- Poruka
- 2.477
Миљенко Дерета и Иван Вејвода на једном коктелу у Фонду за отворено друштво.
![]()
Ova svinja debela je pukao preko 100000 maraka u kazinu za vreme bimbardovanja.99-e. Pricao mi prijatelj.Ima se moze se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Миљенко Дерета и Иван Вејвода на једном коктелу у Фонду за отворено друштво.
![]()
to mu je sestra i radi takodje u Vremenu ,nesto ti suplji podatci kurticeДушка Анастасијевић. Супруга "никад убијеног новинара" - Дејана Анастасијевића.

Овај седи је веоватно Драгољуб Мићуновић. А што се тиче фотографија и ситуације, морам рећи тешко је заиста борити се против оваквих организација. Имају паре, медијске канале, канале финансирања и деловања, а где год могу, гледају да претњама и елиминицијама уклоне неистомишљенике. Другим речима функционишу по мешаним принципима Трилатерале и Ал-Каиде. Оно што је оствариво је нека врста герилских активности, у погодном тренутку, правим људима и са тачно дефинисаним циљем пласирати и обелоданити поједине од ових информација.

to mu je sestra i radi takodje u Vremenu ,nesto ti suplji podatci kurtice![]()

mada ja mislim da je na slici ona Lukicka iz Pescanika, a ne Anastasijevicka

kakva bre sluzbena tajna to sve javne fotografije objaljivane po raznim novinama i forumimaKrtice, nadam se da znaš šta radiš
ili su te fotografije već medijski eksponirane, pa to nije nikakva "ekskluziva"u šta verujem jer je prilično bajat period (10 godina)
ako nije i ovo što objavljuješ je službena tajna, to što ti radiš je krivično delo.
IP adresica i ti si brale upao u sistem za obradu.
operativne podatke bez odobrenja nadležnih službi može da objavi samo direktor BIA, a ti to nisi.

mada ja mislim da je na slici ona Lukicka iz Pescanika, a ne Anastasijevicka
Krtice, nadam se da znaš šta radiš
ili su te fotografije već medijski eksponirane, pa to nije nikakva "ekskluziva"u šta verujem jer je prilično bajat period (10 godina)
ako nije i ovo što objavljuješ je službena tajna, to što ti radiš je krivično delo.
operativne podatke bez odobrenja nadležnih službi može da objavi samo direktor BIA, a ti to nisi.

jok more ja ih nadgledam iznutra eside brateSorosevcu nijedan.....placeniku..![]()

Krtice, nadam se da znaš šta radiš

A onaj celavi pored Djikija je izgleda onaj crnogorac pardon veliki Srbin iz CG Popovic iz Narodne stranke .Међународна конференција о економским реформама, одржана '94 у режији Г17 и Европског покрета а финансирана од Сорошевог фонда. Човек до Чанка је Давид Меквилијамс (по свему судећи агент МИ6).
![]()
jok more ja ih nadgledam iznutra eside brate![]()
Уплаши ме бре!![]()
nije stvar plašenja, već odgovornosti
znam ja da forumske paljevine žive za ovo
ponavljam, ako je ovo već negde objavljeno, onda si miran, ako nije...
Јел` то Чеда поред Пешићке?
Био у кризи,изгледа...

Sluzimo narodu !znao sam da si kapo di tuti kapa....PEACE sa tobom tebra, i nadgledaj ovo ovde8-)

A onaj celavi pored Djikija je izgleda onaj crnogorac pardon veliki Srbin iz CG Popovic iz Narodne stranke .
si siguran meni bas lici ,mada ko ce ga znatiNije .