Šolc gubi tlo pod nogama

Закључак, Немачка:
- Није захуктана као симплон експрес, АЛИ
- Далеко је од стања "све је ба то прсло ко лајсна, пуче Њемачка, једино БРИКС море помоћ штогод, али само ако Владу Путина лијепо замоле"

Никад пре није доживљава тежу политичку кризу.
А и што се моћи широм света тиче, њихова глобална доминација је дефинитивно завршена.
To teško. Pogledaj pod NATO vojni savez.. Možda nije kao što je bilo. Nazire se svetlo posle tame.

Ali oni imaju još uvek oko 750 vojnih baza širom sveta i najjaču mornaricu na svetu. itd...
da ne nabrajam dalje.
Relano su još uvek bog i batina.

Чудо једно како крстини русофили ваздан ређају изборне победе по Европи, али никако да заседну на власт.

Осим, у Италији, а тамо је наша драга Мелони још већи европенда од Шољца и те зелене њемице.

b_230404151.jpg

Poslednja izmena od moderatora:

Екстремно десна АфД победила на изборима у немачкој Тирингији, одмах иза ЦДУ у Саксонији​

Победом на изборима у Тирингији Алтернатива за Немачку (АфД) постала је прва странка крајње деснице која је победила на неким регионалним изборима у Немачкој од Другог светског рата.

АфД је са 32,8 одсто добила највише гласова на регионалним изборима у немачкој савезној држави Тирингији. У суседној Саксонији, АфД са 30,6 одсто се нашао одмах иза конзервативне Хришанско-демократске уније (ЦДУ) у суседној Саксонији.
https://www.rts.rs/vesti/svet/55247...ckoj-tiringiji-odmah-iza-cdu-u-saksoniji.html

Буди се изворна Њемачка изгледа...зелени либерали на апаратима.

"Половина грађана Немаче се плаши да ће бити увучени у велики рат“, нагласила је Вагенкнехтова о свом захтеву да Украјина престане да добија немачко оружје.

Навела је да две трећине грађане источних држава Немачке се противи инсталирању америчких ракета.
mogu nemci, a i amerikanci, francuzi, talijani, ukrajinci, englezi............da pljuju kolko oce na bajdena, solca, makrona, meloni, zelenskog, ...........politicari se ne biraju nego se postavljaju na vlast od strane hegemona.
Daklem, Solc ne treba da brine za svoj polozaj..........dok god presipa milijarde evra iz nemacke u ukrajinu to jest, ameriku.

Много се нервираш кад те неко упита за конкретне доказе твојих тврдњи...
Не ваља ти то....

Ја НИСАМ рекао да је Шолц генијалан.
Ти ЈЕСИ рекао да је КАТАСТРОФАЛНО СВЕ што је Шолц урадио.

Далме разумијеш?
Да и навео ти медијске чланке у року од 3 минута а ако се баш интересујеш можеш врло лако сам економске параметре упоредити са Мерлкеловом,иди на статистички завод Њемачке пребаци на енгл и онда ти постаје јасно зашто је Шолц катастрофа.Али не то није довољно већ идемо празне флоскуле Емихс русоруљо Спутињк бла бла бла.А намјерно сам ти навео чланке које су њемачке или европске оријентације.Конташ?

Закључак, Немачка:
- Далеко је од стања "све је ба то прсло ко лајсна, пуче Њемачка, једино БРИКС море помоћ штогод, али само ако Владу Путина лијепо замоле"
То нико није ни написао само у твојој глави.Нађи гдје сам то написао?Ако нађеш добићеш бамби.

Да и навео ти медијске чланке у року од 3 минута а ако се баш интересујеш можеш врло лако сам економске параметре упоредити са Мерлкеловом,иди на статистички завод Њемачке пребаци на енгл и онда ти постаје јасно зашто је Шолц катастрофа.Али не то није довољно већ идемо празне флоскуле Емихс русоруљо Спутињк бла бла бла.А намјерно сам ти навео чланке које су њемачке или европске оријентације.Конташ?
Већ сам поставио.
Умеш ли да читаш и тумачиш?
https://forum.krstarica.com/threads/solc-gubi-tlo-pod-nogama.1009568/post-49653183

Закључак, Немачка:
Пробај да потражиш на претходној страни
Pogledajte prilog 1603737
Да и ко је спомињао Брикс, Путина, пропадање Њемачке?У односу на Мереклову је катастрофа.

https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-69314996

Izbori u Nemačkoj: Novi težak poraz stranke Olafa Šolca i vladajuće 'semafor koalicije'​

Шта тебе ту жуља објасни ми?

Да и ко је спомињао Брикс, Путина, пропадање Њемачке?У односу на Мереклову је катастрофа.
https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-69314996

Шта тебе ту жуља објасни ми?​

Изгледа тебе жуља неразумевање цифри и употребљене стилске фигуре зване "хипербола" :(

Ништа када буду савезни избори Де Систи тебе тагујем првог да видимо шта су грађани Њемачке рекли за владавину Шолца у коначници да не буде како ја русобуљо Суптњик бла бла клевећем ову надасве фантастичну владавину Шолца. :lol:

Има и неки Емихс што тврди да је КАТАСТРОФАЛНО СВЕ што је Шолц урадио на плану СПОЉНЕ и ЕКОНОМСКЕ политике
Поставио сам укупно колико медијских чланака?Дакле не тврдим ја већ...шта би тек било да сам поставио спутњик или РТ већ све медије европске цензурисане оријентације.

Дај ти неке, онако НАЈСВЕЖИЈЕ ;)
Имаш баш проблем ако не разумијеш да након првог мандата има значајан пад у свим до сада одржаним изборима.У односу на канцеларку Ангелу Меркел која је суверено владала од 2005 - 2021. године.Ако ти то треба додатно објашњавати онда свјесно удараш главом од зид без да те неко питао нешто или тражио од тебе такву жртву. :lol:

Имаш баш проблем ако не разумијеш да након првог мандата има значајан пад у свим до сада одржаним изборима.У односу на канцеларку Ангелу Меркел која је суверено владала од 2005 - 2021. године.Ако ти то треба додатно објашњавати онда свјесно удараш главом од зид без да те неко питао нешто или тражио од тебе такву жртву. :lol:
Само ти дај цифре, не бих да ти верујем на реч.
Дакле, пет најгорих ствари које је урадио и онда цифре којима то поткрепљујеш ;)

Back