Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Sve čekam da mi odaš priznanje za bistrinu, a ti tako!ja sam mislila na dasku iskljucivo
nisi bas najbistrija, em

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve čekam da mi odaš priznanje za bistrinu, a ti tako!ja sam mislila na dasku iskljucivo
nisi bas najbistrija, em

Nema Antigona sreće sa temama!Саће гумица![]()

Primetila sam.Јуу, Ред, неси на ЉиС-у, ми смо овде фине жемске.

Девојко, не претеруј.pa bolje da ste koristile gumice kad je trebalo, taj nedostatak inteligencije ne valja prenositi na naredne generacije
Не може, реорганизација је већ почелаPrimetila sam.
Dakle, da selim temu na Šoping ili na LjiS, pitanje je sad?![]()

zelim da dobijem svoj prvi ban, mislim da je red da ga zaradim kod redДевојко, не претеруј.
Pitaj Taba!Primetila sam.

Ако би могло да то не буде преко деце.zelim da dobijem svoj prvi ban, mislim da je red da ga zaradim kod red
Nemoj da seliš,zalijepi i promijeni naslov u nešto adekvatno a da nije baš pljuvačina.Primetila sam.
Opet deca! Pa dokle misliš da ih braniš?!Ако би могло да то не буде преко деце.
vazi, mada je namera bila da uvredim vas a ne djecuАко би могло да то не буде преко деце.
Уф, Ем, можемо ми да се зевзечимо до миле воље, али код деце стварно подвлачим црту.Opet deca! Pa dokle misliš da ih braniš?!
Ниси ме увредила, мене не може свако да увреди, али можда си ме повредила.vazi, mada je namera bila da uvredim vas a ne djecu
zao mi jeНиси ме увредила, мене не може свако да увреди, али можда си ме повредила.
nije mi to bila namera. ljudi cesto lupe na forumu ne znajuci nista o drugim ljudima.Dormeo prostirke su extra. Ne znam, mogu li se koristiti za jogu. Peru se u mašini, možeš ih koristiti za svašta nešto. Gledaj kad budu na popustu.U Lidl-u obično imaš svakakvih prostirki.Pohabala mi se prostirka za jogu.
Prethodnu sam kupila kod (omraženih) Kineza.
Odlična je bila.
Sada ih više ne nalazim kod njih.
Na sajtovima i u sporstkim radnjama su mi skupe, preko 2000 din.
Gde da nađem jeftinu prostirku?
Ovo mi promaklo, pa ti si zaista zabavna!jos kad se ispostavi da sam i zgodnija od em, pa potpuno ce da umre od muke

U kom smislu medicinski, za perut, opadanje? To ne znam, ali generalna preporuka za:Preporučite mi dobar šampon za kosu, po mogućstvu medicinski. Samo, provereno dobar, koji ste koristle. Hvala.

Protiv opadanja može. Nemam perut. Medicinski u smislu bez parabena, parafina i veštačkih boja. Znači sa što manje hemikalija, što blaži šampon.U kom smislu medicinski, za perut, opadanje? To ne znam, ali generalna preporuka za:
Pogledajte prilog 983007
Kosa mi je duga, gusta, debele dlake i niske poroznosti, i suva ako je ne negujem dobro ili je šampon isuši, pa mi je to dosta važno.