SONY ERICSSON

hej... ne znam koliko novosadjana ima, ali da pitam.. Jel zna neko da mi preporuci dobrog, a jeftinog, mobilnog servisera u NSu?? NEsto mi nije uredu sa kamerom i crkao mi je dzojstik na se k750i.
hvala

Kupila sam sonye. R306 i posle mesec dana pocne da mi se gasi sam od sebe,odnesem da ga poprave,posle toga radio tri dana i poceo opet po starom.Odnesem ja opet nadajuci se dace mi isti taj samo ispravan kad oni ga opet na popravku odnesose.U opisu popravke napisali su da su samo osvezili softver.Sta to znaci i sta ja sad da radim?U radnji kazu da ne vrse zamenu,da li da budem bezobrazna pa da se svadjam sa njima ili sta?U garantnom listu pise da daju zamenu ako se mob.ne moze popraviti,ne znam kako softver mogu da poprave,mislim da je to fabricka greska,sta vi kazete?

Da li mi neko moze reci kakav je sony ericsson k 850i?Koliko dugo mu traje baterija,kakva mu je kamera,da li se one 3 tipke na dodir lako kvare...jednostavno,ko ga ima,nek mi kaze opste utiske?Hvala unapred!

brate, ovako stoje stvari... Ja imam k850i vec 5 dana i tel mi je extra. sve oko njega je strava, baterija, kamera, slusalice, i ta 3 dugmeta na senzor su malo zajebani al naviknes se... Samo nemoj da uzmes neki ukraden inace tel je extra!!!

Nacitao sam se svega o SE telefonima,ima tu nesto i istine npr.kazu da je kao isprogramiran da izdrzi neko odredjeno vreme (nekih dve god.) i posle toga crkne,jos sam to cuo od par ljudi ja sam uvek bio zadovoljan iako ni jedan nisam koristio toliko dugo :K 750i (kupio cim je izasao) posle K800, pa u avgustu C 902i i mogu reci da sam sa ovim poslednjim prezadovoljan prije svega zbog izgleda a kamera mi i nije toliko bitna mada sam i sa njom zadovoljan ali nema neke razlike u odnosu na K800,baterija mi traje i po 4-5 dana ako ga previse ne koristim,displej ne propusta prasinu kao K 750I jedino sto se ponekad ugasi ali to je bio slucaj i sa prethodnim.
Opet kazem mene je najvise privukao izgled, gde naci mob debljine 10.5mm ne kazem da nema i drugih telefona lepo dizajniranih ali meni nekako glomazno da nosim mob preko 20mm.
Da napomenem i ovo svi do sada su bili kupljeni u Nemackoj,mozda i to ima neke veze sto ni sa jednim nisam imao nikakvih kvarova, kazem mozda

Trebao bih pomoc oko SE G705 i podesavanja MMS-a.

Dobio sam setovanje mts-a, sve ok radi, 3g, wap, gprs, streaming... no mms, tu imam problem, mogu da primam mms, a ne mogu da saljem, izbacuje gresku, krene da se konektuje, pojavi se globus u statusbaru i onda izbaci gresku u slanju

Trazio sam ponovo setovanje, no isto je i sa novim...

Gledao sam na starom tel (se k810), sva setovanja su indenticna, sigurno ima neka kvaka u samom setovanju tel. jer je ovo prvi SE koji ima malo drugaciji softver u vezi poruka, tj, on sam odlucuje da li je poruka mms ili sms...

Tel. je originalan, odnosno, nije skidan sa mreze...

Da li neko ima ideju?

[poruke su ok velicine; sa kartice je vec slan mms - aktiviran je davno; inace, mreza je mts 064]

Back