SONY ERICSSON

Ljudi plz, danas sam ceo dan trazio telefon i nisam uspeo da ga nadjem... Ne moguce je da ga nigde nema, ako neko zna stvarno bi mi pomogao, bilo koja prodavnica, samo da ga vise uzmem...

uvek i samo sony erikson.........:ok:

Sony_Ericsson_K700i_Triband_GSM_Cellular_Mobile_Phone.jpg

:super:

Pozdrav! Imam i ja jedno pitanjce, ako neko moze da mi pomogne. Uzela sam SE G502 (preko Vip mreze) i stvarno je lep telefon, ali se nesto zabagovao. Naime, pregledajuci ikone otisla sam mozda na par sec na net i sad svaki put kad uspostavljam razgovor (dakle kada se javim ili kada mi se neko javi) na ekranu se ispise obavestenje da operater ne nudi opciju sifrovanja i da prenos paketa nije bezbedan. To iritira, posto se pojavi uz poduzi beep signal, pa ne cujem prvih nekoliko reci svog sagovornika. U Vip call centru su besjkrajno ljubazni, ali mi nisu bili od preterane koristi. Probala sam i da gasim fon, i da menjam mrezu i podesavanja za net. Brojac vremena na netu ne pokazuje da sam na internetu, pa dakle nije to problem, vec se fon nesto zabagovao. Ne znam samo zasto se to javlja samo u trenutku uspostavljanja poziva. Izvinite, smorih vas. Ako neko ima bilo kakvu ideju bicu beskrajno zahvalna!

Imam jedno pitanje . Posjedujem G 700 zanima me promjena ikona na fonu . Ako neko imam takav fon i zna kako se to obavlja nek mi da smjernice kako je to obavio jer sam već nešto isprobavao ali ne ide .

Back