takodje.O dobar dan želim.
Vaša smena je već počela.

ja nemam smene ja stalno Obozavam Boga![]()
http://forum.krstarica.com/showthread.php/384376-Konak.../page262Демонска је наука да Исус није Бог. А Сатана и демони обмањују људе тако јер им погрешно тумаче Библију.
Демонска је наука да Исус није Бог. А Сатана и демони обмањују људе тако јер им погрешно тумаче Библију.

Satana i demoni nagone ljude da cine zlo na bilo koji nacin... da klevecu, itd....

Satana i demoni nagone ljude da cine zlo na bilo koji nacin... da klevecu, itd....
Ili će da pošalju propovednike sa Biblijom u ruci da lažu u ime boga i pričaju neviđene gluposti i da tako nasrću na čoveka da od njih ne može da živi... itd.

Sta da ti objasnim kada ti sve ismejavas???
ti ne moras da verujes da je joga demonska stvar....

a sklekovi? jesu li i oni demonski?

kada god sam radi jogu, tacno se secam da su mi uvek govorili da disem duboko.U svojoj knjizi Hindu World Benjamin Walker o jogi kaže sledeće: ”Moguće je da se radi o drevnoj zbirci magijskih običaja, a joga još uvijek u sebi sadrži elemente okultizma i čarobnjaštva.“
nacicu o jogi materijal pa cu napisati...