SOLARNI POVRATAK

Ovako, po natalu koji gledam taj mars natalni je u trigonu sa jupiterom i jupiter sa Uranom, kao sto rekoh u 4 kuci moze i da znaci pokret, pa 4 planete u 9 polju u solaru verovatno ukazuju da ces da tokom svojegodinedosta viseputujes, zavrsavas bitne stvari vezano za papire, pravna pitanja, obrazovanje ako je moguce ili vid usavrsavanja svog znanja, plus sto je saturn solarni koji pada u natalno 9 polje, u trigonu sa jupiterom koji je koliko vidim u solarnom 9 polju... Ima nekih porodicnih problema, nesto sto kod tebe postoji izmedju 32-36 godineali ne znam za tu ideju da je mars koban tu gde jeste... Ne vidim ovde jasno kuce, bilo je bolje da si postavila natal i solar kao na temi o solarima ili kod Nadje BG, gdese jasnovide sve planete i sva polja. Na prvi pogled, naglasavam, ja ne vidim ovde razlog za tvoj strah, neke druge porodicne stvari su u pitanju, po natalu kao osnovi i delom mozda profesionalne. Jedna fortuna u Ovnu, solarna u Biku, Uranu treba poodosta vremena da dodje do Fortune u ovnu, u ovom solaru ne verujem da ce da stigne, cak ni sledecem... Sta tebe zaista muci jer ima nesto...

Damo sta tebe muci? Ako imas muza muci te nesto u braku, ako nemas ajd' ti pricaj sa nama da bi dobila efikasniji savet.
Ako brak postoji ukazala bih na sledece
Natalni vladar sedme otisao u 12tu i u konj sa Ne (nej da valja), obicno daje laz od strane partnera, medjutim ovde postoji drugi motiv zvan tvoje sunce u prvoj (egocentricnost nekad manje nekad vise izrazena ali definitivno ne zalaganje za partnerstva)
Najbitnije trenutni tranzit plutona/Ju iz tvog prvog polja na natalni mars je jako razarajuci na polju doma ali i dvanaeste kuce.
Solarni ac na ic-u uz druge lose pokazatelje,... da ne duzim ako postoji laz moras je seci, jerbo ce kucu da ti srusi u temelju, u suprotnom jesu razmirice i jeste emotivno tesko ali se da izgurati
Solarni ic na natalnom saturnu koji je retro izgnanik i cuti i trpi dugo, ali sada ima celu svitu iz solarnog devetog/natalnog prvog da mu se suprotstavi

Simbolika je beskrajna posto je saturn vladar tvoje druge..tako da ako hoces da ti se pomogne kazi sta te muci

Evo moje solarne(solarni povratak-drugo ne nadjoh na astro com.)+natalne karte postavljenje kao sinastrija,pa ako neko hoce da mi kaze sta me ceka u obelezenom periodu(sledeca godina).Interesuje me posa(stalno me nesto zezaju i ne daju mi mesto sa mojim kvalifikacijama),hocu li dobiti bolje radno mesto,brak,dete(eventulno,ako se desi-deca).
Link za kartu je
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?....&smon=3&syr=2008&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
A posao mi je vec duze vreme bas problem.Mnogo me maltretiraju pretpostavljeni,cak neki indirektno prete,valjda im smeta moja borba protiv nepravde(citaj-dugacak jezik),hoce li uspeti da mi naskode ili ja odoh na bolje?
Hvala.
P.S-ja sam kompjuterski pocetnik,postavila sam podatke za rodjendan sledece godine,videcete na karti kada je otvorite,pa ako nesto nije kako treba slobodno me ispravite,hocu ja da ucim,ali nemojte da se smejete ako sam zabrljala....a moze i to...bolje nego da placete..od smeha.Salim se i ponovo unapred hvala.

Evo jos jednog linka za gore navedenu kartu,samo sto su u ovoj obelezene kuce ali nema obelezenih aspekata ana gornoj je obrnuto
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...4&smon=3&syr=2008&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
Sada zbunih i samu sebe,ali volim da budem precizna(ako sve ovo nisam izlupala),

Evo mog datuma rodjenja posto sa linkovima ne stojim dobro:
14.12.1973. Knjazevac, 6.10 AM, zivim u Nisu

Situacija: dete, on i ja.
U kuci: bojno polje: nepostovanje, prevare i svadje.
Licno: Strah za buducnost

Pitanje: da li me ceka raspad porodice i ima li izlaza da se rese neke stvari, da nastavim koliko-toliko dostojanstveno i mirno sa svojim zivotom?

Cao vip,vidim stigla i ti,e ti ces valjda da se smejes u sebi ako sam nesto zabrljala.
P.S.-Pa tebi Saturn ide kroz 12.!I nagazice Uran,Pluton...pa malo kasnije to ceka i mene...joj...kako se osecas?

Vecina nas stalnih ovde je Vaga u znaku ili podznaku sa aktiviranim Saturnom u Devici ili 12 polju, mislim da mi sa podznakom i i 12 poljem na najbolji moguci nacin koristimo taj polozaj, ubedjena sam u to samo sto sad ne mogu da se zadrzavam na tome, nekom drugom prilikom. Sve sto bi iole moglo da nam smanji negativan polozaj, mislim da smo poceli to da koristimo.. ne brini.. veruj mi...

Evo moje solarne(solarni povratak-drugo ne nadjoh na astro com.)+natalne karte postavljenje kao sinastrija,pa ako neko hoce da mi kaze sta me ceka u obelezenom periodu(sledeca godina).Interesuje me posa(stalno me nesto zezaju i ne daju mi mesto sa mojim kvalifikacijama),hocu li dobiti bolje radno mesto,zanima me za brak,dete(eventulno,ako se desi-deca).
Link za kartu je
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...4&smon=3&syr=2008&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
A posao mi je vec duze vreme bas problem.Mnogo me maltretiraju pretpostavljeni,cak neki indirektno prete,valjda im smeta moja borba protiv nepravde(citaj-dugacak jezik),hoce li uspeti da mi naskode ili ja odoh na bolje?
Hvala.
P.S-ja sam kompjuterski pocetnik,postavila sam podatke za rodjendan sledece godine,videcete na karti kada je otvorite,pa ako nesto nije kako treba slobodno me ispravite,hocu ja da ucim,ali nemojte da se smejete ako sam zabrljala....a moze i to...bolje nego da placete..od smeha.Salim se i ponovo unapred hvala.

Evo jos jednog linka za gore navedenu kartu,samo sto su u ovoj obelezene kuce ali nema obelezenih aspekata ana gornoj je obrnuto
Sada zbunih i samu sebe,ali volim da budem precizna(ako sve ovo nisam izlupala),

Evo mog datuma rodjenja posto sa linkovima ne stojim dobro:
14.12.1973. Knjazevac, 6.10 AM, zivim u Nisu

Situacija: dete, on i ja.
U kuci: bojno polje: nepostovanje, prevare i svadje.
Licno: Strah za buducnost

Pitanje: da li me ceka raspad porodice i ima li izlaza da se rese neke stvari, da nastavim koliko-toliko dostojanstveno i mirno sa svojim zivotom?

Cinjenica je da je stanje takvo vec neku godinu, nije nista novo, navikla si na to. Ti si neko ko se ne bi razveo i ko bi trpeo ono sto ne treba da bi porodica opstala. U principu nisi bas taj tip ali kad je brak i ovaj partner u pitanju, tvrdim da tu radis to o cemu govorim. Jako je tezak za tebe i covek koji je samoziv u nekim stvarima. Sumnje i strahovi da vara si istinite i sama ces da se uveris u njih jednog momenta jer ti tako nesto treba da bi mogla da se odvojis. Strah oko deteta ne moras da imas iz razloga sto dete pripadatebi ine moze nista po tom pitanju on da ucini. Saturn jeste u 9-toj i naglaseno polje je takodje u solaru 9-to ali mislim da papiri i pravne stvari moraju da sacekaju jos neko vreme. Kao sto sam vecnegde navela, kriza je evidentna, znacajnija tokom tvoje 36-te i vrlo realna tokom tvoje 37-me godine kada moze doci do pokretanja pitanja razvoda, odnosno kada Saturn dodje u kvadrat sa natalnom pozicijom. Opet naglasavam da ti nisi neko ko bi to bas pokrenuo ili odobrio po cemu ce tokom tvoje 37-38 godine biti malo trzavica oko svega ( posebno kad ga uhvatis u prevari ili cujes da je napravio dete nekoj drugoj), ali ce se otpor smanjiti sa obe strane i doci ce do sporazumne rastave. Tebi je 42-44 godina bitna za drugu vezu u kojoj ces pronaci sebe i biti postovana, bas onako kako nemas od strane ovog partnera. Mozda je on zaista dobar prema svima, ali prema tebi nije odn za tebe nije. Ako ste i sudbinski partneri, cak i to ima u neku ruku svoj vek trajanja. Iskustva koja nosis iz porodice iz koje si potekla su Uran i Mars u opoziciji pa je sasvim jasno sto ne zelis raspad braka i sto pokusavas da spases porodicu. No, sve i svako ima granicu trpljenja, tako i ti, i takodje sve ceka svoje vreme u kojem mora da se dogodi. I bez horoskopa deteta mislim da mogu reci da ce lakse podneti tu krizu nego sto ti sada mislis...Zadrzace korektan odnos sa ocem u kasnijim godinama. Nekad je i mnogo blje imati zdrav razvod i roditelje koji nisu histericni i ne mrcvare sebe medjusobno u zajednici koja nema perspektivu...

Toliko od mene.

Hwala,nije toliko hitno,kad imas vremena pogledaj.. poZz

Zaljubljivanje u 17-toj, odljubljivanje u 18-toj, zaljubljujes se u drugu osobu., tokom 19-te nisi ni tamo-ni ovamo, bi i ne bi ozbiljno. Mislim da ti je jako rano za tu ozbiljnost. 21-22 godina bitna za vezu koja treba jako da ti znaci ali ne bih rekla da treba da se udajes ( sem ako ne resis da radjas decu). Tvoje pravo vreme, kad si zrela, stabilna, svoja, ostvarena, kad organizam to moze da podnese kako treba je ipak izmedju 29-32 godine i mozes tada dobiti i decu, cak 3 deteta do 34-te godine da imas, sto ce ti inace i biti zelja. Partner je blizak tvojim godinama. Mogla bi da upses neku visu skolu ili fakultet, to bi trebao da ti bude prioritet jer potencijala imas i tek posle, na kraju da se udajes. Voz nece da ti pobegde a to ti je jako bitna stvar- da ostvaris i osamostalis sebe. Sve ti se verovatno cini jako daleko ali 10 godina mnogo brzo prodje ako radis nesto smisleno na svom ostvarenju.

3_8_14[1].gif

Pogledajte prilog 28787

Posto nas dugo nije bilo, evo ga odgovor za Ristanovicsrb . Ako ne uspem da ga otvorim ja, zamolicu DjuruMornara da ga ubaci.Pozdrav

Za @Ristanovic

Neptun u 2 polju ce sigurno da dovede do situacije da radis na poslu koji moze da bude neadekvatan tvom obrazovanju ili da ne budes priznata medju svojim kolegama, posebno sefovima i sl. Ovo je posebno aktivno od tvoje 32 godine i izmedju 32-35-te je
nemoguce napredovanje na neki nacin. Izmedju 35-36 godine ces imati pomoc 2 osobe, muskarac mladji, tvojih godina mozda i zena mlada kose boje zita ili sa crvenijim nijansama. Tokom 36-38 godine je promena u poslu, pod njihovim uticajem. Treba da se urgira kod nekog sefa ili nacelnika koji je visok, stariji i moguce mrsavije gradje. Nisi mogla pre da napredujes.
Prvo dete je aktivno oko tvoje 30-te godine, moze da bude devojcica dok je od tvoje 32-ge nastao hormonalni problem i poremecaj tezine u vidnijem smislu. Tezina i hormoni idu u paketu...Zbog toga i aspekti za trudnoce nisu povoljni izmedju 32-34-te
godine, cak ti je na neki nacin i 35-ta osporenadok bi morala u 36-37-moj da se vec pozabavis nekim lecenjem ili konsultacijama ako ne bi ostajala u drugom stanju, a tu potrebu imala.Jupiter u kvadratu ukazuje na neke smetnje u tom polju koje moraju da budu resene. Trebada imas i decaka ( ako imas devojcicu vec), dva deteta razlicitog pola bi bili ono sto je tebi sasvim dovoljno. Razlika izmedju dece moze da bude 5-6,8 ili najvise 10 godina.

Pogledajte prilog 28788

Pogledajte prilog 28787

Posto nas dugo nije bilo, evo ga odgovor za Ristanovicsrb . Ako ne uspem da ga otvorim ja, zamolicu DjuruMornara da ga ubaci.Pozdrav

Za @Ristanovic

Neptun u 2 polju ce sigurno da dovede do situacije da radis na poslu koji moze da bude neadekvatan tvom obrazovanju ili da ne budes priznata medju svojim kolegama, posebno sefovima i sl. Ovo je posebno aktivno od tvoje 32 godine i izmedju 32-35-te je
nemoguce napredovanje na neki nacin. Izmedju 35-36 godine ces imati pomoc 2 osobe, muskarac mladji, tvojih godina mozda i zena mlada kose boje zita ili sa crvenijim nijansama. Tokom 36-38 godine je promena u poslu, pod njihovim uticajem. Treba da se urgira kod nekog sefa ili nacelnika koji je visok, stariji i moguce mrsavije gradje. Nisi mogla pre da napredujes.
Prvo dete je aktivno oko tvoje 30-te godine, moze da bude devojcica dok je od tvoje 32-ge nastao hormonalni problem i poremecaj tezine u vidnijem smislu. Tezina i hormoni idu u paketu...Zbog toga i aspekti za trudnoce nisu povoljni izmedju 32-34-te
godine, cak ti je na neki nacin i 35-ta osporenadok bi morala u 36-37-moj da se vec pozabavis nekim lecenjem ili konsultacijama ako ne bi ostajala u drugom stanju, a tu potrebu imala.Jupiter u kvadratu ukazuje na neke smetnje u tom polju koje moraju da budu resene. Trebada imas i decaka ( ako imas devojcicu vec), dva deteta razlicitog pola bi bili ono sto je tebi sasvim dovoljno. Razlika izmedju dece moze da bude 5-6,8 ili najvise 10 godina.

Hvala Vipi,stvarno je tako,ali ja nemam neke veze i vezice,znas kako ide u vezi posla ,pa mi nije jasno,a bas me interesuje(razumem da ce mi neke osobe pomoci),da li ce ikada moje znanje biti priznato.Hoce li promene znaciti i odgovarajuci polozaj i bolje radno mesto ili ce to biti jednostavno samo promena posla.
Jesam li ucila za dzabe,hocu li nekada ici(u blizoj buducnosti),sa zadovoljstvom na posao ili ce uvek biti osporavanja moga rada i stalne napetosti(i omalovazavanja)kao sada.A zaista se mnogo trudim na poslu,mozda i vise nego neki koji uvek ispadnu super.
Hoce li prestati ovo maltretiranje koje me prati stalno,prosto pravo izivljavanje.....kao da nekome smetam a neznam zasto.
Nije da ja neznam da se branim ali nije poenta u stalnim prepirkama,dokazivanjima,isterivanju pravde...
Za dete cu te ,nadam se sa zadovoljstvom obavestiti.
Pozz i ako mozes odgovori mi hoce li prestati da mi naredjuju i zezaju me oni koji znaju manje nego ja.

Hvala Vipi,stvarno je tako,ali ja nemam neke veze i vezice,znas kako ide u vezi posla ,pa mi nije jasno,a bas me interesuje(razumem da ce mi neke osobe pomoci),da li ce ikada moje znanje biti priznato.Hoce li promene znaciti i odgovarajuci polozaj i bolje radno mesto ili ce to biti jednostavno samo promena posla.
Jesam li ucila za dzabe,hocu li nekada ici(u blizoj buducnosti),sa zadovoljstvom na posao ili ce uvek biti osporavanja moga rada i stalne napetosti(i omalovazavanja)kao sada.A zaista se mnogo trudim na poslu,mozda i vise nego neki koji uvek ispadnu super.
Hoce li prestati ovo maltretiranje koje me prati stalno,prosto pravo izivljavanje.....kao da nekome smetam a neznam zasto.
Nije da ja neznam da se branim ali nije poenta u stalnim prepirkama,dokazivanjima,isterivanju pravde...
Za dete cu te ,nadam se sa zadovoljstvom obavestiti.
Pozz i ako mozes odgovori mi hoce li prestati da mi naredjuju i zezaju me oni koji znaju manje nego ja.

Kao sto rekoh, sva ova tvoja pitanja su se svela na isto, problem sa Neptunom i Saturnom do tvoje 35-te aktivno i promena 36-38 godina koja nosi sve to. To sto ti nemas direktnu vezu i vezicu u poslu, ne znaci da nema osobe koje ce udruzeno da ti pomognu, svako iz svog razloga, cak jednu treba da poznajes od njih malo bolje. Na kraju, nebitno je zasto, bitno je da treba i da hoce jer tako "mora" pod planetarnim uticajem. Malo si impulsivna i smeta ti nepravda kao Vagi u podznaku ali ce sve doci na svoje, nije to tako daleko, vreme cimanja prolazi.Mesto koje dobijas je po struci odgovarajuce, za tvoje vise obrazovanje, koliko je bolje ne znam, zavisi sta smatras za bolje ( manje odgovornosti ili bolju platu ili..). A za "bebe" nadam se i ja, samo bez opterecivanja....

Kao sto rekoh, sva ova tvoja pitanja su se svela na isto, problem sa Neptunom i Saturnom do tvoje 35-te aktivno i promena 36-38 godina koja nosi sve to. To sto ti nemas direktnu vezu i vezicu u poslu, ne znaci da nema osobe koje ce udruzeno da ti pomognu, svako iz svog razloga, cak jednu treba da poznajes od njih malo bolje. Na kraju, nebitno je zasto, bitno je da treba i da hoce jer tako "mora" pod planetarnim uticajem. Malo si impulsivna i smeta ti nepravda kao Vagi u podznaku ali ce sve doci na svoje, nije to tako daleko, vreme cimanja prolazi.Mesto koje dobijas je po struci odgovarajuce, za tvoje vise obrazovanje, koliko je bolje ne znam, zavisi sta smatras za bolje ( manje odgovornosti ili bolju platu ili..). A za "bebe" nadam se i ja, samo bez opterecivanja....

Super si,hvala ti,videcemo kao sto ti kazes...sve u svoje vreme...
POZDRAV!

Neizmerno zahvaljujem na tumacenju,vipcurlic!

Jupiterski veeeliko hvala!

Znaci mi sve sto si napisala, i tvoja iskrenost. Lakse mi je kad znam sta me ceka.
Zarka mi je zelja da neke stvari promenim vec (ili u sledecih godinu dana), a ne sa 37-8.
Ako uspem u tome onda ceprkanje po buducnosti i ima nekog smisla (bar kad ti se nista dobro ne pise). Koliko imam snage i mogucnosti za tim u horoskopu - bolje da ne pitam.

Pozdrav!

Hvala puno....joj jedva cekam da se zaljubim,a pravo da ti kazem esto sam bas pozelela da budem mama....obozavam male bebuljke sa svim malenim stvarima, :) :) :) ...nego,moj deka uvek kaze da ne brine za mene a cu da zavrsim najamnje dva fakulteta...joj meni!....da,def. mi je najvaznije da se bavim necim sto volim i kroz sta mogu da izrazim sebe,a opet mi je ljubav jedino sto me odrzava u zivotu...ljubav ljubav ljubav ,nikad mi dosta toga... pozZ ...mwogo ti je swadak bebuljak na avataru :)

Ovo je jedna jako zahtjevna stvar. Naime, dramatične i teške promjene u životu uvijek moraju navijestiti sekundarne progresije, ti si navela mogući gubitak djetata itd. no pretpostavljam da si to kombinirala sa natalnim pozicijama tih malefika. Solarni horoskop je zaista neizostavan.

Evo reći ću za sebe.

Prvu pravu veliku ljubav sam imao kada mi je u solarnom horoskopu AC pao na natalni DC. Sunce je bilo egzaktno na vrhu 5 polja u konjukciji sa Merkurom i Jupiterom.

Tako da vjerujem da ima smisla. No solarnu kartu se NIKADA ne smije promatrati sam za sebe.

Recimo ako vidiš da u sekundarnim progresijama ni primarnim direkcijama nema opasnosti nivo opasnosti će biti bitno manji izražen kroz solarni horoskop.

htio bih pitati.

na koji način se rade mjesečni i tromjesečni horoskop ? čuo sam negdje da postoje tzv eneide da se solarno sunce pomiče za 40 stupnjeva, tako nešto ?

da li to ima veze sa tercijarnim progresijama ? evo bolio bih da mi netko napiše nešto malo o tome.

Back