SOLARNI POVRATAK

@ red coctail

Prvo mi pada u oci da je majci bila 51-52 godina nesto promenljiva ali na neki nacin je mogla da bude " u njenu korist". Mozda jeste dug period ali mi se cini da jeizmedju 51-55-te upravo planirano nesto ovako kao sto sada pitas samo su neke stvari morale dase sloze. Neki "problemi" u vezi stana konkretno, koji mora da bude na visini, od 1-2 sprata pa na vise, ne bih rekla da je prizemno, mogli su da iskrsnu u njenoj 53-coj godini ( pune 52 pa na dalje), i mislim da je to neko stanjetrajalo skoro godinu dana. Nesto se tu moralo odraditi dodatno, ili u vezi papira ili vlasnistva ili se mislilo ili krenulo u prodaju ali to nesto nije islo kako treba Njena 53-54 godina je zaustavljena po tom pitanju, nije bilo pomaka ili se pokrenulo tek u neko zadnje vreme.. Trigon Marsa iz 12 polja je mogao da donese pomak u 2007 godini, u zadnjim mesecima ali ovako, povrsno gledano ( bez solara), mislim da vece promene nema pre februara 2008 , vesti koje su povoljne za nju mada je nesto bitan da se saceka april i to prvih 15 dana u njemu. Od njenog rodjendana pado kraja maja postoji jako velika mogucnost da se nesto realizuje u celosti po tom pitanju. Opet naglasavam, to sve pada u neko priblizno vreme solarnog horoskopa pa bi neko mogao da se malo pozabavi time ( jasam slaba sa uploadovanjem slika i prebacivanjem sa astrokoma ovde).
Materijalna situacija u globalu joj nije za nju zadovoljavajuca jos neke 3 godine, od prilike, jer ne moze da se opusti onako kako bi trebalo, ima nekih obaveza, troskova ili dazbina, otplate ili mogucnost da mesecne isplate ne idu redovno. S obzirom da joj je do maja pozitivan aspekt za neke promene u finansiskom i imovinskom stanju, mozda zeli da pokusa da prodaveci stan i kupi manji ili na neki nacin da joj ostane neka dobit u tome. Buni me samo to stoSaturn u polju kuce odnosno stana ukazuje na nekaodricanja i kocnice do njene 58-me godine. Ona moze iznenada u zivotu da dobije neku vrednost ( procenjiva vrednost do iznosa stana manjeg, kuce ili lokala), i ako nije do sada imala takve prilike (kao vid nasledja), moze da ocekuje da joj neko ponudi stan u zamenu za dozivotno izdrzvanje...

Hajde da vidimo dali smo na pravom putu pa da konkretizujemo direktno...Pricaj...

MESEC tamo gde se mesec nadje u horoskopu solarnog povratka tu je podrucje nemira tokom godine. On uglavnom donosi promene. Obavezno pogledajte oba polozaja. Kada je mesec okolo asc. Vasa emotivna i kucevna strana dolaze do izrazaja i pojacava osobine na koje ukazuje Mesec u vasem natalnom horoskopu. Ovo je godina u kojoj je osetljivost naglasena a i tendencija da gradite odnos sa ljudima koje volite. Prisutna je zelja za trajnom promenom. Na vrhu koje kuce se nadje RAK , to je oblast u kojoj cete tu promenu i traziti.
Npr. Osoba moze dobiti zelju i za preseljenjem, ali ako je jedini razlog za selidbu to sto joj se samo to svidja ne bi trebalo. Za selidbu , treba i III kuca da bude aktivirana, a ako biste zeleli da odete negde daleko onda i IX. Pored meseca dobro bi dosao URAN ,MARS u IV, ili na neki drugi nacin da ucestvuju
(kroz III kucu, ili cak VII posto je to cetvrta prema cetvrtoj, takodje obratite paznju i na medjusobne aspekte).
U V kuci donosi promenu partnera, VI promenu na radnom mestu , ili samog posla itd.

Znam da si mi vec nesto rekla oko mog solarnog i puno ti hvala na tome, ali imam jedno jos pitanje .... Spomenula si gore rak i u kojoj se kuci on nalazi ... itd. a sta ako ni jedna kuca ne pocinje u raku (on je umetnut, ako se to tako kaze) u 8 kuci, sta onda ... a mesec mi je u solaru u 1 strelcu?

Molila bih Vas sve koji umete da tumacite solarni horoskop, da pogledate temu "razresite mi misteriju" gde cete naci i karte moga brata.
Neka zena astrolog je mom bratu letos tumacila natalnu kartu i uplasila nas terminom "gubitak clana porodice" u periodu izmedju 19.12.ove godine i 18.1.2009. godine.
Unapred Vam se srdacno zahvaljujem.

Nadja

Ma to su gluposti , ne treba se paliti na to. Svi mi imamo neke gubitke i po nekoliko puta godisnje. Meni su u proslom solaru sve planete bile u XII polju , pa nisam mnogo toga izgubila, osim sto sam pravila pogresne procene, i privukle ljude prevarante u zivot.

Zdravo!

Nadam se da cete me uputiti na koje stvari da obratim paznju u tumacenju mog natalno/solarnog horoskopa a u vezi moje 4. kuce.
U natalu mi je Mars u Ovnu u cetvrtoj, a u solaru mi je AC u Ovnu, a Mars u cetvrtoj.
Trazeci odgovore na neka pitanja u vezi kuce (doduse i partnerstva) pronasla sam da je vrlo kriticna godina kada solarni mars ode u 4. kucu. Uzgred, i u progresijama mi je Mars u cetvrtoj :(
Da ne pricam o Uranu sto mi se blizi Fortuni, takodje u 4. kuci.
E sad znam da mi niko nece reci "Hej, opusti se - tvoji dani su odbrojani", ali mene zanima da li uopste postoji izlaz za moju komplikovanu zivotno/porodicnu situaciju, i uopste da li postoji nacin da se izbegne zivotna opasnost u mom horoskopu. Nisam vesta sa dispozitorima, cini mi se da se vrtim u krug. Neke sugestije?

Bila bih vrlo zahvalna na odgovoru. :razz:

Evo ga kobni solarac:

http://www.astro.com/cgi/showgif.cg...gif&res=100&va=&cid=k4pfilelwu7FJ-u1156799633

Ja ne mogu da pogledam kartu, prijavljuje da nije pronadjen server. Ostavi podatke na temi pa da se vidi o cemu pricas ( za natal i za solar , posebno gde si bila za rodjendan). Takav polozaj Marsa zaista ne mora da znaci nista strasno bez uvida u celu kartu, moze da bude guzva u kuci, nesklad sa roditeljima ili potreba da promenis dom ili cesce odsustvovanje od kuce u nekom periodu ili prolaz kroz kucu u kojoj si nekih rodjaka ili vec cega... Uopste ne znaci neki kraj kako ti to dozivljavas ovde izmedju redova..Svakako cuvaj glavu, gde god da ti je ostatak planeta jer ces u nekom periodu sve glavom da udaras po kuci...Ostavi podatke ili ubaci karte sa astro.com-a ovde da svi mozemo da ti odgovorimo...

Vipcurlic hoces li molim te da mi kazes nesto za moju kartu,nadam se da sam uspela da uradim ono sa solarnim povratkom...intereseuje me ljubav sledece godine..pelase.. :) ..samo,za rodjendan sam bila u Grckoj,pa ne znam koliko to utice negde sam citala da ima veze...
http://www.astro.com/cgi/showgif.cg...gif&res=100&va=&cid=p4gfileA8jP67-u1187378262

Najbolje je da mi das tvoje podatke natalne, da mi napises tacno ime grada gde si bila za rodjendan i gde ti je mesto zivljenja, gde si inace. Videcu po natalu, ako mi treba solar, pogledacu i njega, pa se pisemo posle...

Trazeci odgovore na neka pitanja u vezi kuce (doduse i partnerstva) pronasla sam da je vrlo kriticna godina kada solarni mars ode u 4. kucu. Uzgred, i u progresijama mi je Mars u cetvrtoj :(
Kriticna godina sa marsom u cetvrtoj je glupost, nego ti lepo postavi solarnu i natalnu kao sinastriju da vidimo, jer to jedino ima smisla (gde je asc, koje natalne planete/kuce su aktivirane...)
S obzirom da je rec o solarnoj karti dispozitori su u potpunosti beskorisni.
Sto se tice progresija... pogledaj u kojoj ce kuci mars biti za 10ak godina pa ce to odgovoriti na deo tvog pitanja.

Back