Šoping

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo zaista nije ono što sam očekivala. Zendeli i ja smo danima bukvalno spavale na tim temama, onda je ona otišla na odmor, pa sam ja preuzela. Na tim temama je bezbroj postova obrisano, editovano, e sad, ako nije baš istog trenutka, to je često i nemoguće.

Što se mene tiče, sve mi je sad jasno.
Eto.

A ostali moderatori nemaju posla.

Moderatori da budu srećni što imaju šta da rade, naravno, pod uslovom da im je plaćena funkcija.
Kad nemaš posla, nema ni potrebe za tom radnom snagom.

Evo je, imam i prostirku smotanu u rolnu! :rotf:

20210806-110428-Copy.jpg

Odgovara tematski, nema pitanja šta će to ovde.

Ovo zaista nije ono što sam očekivala. Zendeli i ja smo danima bukvalno spavale na tim temama, onda je ona otišla na odmor, pa sam ja preuzela. Na tim temama je bezbroj postova obrisano, editovano, e sad, ako nije baš istog trenutka, to je često i nemoguće.

Što se mene tiče, sve mi je sad jasno.
Spavale ste. I meni je Jasno.
Ali poemi nisu spavali, i tema je zatvorena.
Takođe, ovde godinama pišu žene i svi se međusobno znamo
ali prioritete i privilegije dadoste ostrašćenim nikovima koji izmiliše ispod kamena
ljudima previše agresivnim za nekoga ko voli poeziju

Pa naravno da je provokacija, ali daska i prostirka su moje, postoje, i stoje, u odgovarajućoj temi. Sve je po Pravilniku.:zkez:
Eto, posle će gejevi da dođu jer su provocirani, zatim će da krene pljuvanje na ličnoj osnovi po ovom i onom, onda će da bude brisanja, kažnjavanja, pa lock, i na kraju, moderatori nam zaključavaju teme, dozvoljavaju da nas vređaju, brane nam da iskažemo svoje mišljenje.

Ćao, zdravo, ja ne učestvujem više na ovoj temi, možete da radite šta hoćete, ja ću isto raditi šta mislim da treba.

Eto, posle će gejevi da dođu jer su provocirani, zatim će da krene pljuvanje na ličnoj osnovi po ovom i onom, onda će da bude brisanja, kažnjavanja, pa lock, i na kraju, moderatori nam zaključavaju teme i brane nam da iskažemo svoje mišljenje.

Ćao, zdravo, ja ne učestvujem više na ovoj temi, možete da radite šta hoćete, ja ću isto raditi šta mislim da treba.
Još ovo, pa neću više ni ja. Provokacija je upućena tebi i Tabu, ne gejevima. Zbog nepravednog zatvaranja teme na zahtev prugastih.

Nije plaćena. Otvori temu o tome da treba da bude.
O tome pišem otkad sam došla na forum.
Kao što se novinarima plaća pisanje, tako treba i moderatorima uz obavezu da omasovljuju forum ljudstvom, a ne da ga rasteruju.
Heej, alo, ko je lud da se bavi volonterskim radom ovog tipa?
U redu je da budeš volonter na zaštiti životne sredine, ili da si volonter u brizi o starima, siromašnima, i tako dalje, ali ne platiti moderatora je propast za bilo koji forum.
Normalno, ako moderator ne postigne uspeh, treba ga zameniti boljim.

Entuzijastično volontira uređujući Bogomoljkin uvodni post dodavanjem fotografije koja nema veze kako sa uvodnim postom tako i sa naslovom.
eno to stoji i dan danas. ja sam izneverovala što bi reko dača :lol:

onda se čude što niko ne otvara teme na ženama, pa će pripajanjem svaštari i modi da izmisle novu rupu na saksiji...
a na svaštari predškolski uzrast :roll:

i odo na puš pauzu to je u ovom trenu još i najbolja ideja...

kupila sam žute maline, zeleni pekmez i crni hleb
i vi uživajte u obojenom Šopingu drage moje :heart:

Entuzijastično volontira uređujući Bogomoljkin uvodni post dodavanjem fotografije koja nema veze kako sa uvodnim postom tako i sa naslovom.
Pošto mi deluje da ovo meni nabacuješ, prvo se raspitaj ko je to uradio, jer ja nisam. Ali koga briga da piše istinu, bitno je napisati šta ti padne na pamet, jer sloboda govora.

onda se čude što niko ne otvara teme na ženama, pa će pripajanjem svaštari i modi da izmisle novu rupu na saksiji...
a na svaštari predškolski uzrast :roll:

i odo na puš pauzu to je u ovom trenu još i najbolja ideja...

kupila sam žute maline, zeleni pekmez i crni hleb
i vi uživajte u obojenom Šopingu drage moje :heart:
😁

Променио је после, али ми је ван памети то радити. Само тако дођем и ставим ти шешир на главу, у пролазу или залепим реп за дупе.

Eto, posle će gejevi da dođu jer su provocirani, zatim će da krene pljuvanje na ličnoj osnovi po ovom i onom, onda će da bude brisanja, kažnjavanja, pa lock, i na kraju, moderatori nam zaključavaju teme, dozvoljavaju da nas vređaju, brane nam da iskažemo svoje mišljenje.

Abdicirjate....što ne?

Teško vam je i treba vam pomoći.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back