jekana
Ističe se
- Poruka
- 2.074
Ja imam w800, pa jel moze neko da mi preporuci neku dobru igricu za njega? Posto su sve na koje sam naisla glupe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitala sam za igricu, al ajde...
Hvala punolep odgovor na pitanje gore...
tvoj tel podrzava java igrice, koje su uglavnom sto ti kazes glupe. bolje neces ni naci.
pogledaj na www.getjar.com , ili potrazi na google jar/jad igirce koje w800 podrzava.
mozda da probas i na npr. torrentscan.com pretragu "w800 games" "k750 games" ili slicno...
SE Update Service...pa preko internetaGdje mogu da skinem najnoviju verziju softvera za C902
Ljudi plz, danas sam ceo dan trazio telefon i nisam uspeo da ga nadjem... Ne moguce je da ga nigde nema, ako neko zna stvarno bi mi pomogao, bilo koja prodavnica, samo da ga vise uzmem...
Jel si ti siguran u ovo sto pises, da ne mesas sa java aplikacijama?...Poshto je to Uiq3 fon podrzawa uiq aplikacije ali i neke classic symbian app.
Koje npr. i sta znaci "sasvim solidno rade"?Ne ne mesham sa Java app. ja sam pronashao neke symbian app koje pored toga shto mogu da se pokrenu na Symbian platformama sasvim solidno rade i na Uiq platformi.
a kakva su iskustva sa K770i i C720i