Šoping

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj sam koristila. Jako je dobar!
IMG_20210804_185836.jpg

Nema Antigona sreće sa temama! :rotf:
To je tradicija.
Otvorim bezazlenu temu, a izbrišu se četiri strane od ukupno šest.
Na kraju se tema zatvori uz neko besmisleno obrazloženje.
Šta da radim kad ljudi vole da se hvataju za gušu (mada je bilo i kritika administracije).
A baš bila lepa tema, toliko lepa da se kasnije preselila na Svaštari ili negde slično, a bila je ista takva na Ana.rs, naravno bez originalnog naslova.

https://forum.krstarica.com/threads/onako-weather-report-iliti-budimo-englezi.646866/

Preporučite mi dobar šampon za kosu, po mogućstvu medicinski. Samo, provereno dobar, koji ste koristle. Hvala.
Ja napravim ovaj:
  • 100ml pantenola
  • 1 boca AD vitamina (10ml)
  • 50ml ricinusovog ulja
  • 750ml šampona od koprive
  • 10 kapi koprive
Pantenol -stimuliše regenerativne procese i štiti kožu glave.
Kopriva – pojačava cirkulaciju i prokrvljenost kože glave pa samim tim utiče i na koren dlake.

Ricinusovo ulje – je izuzetno bogato vitaminom E koji je predstavlja jak antioksidans i povoljno deluje na opšte zdravlje kose. Utiče na smanjenje pojave peruti, a na kožu glave deluje zaštitno i umirujuće. Ponaša se kao čistač površine korena dlake i na taj način sprečava začepljenja koja usporavaju rast kose.

Šampon od korive – kopriva se vekovima unazad koristi za oporavak suve kose. Bogata je vitaminima D, C , E i B kompleksa, mineralima i antioksidantima. Kao takva pomaže pri bržoj regeneraciji oštećenih vlasi i jačanju korena kose.

Ja napravim ovaj:
  • 100ml pantenola
  • 1 boca AD vitamina (10ml)
  • 50ml ricinusovog ulja
  • 750ml šampona od koprive
  • 10 kapi koprive
Pantenol -stimuliše regenerativne procese i štiti kožu glave.
Kopriva – pojačava cirkulaciju i prokrvljenost kože glave pa samim tim utiče i na koren dlake.

Ricinusovo ulje – je izuzetno bogato vitaminom E koji je predstavlja jak antioksidans i povoljno deluje na opšte zdravlje kose. Utiče na smanjenje pojave peruti, a na kožu glave deluje zaštitno i umirujuće. Ponaša se kao čistač površine korena dlake i na taj način sprečava začepljenja koja usporavaju rast kose.

Šampon od korive – kopriva se vekovima unazad koristi za oporavak suve kose. Bogata je vitaminima D, C , E i B kompleksa, mineralima i antioksidantima. Kao takva pomaže pri bržoj regeneraciji oštećenih vlasi i jačanju korena kose.
Ne sumnjam da je dobar! Samo mrzi me da sada pravim.Ali, hvala za recept. Napraviću nekad sigurno! 👍

IMG_20210805_133329985.jpg
IMG_20210805_133441912.jpg

I tako, pođem ja u nabavku prostirke za jogu i u Metro obući mi kažu da im sutra stiže.
Umesto prostirke, kupim papuče.
Na prvoj slici su stare, a na drugoj nove.
Kalup im je mali, odgovara standardnom broju 38, a ako budete pazarile, uzmite za broj veće.

Preporučujem ih jer su jake.
Ove moje su se raspale jer sam sa njima ulazila u vodu.

IMG_20210804_195543694.jpg

Kako je Em posatvila nogare, mogu i ja.
Bolje reći, samo jednu nogu.

I žao mi je što više nema onih Jugoplastikinih sandala sa kojima smo u detinjstvu plivali.

Aaah, prokletstvo će nestati kad mi se sve teme oslobode utamničenja.
Svako voli svoje teme zato što na njima ima šta da kaže.
Ne daju mi da iskažem misli nastale putem konačnog prosvetljenja.:lol:
Evo, prosvetli mene, koja je tačno ovde tema, pošto kupovina joga prostirke nije?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back