red coctail
Primećen član
- Poruka
- 689
okkkkkkkkkkk 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vip hvala ti na ovome,pisacu ti sutra jer hocu mamu malo detaljnije da ispitam o svemu tome,sta je kad kupila(koji period) pa da ti tacno kazem sve...........!Kiss!![]()
Divna si stvarno i uvek izlazis u susret sto je retko!![]()

MESEC tamo gde se mesec nadje u horoskopu solarnog povratka tu je podrucje nemira tokom godine. On uglavnom donosi promene. Obavezno pogledajte oba polozaja. Kada je mesec okolo asc. Vasa emotivna i kucevna strana dolaze do izrazaja i pojacava osobine na koje ukazuje Mesec u vasem natalnom horoskopu. Ovo je godina u kojoj je osetljivost naglasena a i tendencija da gradite odnos sa ljudima koje volite. Prisutna je zelja za trajnom promenom. Na vrhu koje kuce se nadje RAK , to je oblast u kojoj cete tu promenu i traziti.
Npr. Osoba moze dobiti zelju i za preseljenjem, ali ako je jedini razlog za selidbu to sto joj se samo to svidja ne bi trebalo. Za selidbu , treba i III kuca da bude aktivirana, a ako biste zeleli da odete negde daleko onda i IX. Pored meseca dobro bi dosao URAN ,MARS u IV, ili na neki drugi nacin da ucestvuju
(kroz III kucu, ili cak VII posto je to cetvrta prema cetvrtoj, takodje obratite paznju i na medjusobne aspekte).
U V kuci donosi promenu partnera, VI promenu na radnom mestu , ili samog posla itd.
kako ti mislis "ni jedna kuca" - pa ako je umetnut onda je iz 8... ni jedna kuca ne pocinje u raku (on je umetnut, ako se to tako kaze) u 8 kuci, sta onda ...

Molila bih Vas sve koji umete da tumacite solarni horoskop, da pogledate temu "razresite mi misteriju" gde cete naci i karte moga brata.
Neka zena astrolog je mom bratu letos tumacila natalnu kartu i uplasila nas terminom "gubitak clana porodice" u periodu izmedju 19.12.ove godine i 18.1.2009. godine.
Unapred Vam se srdacno zahvaljujem.
Nadja
kako ti mislis "ni jedna kuca" - pa ako je umetnut onda je iz 8![]()

..samo,za rodjendan sam bila u Grckoj,pa ne znam koliko to utice negde sam citala da ima veze...Vipcurlic hoces li molim te da mi kazes nesto za moju kartu,nadam se da sam uspela da uradim ono sa solarnim povratkom...intereseuje me ljubav sledece godine..pelase....samo,za rodjendan sam bila u Grckoj,pa ne znam koliko to utice negde sam citala da ima veze...
http://www.astro.com/cgi/showgif.cg...gif&res=100&va=&cid=p4gfileA8jP67-u1187378262
hwalaI zivim u Nisu,zaboravih

Kriticna godina sa marsom u cetvrtoj je glupost, nego ti lepo postavi solarnu i natalnu kao sinastriju da vidimo, jer to jedino ima smisla (gde je asc, koje natalne planete/kuce su aktivirane...)Trazeci odgovore na neka pitanja u vezi kuce (doduse i partnerstva) pronasla sam da je vrlo kriticna godina kada solarni mars ode u 4. kucu. Uzgred, i u progresijama mi je Mars u cetvrtoj![]()