Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 32.011
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala! Pogledaću sastav.U kom smislu medicinski, za perut, opadanje? To ne znam, ali generalna preporuka za:
Pogledajte prilog 983007
Kosa mi je duga, gusta, debele dlake i niske poroznosti, i suva ako je ne negujem dobro ili je šampon isuši, pa mi je to dosta važno.
To je tradicija.Nema Antigona sreće sa temama!![]()
Da, ima ih, ali su im dimenzije 140X50.Prostirke budu jeftine u Lidlu.
Ja napravim ovaj:Preporučite mi dobar šampon za kosu, po mogućstvu medicinski. Samo, provereno dobar, koji ste koristle. Hvala.
Em, kako si ovo izvela?Ја не признајем форум без најбољих ногу.
Ne sumnjam da je dobar! Samo mrzi me da sada pravim.Ali, hvala za recept. Napraviću nekad sigurno!Ja napravim ovaj:
Pantenol -stimuliše regenerativne procese i štiti kožu glave.
- 100ml pantenola
- 1 boca AD vitamina (10ml)
- 50ml ricinusovog ulja
- 750ml šampona od koprive
- 10 kapi koprive
Kopriva – pojačava cirkulaciju i prokrvljenost kože glave pa samim tim utiče i na koren dlake.
Ricinusovo ulje – je izuzetno bogato vitaminom E koji je predstavlja jak antioksidans i povoljno deluje na opšte zdravlje kose. Utiče na smanjenje pojave peruti, a na kožu glave deluje zaštitno i umirujuće. Ponaša se kao čistač površine korena dlake i na taj način sprečava začepljenja koja usporavaju rast kose.
Šampon od korive – kopriva se vekovima unazad koristi za oporavak suve kose. Bogata je vitaminima D, C , E i B kompleksa, mineralima i antioksidantima. Kao takva pomaže pri bržoj regeneraciji oštećenih vlasi i jačanju korena kose.
Ne razumem te.Em, kako si ovo izvela?
Jer ja se secam tvojih nogu.

a ima i slovnu gresku u kljucnoj rijeciOvaj sam koristila. Jako je dobar!
Pogledajte prilog 983029
Sve ima...samo njega više nema!a ima i slovnu gresku u kljucnoj rijeci

Ženstveno.Lepe su ti papuce, mnogo volim tu jacu ruzicastu boju za leto uz nesto belo. Bas takvu kombinaciju.
Obicno sam kao isprana ali kada dodje do plaze postanem papagaj!
Pogledajte prilog 983808

Ti se spremila k'o za bal, a ne za plažu!Lepe su ti papuce, mnogo volim tu jacu ruzicastu boju za leto uz nesto belo. Bas takvu kombinaciju.
Obicno sam kao isprana ali kada dodje do plaze postanem papagaj!
Pogledajte prilog 983808
A ja je tako i doživljavam, princezasta mi je.Ti se spremila k'o za bal, a ne za plažu!![]()
"Haljinica boje lila"...!A ja je tako i doživljavam, princezasta mi je.
Aaah, prokletstvo će nestati kad mi se sve teme oslobode utamničenja.strana br 4. bogami prokletstvo Antigone i njehih tema je nestalo.
Daj da se svadjamo malo![]()

Evo, prosvetli mene, koja je tačno ovde tema, pošto kupovina joga prostirke nije?Aaah, prokletstvo će nestati kad mi se sve teme oslobode utamničenja.
Svako voli svoje teme zato što na njima ima šta da kaže.
Ne daju mi da iskažem misli nastale putem konačnog prosvetljenja.![]()
Bilo je već, da te podsetim:Evo, prosvetli mene, koja je tačno ovde tema, pošto kupovina joga prostirke nije?
Sve su teme iste, a odgovora nema, pa nema.Evo, prosvetli mene, koja je tačno ovde tema, pošto kupovina joga prostirke nije?
O izvinjenju da ni ne pričamo.Izvinjavamo se za unošenje nemira.nepodnošljive ste.