Šolc gubi tlo pod nogama

Emihs

Buduća legenda
Moderator
Poruka
45.214

Екстремно десна АфД победила на изборима у немачкој Тирингији, одмах иза ЦДУ у Саксонији​

Победом на изборима у Тирингији Алтернатива за Немачку (АфД) постала је прва странка крајње деснице која је победила на неким регионалним изборима у Немачкој од Другог светског рата.

АфД је са 32,8 одсто добила највише гласова на регионалним изборима у немачкој савезној држави Тирингији. У суседној Саксонији, АфД са 30,6 одсто се нашао одмах иза конзервативне Хришанско-демократске уније (ЦДУ) у суседној Саксонији.
https://www.rts.rs/vesti/svet/55247...ckoj-tiringiji-odmah-iza-cdu-u-saksoniji.html

Буди се изворна Њемачка изгледа...зелени либерали на апаратима.

"Половина грађана Немаче се плаши да ће бити увучени у велики рат“, нагласила је Вагенкнехтова о свом захтеву да Украјина престане да добија немачко оружје.

Навела је да две трећине грађане источних држава Немачке се противи инсталирању америчких ракета.

Екстремно десна АфД победила на изборима у немачкој Тирингији, одмах иза ЦДУ у Саксонији​

E, замисли, у Немачкој СЛОБОДНИ ИЗБОРИ ПОСТОЈЕ.
Знаш ли где не постоје? У Русији и Белорусији ;)

E, замисли, у Немачкој СЛОБОДНИ ИЗБОРИ ПОСТОЈЕ.
Знаш ли где не постоје? У Русији и Белорусији ;)
Меркелова владала 25 година.
Макрон краде Ле Пена 15+ година.
Убили аустријског Канцелара пре 10 година.
Пре 2 године на Силу ражаловали италијанског десничара који је званично добио Изборе.

Све поштен до поштеног.

Ne zna Nijemac kako dobit izbore. Alo bolan, promiješaj glasače malo, ebo ga ti. Iz Tiringije u Saksoniju, iz Bavarske u Hesen. Prijaviš ga da ima prijebivalište u jednom gradu, a on živi u drugom. Opozicja ti može pod prozor prdnuti samo. Ha, ha, ha. Ej bolan, da si mene pitao, ja bi ti mogao sprijemit dvije hiljade srpskih glava. Tvoje je samo buseve da obezbijediš.

Победом на изборима у Тирингији Алтернатива за Немачку (АфД) постала је прва странка крајње деснице која је победила на неким регионалним изборима у Немачкој од Другог светског рата.

АфД је са 32,8 одсто добила највише гласова на регионалним изборима у немачкој савезној држави Тирингији. У суседној Саксонији, АфД са 30,6 одсто се нашао одмах иза конзервативне Хришанско-демократске уније (ЦДУ) у суседној Саксонији.
https://www.rts.rs/vesti/svet/55247...ckoj-tiringiji-odmah-iza-cdu-u-saksoniji.html

"Половина грађана Немаче се плаши да ће бити увучени у велики рат“, нагласила је Вагенкнехтова о свом захтеву да Украјина престане да добија немачко оружје.

Навела је да две трећине грађане источних држава Немачке се противи инсталирању америчких ракета.
AFD raste ali daleko je od bilo kakve vlasti. Ove pokrajine Turingen, Saksonija a verovatno i u Brandenburgu će dobro proći ali to su su tradicionalno njima naklonjene pokrajine na istoku gde su i ranije bili jaki. Čak ni tu neće formirati vlast jer BSW je odbio da sarađuje sa njima.

Na zapadu su daleko od tih brojki a tamo se rešava. Svakako ipak je rast od 5-8% za Nemačku prilično značajan, ako na saveznom nivou to ponove biće veliki uspeh, tj ako uspeju da ponove 16% sa evropskih izbora.

Šolc je sa druge strane pukao a zeleni su se raspali i to potpuno zasluženo. Svi Nemci koje znam su jako nezadovoljni.

Na hard-core levici se desilo raslojavanje i sada BSW uzima primat od Die Linke

Na nivou Nemačke CDU sigurno formira vlast, pitanje je sa kim će, pošto tradicionalni saveznik FDP polako tone. Samo u tom slučaju može se praviti neka koncetraciona vlada CDU-SPD jer CDU neće hteti ni sa AFD ni sa BSW .

Dešava se svašta u Nemačkoj politici ali nekih spektakularnih promena ne verujem da će biti skorije.

Покажи нам резултате избора у тим покрајинама пре четири године, да упоредимо.

Навела је да две трећине грађане источних држава Немачке се противи инсталирању америчких ракета.​

И шта ће робови сад да раде, ако се инсталира противно њиховој вољи ?

Никог није брига шта роб хоће

Одакле ти да не постоје избори у Бјелорусији и Русији, јел то из неке жуте штампе?
Мислим да би требало пажљивије да читаш саговорнике.

Колега Де Систи је чак и употребио велика слова због тебе (да боље видиш).

Лепо је наглашено СЛОБОДНИ ИЗБОРИ.

Одакле ти да не постоје избори у Бјелорусији и Русији, јел то из неке жуте штампе?
Тема о немачким изборима а он дрнда о Русији и Белорусији . Човек не може а да не помене Русе и Белорусе у негативном контексту. То је опсесија.

Ако нема у Америци слободних избора, западног модела, нема их нигде.

Пропала Вам НАТО демократија, сад тражите други модел ... :kafa:

Исплачи се и настави да живиш на периферији империје постдемократског друштва

Па слободни су видиш да је чак и Сноуден побјегао из америчког режима у слободну Русију.:D
Након крађе на америчким изборима и покушаја убиства актуелног кандидата имате још образа кењати о демократским изборима? :D
Реално Путин глатко добија изборе зато што је од сиромашне и пропале љуштуре СССР и наследнице Русије направио државу која данас живи некакав свој живот свиђало се то вама или не.Али живи живот, Русија је у односу на 90-е држава а заслуге не припадају пијаном Јељцину него Путину.Путин још живи на тој слави плус је успјешно завршио чеченску проблематику, грузијску проблематику и тренутно решава наци Бандера режим у Украјини.Ја бих рекао да ће Путин остати упамћен као највећи руски државник, под условом да успјешно ријеши помахниталу Украјину а све су назнаке да хоће.

Меркелова владала 25 година.
Макрон краде Ле Пена 15+ година.
Убили аустријског Канцелара пре 10 година.
Пре 2 године на Силу ражаловали италијанског десничара који је званично добио Изборе.

Све поштен до поштеног.
Добро, то није тачно.

Па слободни су видиш да је чак и Сноуден побјегао из америчког режима у слободну Русију.:D
Након крађе на америчким изборима и покушаја убиства актуелног кандидата имате још образа кењати о демократским изборима? :D
Реално Путин глатко добија изборе зато што је од сиромашне и пропале љуштуре СССР и наследнице Русије направио државу која данас живи некакав свој живот свиђало се то вама или не.Али живи живот, Русија је у односу на 90-е држава а заслуге не припадају пијаном Јељцину него Путину.Путин још живи на тој слави плус је успјешно завршио чеченску проблематику, грузијску проблематику и тренутно решава наци Бандера режим у Украјини.Ја бих рекао да ће Путин остати упамћен као највећи руски државник, под условом да успјешно ријеши помахниталу Украјину а све су назнаке да хоће.

Ако ћемо нечији долазак да узмемо као критеријум слободе, хиљаду пута више људи је из Русије отишло за Америку, тако да Сноуден није неки показатељ.

Што се тиче покушаја убиства и крађе, након тога смо имали широку јавну расправу, укључујући и саслушање у Конгресу, док за случајне испаде са 20-ог спрата и чај са полонијумом никакве јавне расправе у Русији нема, посебно не у Думи.

Ти си познат на форуму као "објективни Емихс", те је баш лицемерно како изазове демократије на западу узимаш као тезу да демократије нема, а сто пута горе ствари на истоку аминујеш.

Ево, и на овој теми као пример пропасти Немачке (Њемачке) узимаш резултате у покрајинама где су екстремистичке снаге већ дуго јаке, док занемарујеш резултате осталих избора, чиме показујеш, не само да те статус "објективног Емихса" не краси, већ имаш и проблема са перцепцијом реалности.

Побегао код послодавца, шта ти није јасно.
То није тачно.Распитај се мало о случају Сноуден, он је јунак модерног човјечанства и технологије и велики борац за људска права и слободу.Слава му.Такве људе треба славити а не креаторе Фејса и осталих играча службе.

То није тачно.Распитај се мало о случају Сноуден, он је јунак модерног човјечанства и технологије и велики борац за људска права и слободу.Слава му.Такве људе треба славити а не креаторе Фејса и осталих играча службе.
Знам, писало на Спутњику.

Што рече Алтер, правиш слободарски случај од откривеног руског шпијуна.
Само у Србију, побегло 150 хиљада обичних Руса. Вероватно побегли од силног слободарства и фестивала демократије у Кремљу

Ако ћемо нечији долазак да узмемо као критеријум слободе, хиљаду пута више људи је из Русије отишло за Америку, тако да Сноуден није неки показатељ.

Што се тиче покушаја убиства и крађе, након тога смо имали широку јавну расправу, укључујући и саслушање у Конгресу, док за случајне испаде са 20-ог спрата и чај са полонијумом никакве јавне расправе у Русији нема, посебно не у Думи.

Ти си познат на форуму као "објективни Емихс", те је баш лицемерно како изазове демократије на западу узимаш као тезу да демократије нема, а сто пута горе ствари на истоку аминујеш.

Ево, и на овој теми као пример пропасти Немачке (Њемачке) узимаш резултате у покрајинама где су екстремистичке снаге већ дуго јаке, док занемарујеш резултате осталих избора, чиме показујеш, не само да те статус "објективног Емихса" не краси, већ имаш и проблема са перцепцијом реалности.
Отишли због плате и бизниса, САД су и даље највећи произвођач новца.То нико не спори.Причамо о фамозној демократији.Ја не знам ко је увео први економске санкције Кини на Хуавеи јер је конкуренција или ко се почео играти са цензуром медија јер му се не свиђа да чује шта друга страна прича.Кажете малигни утицај а елте немој ми причати?Те флоскуле можете неком ко није изашао из своје вукој**ебине, ја сам обишао довољно "демократија" вјеруј ми знам о чему причам а и уживо смо били свједоци шта значи "објективност" демократије 1992-1995 и 1999 године.

Poslednja izmena:

Back