Šolc gubi tlo pod nogama

• Začetnik teme Začetnik teme Emihs
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zanimljivo je da nemačke naciste ovde najviše podržavaju oni koji pričaju kako se Rusi u Ukrajini bore protiv nacista.

@dlugomir Potomci SS devizija su na vlasti u Evropi. Svi traže rat protiv Rusije.

Dok ove što ti navodiš da su nacisti, ne zanima rat sa Rusijom, niti žele da šalju pare Ukropima, niti naoružanje.

To nisu nacisti, nego ljudi koji misle na duže staze, oni odlično znaju da ukoliko se nešto desi i izbije treći svetski rat a Nemačka bude medju glavnim pokretačima, ona više neće da postoji.

Отишли због плате и бизниса, САД су и даље највећи произвођач новца.То нико не спори.Причамо о фамозној демократији.Ја не знам ко је увео први економске санкције Кини на Хуавеи јер је конкуренција или ко се почео играти са цензуром медија јер му се не свиђа да чује шта друга страна прича.Кажете малигни утицај а елте немој ми причати?Те флоскуле можете неком ко није изашао из своје вукој**ебине, ја сам обишао довољно "демократија" вјеруј ми знам о чему причам а и уживо смо били свједоци шта значи "објективност" демократије 1992-1995 и 1999 године.
Amerika je samo proizvodjac dolara.

Мораш се уозбиљити, ово је озбиљна тема. ;)
Moja cukunbaba je bila ozbiljnija zena od svih pripadnika svih Sluzba ikad, posebno ovih vasih komunjarskih.

Za razliku od njih, ona je znala da se drustvo ne moze centralisticki kontrolisati i voditi, onako kako oni to misle u svojim pomahnitalim glavama.

Isto tako je znala da njeni interesi nemaju veze sa interesima Sluzbe i Drzave, cak je i naprotiv; domaca Drzava i Sluzba su najveci neprijatelji svakog postenog coveka.

Ovolika kolektivisticka identifikacija, ti narativi, gde se zamenica 'mi' koristi za interese domace Sluzbe, je potpuna indoktrinacija, i nije postojala pre 150 godina.

Moja cukunbaba je bila ozbiljnija zena od svih pripadnika svih Sluzba ikad, posebno ovih vasih komunjarskih.

Za razliku od njih, ona je znala da se drustvo ne moze centralisticki kontrolisati i voditi, onako kako oni to misle u svojim pomahnitalim glavama.

Isto tako je znala da njeni interesi nemaju veze sa interesima Sluzbe i Drzave, cak je i naprotiv, domaca Drzava i Sluzba su najveci neprijatelji svakog postenog coveka.

Ovolika kolektivisticka identifikacija, ti narativi, gde se zamenica 'mi' koristi za interese domace Sluzbe, je potpuna indoktrinacija, i nije postojala pre 150 godina.
Gde ces vecu komuñaru i etatistu od solca i njegove kamarile?

Znači ekstremna levica je pala na istoku Nemačke od patriotske desnice.
Aj krenulo je....
Nadamo se da će se Nemačka lagano osloboditi tih ekstremnihh levičara, ratnih huškača u vlasti.
Bolje će biti za EU a i za običan narod u DE.

:bravo::bravo::bravo:
Extremni levičari u Nemačkoj su pro-rusi, to su ti ovi BSW koji se odmetnuo od Die Linke.
Extremnio i levi i desni su proruski, svi ostali su za Ukrajinu. CDU više od Šolca spreman da pomaže a oni 100% dolaze na vlast.
Sa stanovišta putinofila ti bi trebalo da navijaš za ove zelene retarde i Šolca jer su sjebali Nemačku najviše od ww2 :lol:
A i sabotiraju isporuke oružja ili usporavaju.

Екстремно десна АфД победила на изборима у немачкој Тирингији, одмах иза ЦДУ у Саксонији​

Победом на изборима у Тирингији Алтернатива за Немачку (АфД) постала је прва странка крајње деснице која је победила на неким регионалним изборима у Немачкој од Другог светског рата.

АфД је са 32,8 одсто добила највише гласова на регионалним изборима у немачкој савезној држави Тирингији. У суседној Саксонији, АфД са 30,6 одсто се нашао одмах иза конзервативне Хришанско-демократске уније (ЦДУ) у суседној Саксонији.
https://www.rts.rs/vesti/svet/55247...ckoj-tiringiji-odmah-iza-cdu-u-saksoniji.html

Буди се изворна Њемачка изгледа...зелени либерали на апаратима.

"Половина грађана Немаче се плаши да ће бити увучени у велики рат“, нагласила је Вагенкнехтова о свом захтеву да Украјина престане да добија немачко оружје.

Навела је да две трећине грађане источних држава Немачке се противи инсталирању америчких ракета.
Немачка крајња десница из 46' и 24' нема везе једна са другом.

Мигранти су донели победу деснице на локалу.

Украина,северни ток и пропаст домаће индустрије су само бабароге,чиста манипулација са обе стране.

Extremni levičari u Nemačkoj su pro-rusi, to su ti ovi BSW koji se odmetnuo od Die Linke.
Extremnio i levi i desni su proruski, svi ostali su za Ukrajinu. CDU više od Šolca spreman da pomaže a oni 100% dolaze na vlast.
Sa stanovišta putinofila ti bi trebalo da navijaš za ove zelene retarde i Šolca jer su sjebali Nemačku najviše od ww2 :lol:
A i sabotiraju isporuke oružja ili usporavaju.
Putinofila? Pobrkao si me sa nekim, da si napisao rusofila pa i nekako........;)

Samo sam anti okupatoru Srbije - Kosova i Metohije,
tj. na istočnom frontu ne podržavam NATO proxy i te Banderovce i navijam za njihov skori poraz :lol:

Poslednja izmena:
Ne zna Nijemac kako dobit izbore. Alo bolan, promiješaj glasače malo, ebo ga ti. Iz Tiringije u Saksoniju, iz Bavarske u Hesen. Prijaviš ga da ima prijebivalište u jednom gradu, a on živi u drugom. Opozicja ti može pod prozor prdnuti samo. Ha, ha, ha. Ej bolan, da si mene pitao, ja bi ti mogao sprijemit dvije hiljade srpskih glava. Tvoje je samo buseve da obezbijediš.
Nemaju Bosance....

Isto tako je znala da njeni interesi nemaju veze sa interesima Sluzbe i Drzave, cak je i naprotiv; domaca Drzava i Sluzba su najveci neprijatelji svakog postenog coveka.

Срби су увек имали Колективни Дух, Дух Заједништва, Солидарности и Националне Везе.
Увек смо имали националну свест, да смо сви ми Срби браћа, без обзира у ком србском крају живели и без обзира на регионалне разлике.
И у економском смислу владао је тај дух солидарности, кроз мобе, сеоске задруге, општине, итд. Чак и Енгелс спомиње те словенске (и србске) задруге као примере сеоског комунизма.
Зато су Срби највише и хрлили за уједињењем са осталом својим браћом, зато је Србија и била Пијемонт, итд. Није то само државна политика била, него су и свест и идеали народа, обичног света, тако захтевали и налагали.

Дакле, то је нешто што је у србском духу од памтивека, није нам никакав ФСБ, КГБ, УДБ-а или било ко из твојих параноичних тирада то ,,наметнуо".

Никад пре није доживљава тежу политичку кризу.
А и што се моћи широм света тиче, њихова глобална доминација је дефинитивно завршена.
Mozda u biltenima Srbin infa, Kurira ili Informera. Tvoji prainuci ce mozda, samo mozda imati to zadovoljstvo da budu svedoci raspada Imperije.

Mozda u biltenima Srbin infa, Kurira ili Informera. Tvoji prainuci ce mozda, samo mozda imati to zadovoljstvo da budu svedoci raspada Imperije.
Не, него у реалности. Примети да је Америка изгубила примат ,,светског полицајца" који свуда по свету дели ,,правду".

Свет се променио од времена деведесетих, имамо нове силе у успону, имао нове светске економско-политичке савезе, глобална слика се мења.
Америка не може да истера своје на свим фронтовима који се тренутно воде.

Не, него у реалности. Примети да је Америка изгубила примат ,,светског полицајца" који свуда по свету дели ,,правду".

Свет се променио од времена деведесетих, имамо нове силе у успону, имао нове светске економско-политичке савезе, глобална слика се мења.
Америка не може да истера своје на свим фронтовима који се тренутно воде.
Ti i ja ne citamo iste novine.

Back