SONY ERICSSON

Mali ali prostran

Uobličen kao mali prenosivi muzički plejer - ali sa mnogo mesta u njemu. Vaš W350i smešta 470* pesama na memorijsku karticu (uključeno u komplet telefona).

Da dobijete činjenice o pesmi

Čuli ste pesmu o kojoj želite više da znate? Upotrebite TrackID™ i dobijate činjenice na svoj W350i u sekundi..

Zabavlja vas

Podesite FM radio na svoju omiljenu stanicu. Ili isprobajte solo - W350i se isporučuje sa učitanim legendarnim svirkama na gitari - Guitar Legend™, mobilnom igrom za ljubitelje rock'n'roll-a.

Sony-Ericsson-W350i-Walkman-phone.jpg

Hey. Uskoro menjam telefon pa ne mogu da se odlučim između w580 i w910?? Može li neko da me posavetuje..? Koji je bolji?!?!

Ne znam dal ti je neko odgovorio preko pm-a ali evo, nadam se da nije kasno... :)

W910 je definitivno bolji, ali ima jednu veliku manu.... Cesto mu se kvari softver tako da ces morati da menjas na par meseci novi softver... Za malo vise para mozes da uzmes recimo W760 (vidim da trazis walkman) koji je sasvim ok...

Ja trenutno koristim W910 i K850.Dobra su oba.Prednosti W910 su veci displej,brzi je,ne restartuje se,fenomenalan walkman plejer.Mana,tiha mp3 reprodukcija preko spikerfona.Sa verzijom softvera R1FA035 nema restartovanja.K850 ima bolju kameru,glasniji je,ali i sporiji od W910i.Ako ti je bitna kamera uzmi K850,za muziku preko slusalica W910.

Poslednja izmena:
ja imam k610i i veoma sam zadovoljan,samo sto imam se-ne vec 5 godina pa mi je dosadio.Inace k610 ima jako glasan zvucnik,dobar bluetooth,dobru kameru,ma odlican je samo sto je meni dosadilo da gledam se meni:(

Ja imam vec 2 godine K320i i prezadovoljan sam njime. Nikada ni jedan bag, a baterija je fenomenalna. Pre neki dan mi ispao na asfalt i riknula slusalica.Mrzi me da je popravljam, i sad sam narucio preko telenora SE280i. Samo ne kapiram sta ce mu mp3 plejer kad ima samo 10 MB memorije, a nema slot za memorijsku karticu?

Gde na netu da pronadjem shemu za k610i jer mi sadasnji model negde gubi kontakt a nervira me jer ponekad se ugasi sam od sebe a ponekad kad me neko zove jednostavno se iskljuci i naravno ne regisruje poziv. Prosle godine sam zbog istog razloga menjao software i nekoliko meseci je bilo sve u redu u medjuvremenu nisam koristio internet tako da iskljucujem neki virus a a sumnjam da je i to bio razlog samo da mi uzmu lovu. Imam od 2006

Caos,da li bi neko mogao da mi pomogne i obajasni kako da povezem k750i sa kompom?
Treba mi konkretno prebacivanje poruka na komp,nasla sam program ali kako da povezeem?
Naravno najveci problem je taj sto nemam CD instalacioni.
Citala sam po netu,treba da se skinu neki drajveri ali ja niti znam gde niti sta sa njima da radim,ma nista,nista...
Totalni duduk i za mob i za komp,pa ako bi neko imao toliko strpljenja...:)
Btw jos jedna stvar - imam usb koji nije od tog telefona vec drugog se ali se uklapa tj ulazi bez problema.Kada sam prvi put okacila komp ga je prepoznao i sve posle toga nece.
Cak se i drugacija muzika cuje kada ubacim usb od one kada nesto valja npr kada ubacim citac kartica.Da li je to do kabla,ili...?
Citala sam i o tome,ali ne vredi..
Nista ne kapiram.Moze li neko korak po korak?
Hvala

treba mi pomoc za sony ericsson w200i
danas mi je pao,i posle toga nesto nije ok sa memorijom...nema mi slika,pesama itd koje su bile u telefonu pre,a takodje i ne mogu da slikam nesto i da mi se to sacuva...
sta da radim? u cemu je caka?

Imam SE T700, ne zvoni na pozive, niti na poruke, alarm ne radi, samo vibrira, inace kad pustim neku melodiju zvucnik radi kao i kad stavim slusalice..ako je crkao zvucnik kako onda pusta melodije?? Telefon je star svega 8 meseci...

imam nokiu 6120,ali posto obozavam da fotografisem sad mi je u glavi sony eric. k850 zbog bolje kamerice,ali ne znam kakve su mu ostale funkcije,pa da vas pitam da li da menjam nokiu za sony?Isla sam u radnje da pitam za misljenje,ali prodavci su jako skrti na informacijama.

Back